• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2-3 yaş çocularına bağırmadan kendimizi nasıl dinletebiliriz?

Arkadaslar bnmde 3 yasinda bi kizim var. Evde yalnizsak cok iyiyiz.. Sozumu dinliyor.. Sakin . Ama babannesini, dedesini , ve amcamin esini gorse degisiyor hmn beni disliyor, sozumu dinlemiyor, herseye agliyor.. OrtamdN kAlkip eve gitmeye calistigimda gelmemek icin ortLigi yikiyor herseferinde.. Buda beni cok sinirlendiriyor bazen kendime hakim olamiyorum baskalarini tercih ettiginde aglamaya basliyorum bnde cok kotu.. Sinirden agzim yuzum kasiliyor resmen.. Ne yaoacagimi sasirdim

Benim oğlum 24 aylık. Tam bir baş belası. Şımarık. Nerde bağırmak falan. Daha ağzımı açar açmaz kendini yerlere atıp ağlamay başlıyor. Öyle istediği şeyi vermemezlik falanda yapamıyorum. Olmaz bir tanem dememe kalmıyor küt kafayı vuruyor bir yere .Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Birde iştahsız.Saddece su içiyor. Düzenli olarak doktora giden bir aileyiz. doktorumuız aynı zamanda davranış bilimci. Bana ne isterse yap dedi. sakın ağlatma. çocuğun her ağlaması beyindeki bilmem ne bölgesini baskılıyormuş. bağırmayın korkmaması çok önemliyniş. vs.vs. son 7 aydır dediklerini yapıyorum.tabi o zaman daha küçüktü şimdi büyüdükçe daha da bir hassaslaştı sanki. Henüz hiç konuşmuyor. Ne anne ne baba bile demiyor. Sbır sabır diyorum ama nereye kadar inan bende bilmiyorum. Bugün inanılmaz sinirlendirdi beni. BAzen evden çıkıp gidesim geliyor. Öyle cocuğun dikkatini dağıtmak hiçde kolay olmuyor ayrıca. ınat ettiler mi ediyorlar.Herkese kolay gesin demekten başka bir şey söyleyemiyorum. acaba biz doktorumuzumu değiştirsek. ama kime gideceğiz onuda bilmiyorumki off offf. Bu daha bir şey deyilmiş asıl azap dönemi 4 yalında başlıyormuş. 4 ya HAYIR dönemi deniyor arkadaşlar. Çocuğun herşeye hayır dediği dönemmiş. Aklınızda bulunsun..Kişiliğin büyük kısmı o dönemde oturacakmış.

Tövbe tam bir baş belası sözü ağızdan çıkınca zaten otamatik olarak evren senin çocuguna o negatif enerjiyi yolluyorsun zaten

kızımda 21 aylık beni hiç dinlemiyor.komşumunda kızı aynı 21 aylık annesi hadi dat kızım diyo kapatıp gözleri uyuyo.nerde benim kız hayatta yapmaz dur dediğmde bile durmuyo.ama gözlemlrim şu ben 6 aylık oğlumla ilgilendiğimde yada eşimle kavge etttiğimde kızım zıvanadan çıkıyo.sevgi azalınca çoçuk dur hayır gel hiç birirni yapmıyo..hiçbirirmiz az sevmiyoruz çoçuklarımızı ama bi yerde hata yapıyoruz demekki.

Benim oğlum 24 aylık. Tam bir baş belası. Şımarık. Nerde bağırmak falan. Daha ağzımı açar açmaz kendini yerlere atıp ağlamay başlıyor. Öyle istediği şeyi vermemezlik falanda yapamıyorum. Olmaz bir tanem dememe kalmıyor küt kafayı vuruyor bir yere .Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Birde iştahsız.Saddece su içiyor. Düzenli olarak doktora giden bir aileyiz. doktorumuız aynı zamanda davranış bilimci. Bana ne isterse yap dedi. sakın ağlatma. çocuğun her ağlaması beyindeki bilmem ne bölgesini baskılıyormuş. bağırmayın korkmaması çok önemliyniş. vs.vs. son 7 aydır dediklerini yapıyorum.tabi o zaman daha küçüktü şimdi büyüdükçe daha da bir hassaslaştı sanki. Henüz hiç konuşmuyor. Ne anne ne baba bile demiyor. Sbır sabır diyorum ama nereye kadar inan bende bilmiyorum. Bugün inanılmaz sinirlendirdi beni. BAzen evden çıkıp gidesim geliyor. Öyle cocuğun dikkatini dağıtmak hiçde kolay olmuyor ayrıca. ınat ettiler mi ediyorlar.Herkese kolay gesin demekten başka bir şey söyleyemiyorum. acaba biz doktorumuzumu değiştirsek. ama kime gideceğiz onuda bilmiyorumki off offf. Bu daha bir şey deyilmiş asıl azap dönemi 4 yalında başlıyormuş. 4 ya HAYIR dönemi deniyor arkadaşlar. Çocuğun herşeye hayır dediği dönemmiş. Aklınızda bulunsun..Kişiliğin büyük kısmı o dönemde oturacakmış.
Her istediğini yapıp çocuğu hiç aglatmamak mi? Bence başka birinden de danışmanlık alın.İlerfe daha çok aglayabilirsiniz

Back
X