- 29 Haziran 2016
- 1.449
- 2.476
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canm ben şuan sadece çorbayla besleniyorum acıktığım zaman elma sirkeli şu iciyorumPatates ekmek makarna pilav grubu hamur isi pasta tatli seker misir tursu corba bunlari cikardim cnm
Superdi ogunlerin saatlerini onemsemedik ne ne kadar neyle birlikte yedigin onemliTebrikler ana öğünlerde doğru zamanda doğru besin alınca ara öğünlere pek iht. Kalmıyor.uyku düzeniniz nasıldı
Insulin direncim normal seker tansiyon vs.yoktu ara ogun ve ekmek hic yoktuBir de hamurişi yok demişsinizde ekmek de yok muydu genelde 1-2 dilim mutlaka olur.
Sanırım Protein diyeti int.bakınız isterseniz.ada81 .!.:Biraz detayli yazsaniz bir gununuzu yazsaniz neler yediniz ne yaptiniz...cook guzel olmussunuz bende 15 kilo versem superrr olacam veremiyorum ((
Patates ekmek makarna pilav grubu hamur isi pasta tatli seker misir tursu corba bunlari cikardim cnm
Patates ekmek makarna pilav grubu hamur isi pasta tatli seker misir tursu corba bunlari cikardim cnm
Bir de hamurişi yok demişsinizde ekmek de yok muydu genelde 1-2 dilim mutlaka olur.
Et yerine haslanmis yumurta da oluyor mu acaba? Cok iyi yapmissiniz harika görünüyorsunuz!:)2 ay et balik tavuk salata arasinda döndüm cnm bol su yeşil çay diyetisyen gozetiminde.2 ay sonra oglenleri haslanmis sebze brokoli lahana havuc kanabahara dòndüm..ilk ay 7,5 kg gitti ara ögun yapmadim gerek duymadim