• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2-3 yaş kız içn 20 no ayakkabı,crocs,mont,uzun kol tee,çanta,uv korumalı mayo,gözlük

brctlp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
1.588
26
108
40
İstanbul
çookk ihtiyacımız var :))) markalı olmaları tercihim hatta mümkünse iyi markalar...

ARIYORRUUMMMM:))))))

2 3 yaş kız kışlık mont arıyorum...kış sonu satmayı düşünenler de olur..resim eklerseniz beğenirim anlaşırız kış sonuna kadar beklerim..bi dahaki kışa kadar vaktim var:))
burada bulamazsam indirimler bitmeden mağazadan alıcam da...

2 3 yaş uzun kollu t-shirt,

21 22 numara sandalet, şuan 19 20 giyiyoruz 21 olur diye tahmin ediyorum ama...birde crocs terlik de arıyorum...

20 21 numara kaliteli ilk adım ayakkabıda arıyorum... paqpa,stride rite, bobux, pediped,chicco gibi markalar tercihim...adidas, nike yumuşak tabanlı spor ayakkabıda olabilir..

ayrıca 18 24 ay uv korumalı t-shirt ( denizde giymek için) şapka ve güneş gözlüğü de arıyorum.....disney karakterli olursa bayılırıımm:))

çanta kol çantası seviyor kuzumm:)) şirin temiz bişeyler varsa değerlendirebilirim..

benim bir oglum var. gecen yaz giydigi stride rite sandalet ve crocs terligimiz var. crocslar mavi oldugu icin sanirim olmaz ama sandaletimiz pek erkek erkek bir model degildi. cok cicili bicili bir model aramiyorsaniz bir bakin derim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=699371&p=34375726#post34375726

sevgiler,

onları görmüştüm ama azcık kız şeyi olsun istiyorum:)) crocsları göremedim..pembe mavi ayrımım yok çok açık maviyse zaten olur...fiyatı uygunsa tabi:)))

cnm onlar aklımda daha bi değişik bişey bulamazsam dönücem sana:)) belki cici bi ilk adım bulurum diye hevesliyim:)) fiyatı ne nikelerin sorayım yinede...

cnm 21 tl 1 tl ptt kesıyo bılıyosun ama ayakkabılar cok temız ve sağlam tavsıye edrım

onları görmüştüm ama azcık kız şeyi olsun istiyorum:)) crocsları göremedim..pembe mavi ayrımım yok çok açık maviyse zaten olur...fiyatı uygunsa tabi:)))

crocslarimiz acik mavi ama crocs ve stride rite soz konusu olunca cani cikmamissa eger pek uygun fiyatli olmuyor :( netice de stride ritelara 160 crocslara 125 lira verip aliyoruz. ayni standardi kendi evladimiza saglamaya devam edecegimiz dusunulurse bu sene yine 160 liralik bir stride rite alacagim. %50sini degilse bile bir kismini amorti etsin istiyorum sattigim urunun. crocslarimizi da satisa 50 tl gibi sunarim diye dusunuyorum. hala bulamamis olursan degerlendirirsin..

ayricaaaaaa... kiz seysi diyosun yaaa coook haklisin. bir erkek annesi olarak o kadar begeniyorum o kadar gozum dusuyor ki kiz kiyafetlerine ve aksesuarlarina. gonlunce giydir kizcene valla. opuyorum minik prensesini :)

crocslarimiz acik mavi ama crocs ve stride rite soz konusu olunca cani cikmamissa eger pek uygun fiyatli olmuyor :( netice de stride ritelara 160 crocslara 125 lira verip aliyoruz. ayni standardi kendi evladimiza saglamaya devam edecegimiz dusunulurse bu sene yine 160 liralik bir stride rite alacagim. %50sini degilse bile bir kismini amorti etsin istiyorum sattigim urunun. crocslarimizi da satisa 50 tl gibi sunarim diye dusunuyorum. hala bulamamis olursan degerlendirirsin..

ayricaaaaaa... kiz seysi diyosun yaaa coook haklisin. bir erkek annesi olarak o kadar begeniyorum o kadar gozum dusuyor ki kiz kiyafetlerine ve aksesuarlarina. gonlunce giydir kizcene valla. opuyorum minik prensesini :)

cnm takatuka diye bir site var oraya bak indirim var..ben orada bi strite ride ve crocs kestirdim gözüme..burada bulamazsam onları alıcam..son bi şansımı deniyorum 1 2 gün daha :)) oradaki crocsları kaçırırsam seninkilere bakarım cnm..

kız şeyleri çook sevimli evet:) hep bi kızım olsun isterdim zaten allah gönlüme göre verdi çok şükür:))) bende senin minik prensini öpüyorum cnm:)) teşekkür ederim..

cnm takatuka diye bir site var oraya bak indirim var..ben orada bi strite ride ve crocs kestirdim gözüme..burada bulamazsam onları alıcam..son bi şansımı deniyorum 1 2 gün daha :)) oradaki crocsları kaçırırsam seninkilere bakarım cnm..

kız şeyleri çook sevimli evet:) hep bi kızım olsun isterdim zaten allah gönlüme göre verdi çok şükür:))) bende senin minik prensini öpüyorum cnm:)) teşekkür ederim..

takatukayi biliyorum ben de ordan aliyorum ama benim begendigim modeller hic indirimde olmuyor, sirf uygun diye de gonlumun isinmadigi birseyi alamiyorum. kistan beri o sandaletleri takip ediyorum indirime girer mi diye bu sene lacivertini alicam kismetse kar yagdi yine indirime girmedi :)) sans biraz :)

lafi gecmisken bizim crocslar bu linki acmadi duzenleyeyim

$a2.jpg

Son düzenleme:
takatukayi biliyorum ben de ordan aliyorum ama benim begendigim modeller hic indirimde olmuyor, sirf uygun diye de gonlumun isinmadigi birseyi alamiyorum. kistan beri o sandaletleri takip ediyorum indirime girer mi diye bu sene lacivertini alicam kismetse kar yagdi yine indirime girmedi :)) sans biraz :)

inşallah bulursunuz indirimde..benim bayıldıklarımda ya çok pahalı ya numarası kalmamış ama birtane var beğendiğim ayakkabı. alıcam galiba..1 2 gün daha bekliyimde belki burda 50 liraya istediğim model bulurum şanss:)) diğeri kaçmazsa tabi bu arada son 3 üründü az önce:))) birde disneyli crocs beğendim..ama değişik bi modeli daha var ya crocsların çift bantlı onlardan..ona daha karar veremedim..fiyatına siz bakın burdan söylemiycem :)))

ariyorummmm................

Bu arada facebookta bır gruba uyeyım genelde istanbulda yasayan yabancıların uye oldugu cok guzel bir grup kids to kid ister ikinci el kıyafetleri koyun cocuklarınızın ister satın alın ben iki gun once minnieli pembe,duz mavi ve de yazlık kırmızı nıke aldım .hepsi 90 tl :) cok ıyı durumdalar ...tavsıye ederım sadece kıyafette degıl puset yatak bebek ve cocukla ilgili herseyi satabilir ya da alabilirsiniz

Back