buarada fiyatı 55tl oyğzden 30tl yazdım bayrağı yok sadece 25 tl uyunsa sizin içinde 25tl yapabilirm yani daha uygunuda hiç olur diye düşünüyorumIkea çadır için çok demişsiniz şu an internette 45 tl fiyat görüyorum arkadaşım alacaktı eğer fiyatı düşürebilirseniz ona söyleyeceğim alması için
merhaba gymboree setleri yurtdışından getirttiğimiz için yazdığım fiyatın 2 katına alıyorum maalesef oyüzden onlarda çok fazla indirim yapamıyoprum zaten aldığım fiyatın yarı fiyatından bile az yazdım yanimerhaba bunların hepsini 70 tl ye almam mümkün mü, yardımcı olabilirmisin
Arkadaşıma sordum 20 tl dedi ama dışArda kullanılıp kullanılmadığını ve eve kuracağı için pek yıpranmış olmamasını umut ediyormerhaba siz nekadar düşünüyorsunuz yardımcı olmaya çalışırım tabiki :)
Vallahi ben elçiyim 20 olursa alırım dedi eğer olur derseniz onun numarasını vereceğim size :)))))evde kullanıldı ve uzun süreli kullanılmadı zaten yıpranmada yok resimde görüldüğü gibidir. 25tl yapabilirim fiyatınıda :)
Eki Görüntüle 1470090 Eki Görüntüle 1470091 konuşan şarkı söyleyen masal anlatan zeynep bebek 35tl
Slm bebeği 20 tl olursa almak istiyorum..
Merhaba evet havlu duruyor ama mesajınızı geç gördümMerhaba hello kitty havlu duruyor mu acaba acil cvp bekliyorum.
merhaba evet büyük bebek harici hepsi duruyor 1-2 sonradan ekleyeceklerimde vardı plastik mutfak seti ve ahşap yapboz gibi. istanbuldayım anadolu yakasımerhabaoyuncaklar duruyormu acaba duruyorsa almak isterim bide nerde oturuyorsunuz acaba
maalesef satıldıMerhaba projektor duruyormu ?
merhaba fitilli ince kumaştır yazın giyilebilecek gibi yani kışlık değil ama muz çorabla baharda da giyilebilir tabiMinnieli salopet penye mi kot kumasi mi ya da fitilli kadife mi anlayamadim ..yani setin havaya da uygun mu anlamaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?