2.5 Aydan Sonra Başlayan Gaz

aycadikici

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
9
-5
16
34
80 günlük bebeğim var doğduğundan beri hiç gaz problemi olmadı, kendi kendine gazını çıkarabilen bir bebek oldu hep. Huysuzluğu vs de yok. Kendi halinde huzurlu bir bebek. Gece uykuları çok güzel ama gündüzleri puset harici asla uyumuyor. Son 3 - 4 gündür (özellikle geceleri) aşırı bir gaz artışı var. Gece uykularımız çok bölünüyor. 2.5 Aydan sonra böyle gazlanan oldu mu? Aynı durum ya da benzer durumu yaşayan oldu mu? Çözüm bulabildiniz mi?

Bi ara olmuştu gece uyanıyordu emmek istemiyordu 4 5 e kadar uyumuyordu çok şükür şimdi geçti 3 aya yakınız dis hazırlığı da olabilir diye düşündüm
Herhangi bir şey kullanmadım ama büyük kızım kolikti doğduğundan beri 2 tane gaz damlası kullanıyordum biri nurse Harvey's bu bitkisel olan bir de sab sipleks yazılışı bu olmayabilir ama gaz damlaları yazarsanız çıkar. Bunları kullanıyordum. Damla sayısını en doğru doktor söyler ya da eczacı.

Ben de relactaz ve biogaia kullanıyorum uzun süredir ama ne yazık ki 2.5 aydan sonra 3 4 gündür gaz olmaya başladı. Sizin de yine böyle 2 3 aydan sonra mı başladı gaz? Geçici bir süreç mi ki bilmiyorum hiç. Yok mu aynı durumu yaşayan?

Üşütmüş olabilir mi ayaklarını sıcak tutun. Mevsim geçişinden dolayı hatta sizde üşütmemeye gayret gösterin emziriyorsanız eğer.

Üşütmüş olabilir mi ayaklarını sıcak tutun. Mevsim geçişinden dolayı hatta sizde üşütmemeye gayret gösterin emziriyorsanız eğer.
Çift çorap gidiyorum dün ve bugün. Dün gece diğer günlere nazaran biraz daha iyiydi sanki. Banyo da yaptırmadım bugün. Bakalım bu gece nasıl olacak.

Bebeğiniz sancilaniyorsa bu illa gaz değildir sindirim sisteminde problem olabilir biogaia probiyotik bağırsak düzenleyici damladir .

Önce doktorunuza danışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…