Bebek İkinci El 2-3 yaş sıfır ve sıfır gibi tertemiz ciciler

Ikea çadır için çok demişsiniz şu an internette 45 tl fiyat görüyorum arkadaşım alacaktı eğer fiyatı düşürebilirseniz ona söyleyeceğim alması için
buarada fiyatı 55tl oyğzden 30tl yazdım bayrağı yok sadece 25 tl uyunsa sizin içinde 25tl yapabilirm yani daha uygunuda hiç olur diye düşünüyorum

merhaba bunların hepsini 70 tl ye almam mümkün mü, yardımcı olabilirmisin
merhaba gymboree setleri yurtdışından getirttiğimiz için yazdığım fiyatın 2 katına alıyorum maalesef oyüzden onlarda çok fazla indirim yapamıyoprum zaten aldığım fiyatın yarı fiyatından bile az yazdım yani

merhaba siz nekadar düşünüyorsunuz yardımcı olmaya çalışırım tabiki :)
Arkadaşıma sordum 20 tl dedi ama dışArda kullanılıp kullanılmadığını ve eve kuracağı için pek yıpranmış olmamasını umut ediyor

evde kullanıldı ve uzun süreli kullanılmadı zaten yıpranmada yok resimde görüldüğü gibidir. 25tl yapabilirim fiyatınıda :)

evde kullanıldı ve uzun süreli kullanılmadı zaten yıpranmada yok resimde görüldüğü gibidir. 25tl yapabilirim fiyatınıda :)
Vallahi ben elçiyim 20 olursa alırım dedi eğer olur derseniz onun numarasını vereceğim size :)))))

ÜRÜNLERİN ÇOĞU YURTDIŞINDAN ALINMIŞTIR, BEDENLERİ VE KALIPLARININ DAR VE GENİŞ AÇISINDAN BİLGİLERİ YAZDIM HEPSİ TERTEMİZ VE SORUNSUZDUR İYİ ALIŞVERİŞLER

panço hello kitty havlu 15tl
zippy kids 2-3 yaş 12tl sıfır
babygap beyaz kot pantolon 4 yaş 20tl
baby max 2-3 yaş 20tl
lcw 2-3 yaş 10tl
lcw ve zara 2-3 yaş 15tl
sıfır 4 yaş özel gün tüllü elbise içi penye astarlı (etiket fiyatı 40tl) 25tl
gap 5 yaş sıfır pant. 35tl
oldnavy 3-4 yaş sıfır 40 tl
oldnavy sıfır 4 yaş 35 tl
disney store 2-3 yaş mayo ve alt 4 yaş cover up hepsi 65 tl
3-4 yaş sıfır 20tl
h&m salopet 3 yaş 25/26no babet ve taç takım 60tl (bayramlık çok cici bir takım)
4-5 yaş yelek sıfır 20tl
tcp 4 yaş üst 9no 25babet ve gap beyaz pant. takım 75tl
jelly 7 no (23) 35tl
h&m 2 yaş (kalıp geniş 4 yaşa kadar giydik) 15tl
oldnavy 3 yaş 10tl
tcp 4 yaş 10tl
h&m öndeki leoparlı olan 2-4 yaş 10tl

OYUNCAKLARIN BİR KISMI SATILDI BEĞENDİKLERİNİZİ RESİM EKLEYEREK TEYİT EDEBİLİRİZ

merhabaoyuncaklar duruyormu acaba duruyorsa almak isterim bide nerde oturuyorsunuz acaba
merhaba evet büyük bebek harici hepsi duruyor 1-2 sonradan ekleyeceklerimde vardı plastik mutfak seti ve ahşap yapboz gibi. istanbuldayım anadolu yakası

h&m 2-4 yaş 10tl
tcp 3-4 yaş elbise 25tl
gap 4 yaş tulum 25tl
gap 3-4 yaş elbise 5yaşa tunik olarakda giyilir 8no(24)espadril takım 45tl

Minnieli salopet penye mi kot kumasi mi ya da fitilli kadife mi anlayamadim ..yani setin havaya da uygun mu anlamaya calisiyorum

Minnieli salopet penye mi kot kumasi mi ya da fitilli kadife mi anlayamadim ..yani setin havaya da uygun mu anlamaya calisiyorum
merhaba fitilli ince kumaştır yazın giyilebilecek gibi yani kışlık değil ama muz çorabla baharda da giyilebilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…