2 -3 yaş kız çocuk kıyafeti fiyatı siz verin toptan

ahbelinda

gülümse
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
296
82
73
sorunsuz 2 3 yaş kız çocuk kıyafetleri satıyorum yalnız toptan satıyorum tek tek değil.. fiyata beraber karar verelim.. resimleri bu gece ekleyeceğim.. uygun bir fiyata vereceğim hepsi gerçekten sorunsuz temiz.. mis gibi yıkanmış ve ütülenmiş olarak elinize geçecek.. resimleri çektim bebeğim uyuyunca eklemeyi öğrenip halledeceğim.. takipte olun gerçekten çok güzel çoğu lc waikiki kanz sobe markaları..

mesaj bolumunun asagisinda eklenti ekle kismindan fotolari yukluceksiniz.

mesaj bolumunun asagisinda eklenti ekle kismindan fotolari yukluceksiniz.

Canım bende 3 yaş icin krem renk özel gun elbisesi var. Profilimden actigim konulara bakarsan "3 yaş özel gün elbisesi" konusunda. Telefondan girdiğim için link ekleyemiyorum. Kusura bakma.

ben de sizin takipçinizim. fotoğrafları bekliyorum.

Canım bende 3 yaş icin krem renk özel gun elbisesi var. Profilimden actigim konulara bakarsan "3 yaş özel gün elbisesi" konusunda. Telefondan girdiğim için link ekleyemiyorum. Kusura bakma.

JASPE, bulamadım konu başlığını :26:

kusura bakmayın ekleyemedim gece oğlum 5 aylık ve sanırım diş çıkaracak çok huzursuz devamlı ağlıyo ve uyumayı reddediyor.. ilk fırsatta resimler burada..

geçmiş olsun sıkmayın canınızı. önce yawrunuz gelir. biz zaten burdayız

inşallah şimdi görünür

Eklentiler

• $CIMG0017.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $CIMG0018.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $CIMG0019.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $CIMG0022.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $CIMG0020.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 52
fiyatlarını ve tam bedenlerini de yazar mısın? kıyafetleriniz çok temiz ve cici görünüyor. Benim kızım şuan yaşına girmek üzere. fiyatta anlaşırsak bize olanları alabilirim.

fiyatlarını ve tam bedenlerini de yazar mısın? kıyafetleriniz çok temiz ve cici görünüyor. Benim kızım şuan yaşına girmek üzere. fiyatta anlaşırsak bize olanları alabilirim.

allah bağışlasın kızınızı.. 2 3 yaş hepsi.. fiyat olarak düşünmedim ama toptan vermek istiyorum canım.. 1 yaşınamı girecek kızınız? zaman su gibi geçiyor bence ileriye yatırım olur kıyafetler iyi durumda fiyatıda beraber belirleriz daha çok var ama internet çok yavaş.. ben tamamlayım siz bakın karar verirsiniz.

Amin. Rabbim cümlemizin yavrusunu korusun.
kıyafetler 2-3 yaş diyorsunuz yaa mesela benim kızım kış doğumlu olduğu için 2 yaşındaki kıyafetlerinin kışlık olması gerekiyor. sizin elinizdeki 2 yaş kıyafetleri yaza uygunsa bize olmaz. onun için bedenlerini sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…