• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2-3 yaş kız kıyafetleri..

pantolunun bedeni tam kaç yazıyor kızım minyon gidiyor boyu normal...bu pantolunuda almak istiyorum....
qn3aio.jpg
[/IMG]
2f0arzs.jpg
[/IMG]

11:) Bir gece tulumu kalın,kullandık ama hala tertemiz
---7 lira---

12:) Bir Zara dar paça pantolon,kilolu olmayan bir kız yavru için çok hoş,(üstteki kaban ve ayakkabılarla harika)
---10 lira---

*İkisini alana 15 liradan vereceğim..

Son düzenleme:
selam hymarry hatırladın mı beni ben bunları almak istiyorum ayakkabılar hariç bize çok büyük hala alışveriş yapamamıştık oğlum beyin ameliyatı oldu o dönem baya bi heveslenmiştim ama kısmet olmadı şimdi yineden kıyafet koymana sevindim inşallah şimdi alışveriş yaparız.......

Hatırlamaz mıyım,kısmet,,
Geçmiş olsun oğluna Allahtan acil şifa dilerim canım..
Ayyakbılar 23 numara size büyükmü?

sevgili moontorent hangilerini kesin almak istediğini numaralarıyle yeniden yazarmısın?

pantolon : 2-3 yaş 96 cm yazıyor üstünde..

kaban : 3-4 yas 104 cm yazıyor üstünde..

Bir arkadaşım da hırkayı sormuş: Hırka gri üzerine lacivert puantiye ve lacivert kurdelalı düğmelerden oluşuyor..

teşekkürler hatırlamana sevindim maalesef büyük şuan 20 numara giyiyoruz yeni ayakkabı bile alsam 21 alırım oda yazlık ben kırmızı tayt ve çiçekli badiyi krem zara pant.almak istiyorum...biraz büyük gelebilirler bize ama olsun 2 yaşta boydan kısa geliyor şuan 28 aylık olduk 3 parça başka ürünler koyacakmısın belki biraz daha küçük parçalar varsa bekliyeyimmi zevklerimiz benziyor seninle......
Hatırlamaz mıyım,kısmet,,
Geçmiş olsun oğluna Allahtan acil şifa dilerim canım..
Ayyakbılar 23 numara size büyükmü?

6:) Kırmızı Zara Tayt,kalın dar paça(Taytın rengi sağda kombinlenmiş resimdeki gibi)..
---10 lira---

7:) Siyah süet 23 numara Zara ayakkabı
----20 ira---

8:) çiçekli Zeyland üst
---8 lira---

*Taytla beraber alınırsa 15 liradan vereceğim..[/QUOTE]

16i88sw.jpg
[/IMG]
16hiybn.jpg
[/IMG]

1:) Mothercare kadife kaban..
Tertemiz,
İlk fotoğrafta rengi sluk çıktı,ikinci kızımın üstünde çekilen rengi daha net..

---30 lira---
bunlar satıldı mı ?:44:

Son düzenleme:
teşekkürler hatırlamana sevindim maalesef büyük şuan 20 numara giyiyoruz yeni ayakkabı bile alsam 21 alırım oda yazlık ben kırmızı tayt ve çiçekli badiyi krem zara pant.almak istiyorum...biraz büyük gelebilirler bize ama olsun 2 yaşta boydan kısa geliyor şuan 28 aylık olduk 3 parça başka ürünler koyacakmısın belki biraz daha küçük parçalar varsa bekliyeyimmi zevklerimiz benziyor seninle......

anladım,
bir iki parça daha koyacağım ama hiç zamanım olmuyor ki :27:
Bunlardan daha küçük kıyafetler istiyorsan bakarım onlara da az da olsa birşeyler çıkar sanırım..
Onlardan da bişey çıkar mı bakalım ondan sonra alışveriş yaparız olmadı..
Şimdilik bunları ayırıyorum o halde:6:..

6:) Kırmızı Zara Tayt,kalın dar paça(Taytın rengi sağda kombinlenmiş resimdeki gibi)..
---10 lira---

----20 ira---

---8 lira---

*Taytla beraber alınırsa 15 liradan vereceğim..

Çiçekli üst ve kırmızı taytı ayırdım ama ayakkabılar duruyor,

bunlar satıldı mı ?:44:[/QUOTE]

bi de bunları sorcaktım ?

Bu kimbin duruyor,kaban duruyor..

doğrudur zaMAN olmuyor heleki çalışıyorsan
ayır zamanın old. onlarada bakarım ALLAH kısmet nasip ederse beğendiklerimin alıcısıyım...ben beklerim senin için bir mahsuru yoksa eğer...
anladım,
bir iki parça daha koyacağım ama hiç zamanım olmuyor ki :27:
Bunlardan daha küçük kıyafetler istiyorsan bakarım onlara da az da olsa birşeyler çıkar sanırım..
Onlardan da bişey çıkar mı bakalım ondan sonra alışveriş yaparız olmadı..
Şimdilik bunları ayırıyorum o halde:6:..

16i88sw.jpg
[/IMG]
16hiybn.jpg
[/IMG]

1:) Mothercare kadife kaban..
Tertemiz,
İlk fotoğrafta rengi sluk çıktı,ikinci kızımın üstünde çekilen rengi daha net..

---30 lira---

2ijlu1w.jpg
[/IMG]
htia6t.jpg
[/IMG]

3:)Pantolon Mothercare,bir iki kez giyildi
---15 lira---

4:)Bolero tarzında kısa hırka-hiç giyilmedi-
--- 10 lira--

*İkisini alana 22 liradan vereceğim..

2ro2e5e.jpg
[/IMG]
2i2o9f.jpg
[/IMG]

---10 lira---

----20 ira---

---8 lira---

*Taytla beraber alınırsa 15 liradan vereceğim..

Bu ürünleri suesue isimli arkadaşım sormuştu almayı istiyordu şimdi mesajınızı göremez çalışıyor akşam girer bunları bu gün bekletebilirmisiniz bana özelden mail adresinizi yazarsanız kendisine iletirim oradan ayrıntıları görürşürsünüz.

Lütfen yanlış anlamayın ama bugün 20 liraya LcW den güzel bir hırka alamıyorsunuz..
Bu bundan 3 kış önce 89 liraya alınmış bir ceketti ve tertemiz..
Bu yüzden 30 diyorum..
Memnun kalacaksınız..

Bu ürünleri suesue isimli arkadaşım sormuştu almayı istiyordu şimdi mesajınızı göremez çalışıyor akşam girer bunları bu gün bekletebilirmisiniz bana özelden mail adresinizi yazarsanız kendisine iletirim oradan ayrıntıları görürşürsünüz.

:16::16::16:
saol cnm arkdasım :16::16::16:
sevgili hymarry evt ben bunlara talibim hepsini almak istıorm mumkunse :52::52::52:

Son düzenleme:
Back