Bebek İkinci El 2-3-4yaş erkek hepsi sıfır ayarında

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul

Bunların hepsi 3-6 ay
Kahve kapşonlu kullanılmadı, ayakkabılar 1 kez kullanıldı
Asker pantolon 1 kez kullanıldı. Örme Yelek kızıma ve oğluma birer kez toplam 2 kez kullanıldı :)
Bu grubun tamamı 20₺

3 yaşlar ile ilgilenirim cnm tabi yetişebilirsem yeni topiğin hayırlı olsn şimdiden bol satışların olsn inş.

Eki Görüntüle 998085

Bu grubun tamamı 1,5-2 yaş
Atkı bere Italyadan çok kaliteli incecik triko çok şık duruyo 10₺
Pijama takımı Amerika'dan hediye oğlumun yaşına tutmadı orjinal 10₺
Gömlek wenice 7₺
Panduf 22 No 3₺

Burası tamamı 30₺ toplu alıma 25₺

Hindistan'dan geldi :) valla bunu sünnet yapacaklar için düşündümde koydum :) 2-3 yaş erkeğine uygun tahminim. Pantolonun ağı çok geniş. Terletmez ince keten kumaş. Yıkanması lazım, hiç dokunulmadı. Oğlum doğar doğmaz sünnet olduğu için biz kullanamıcaz. 10₺

Gömlek baby muz özdilekten 3 yazıyor 2-3 yaş oluyor 7,5₺
Pantolonlar 2-3 yaş. Ikiside çok güzel ve kullanışlı 7,5 ar tl :)

Eki Görüntüle 998137 22 numara gezer sorunsuz 3₺

Bücürük 3 yaş içi penye astarlı sonbahar ve ilk baharlık :) 2 yaşa da olur ama 4 yaş giyemez.. 15₺

Bu ayakkabılara fiyat yazmışım ama alana istediği indirimi yapıcam :)) tanesi 3 liradan olmaz tabi :)))) ikiside 26 numara

Çok güzel yazlık bi takımdı ama oğlum düğünde pantolonu halletmişti Yelek keten siyah yerleri hafif parlak kumaş 7,5₺

3 yaş Sevenhill çok severek giydi oğlum. Kaç kere bilemicem :) ama tertemiz 5₺

lcw 3-4 yaş 5₺

5-6 yazıyo ama sanırım 18 kg ve üstü olur. Oğlum koca kışı penyelerle geçirdiği için asla giydiremeyeceğim bir süveter. 5₺

şuncaazımı satamadım gitti :)) alan çok mutlu olucak ama alan yok :) 3-4 yaş Sevenhill yağmurluk rüzgarlık çok kaliteli.. 20₺ yaptım fiyatı son fiyattır. Alan olmazsa hatıra saklıcam genede fiyatı düşmücem :)))))

Bu bizim en kıymetlimiz :))) çok seviyorum oğluma çok yakıştırıyorum. Ayrı bi havası var bu montun. Şiddetle tavsiye ederim. 3-4 yaş.. Oğlum bu kışta giydi 18 kg ve 114 cm ama hala oluyo etiketine aldanmayın.. CA mont 25₺
5 çocuk daha eskitir :))))))

Benden bu kadar arkadaşlar.. Alan memnun satan memnun olsun inşallah :) herkese sevgiler

ebrucum kırmızı gömleği beğendim ama başka bişeyler yokmu koysan tek gömleği alsam zarar ederim kargo vs
başka varmı bi kurcalasan

ebrucum kırmızı gömleği beğendim ama başka bişeyler yokmu koysan tek gömleği alsam zarar ederim kargo vs
başka varmı bi kurcalasan

Aslında bi eşofman takımımız var 4-5 yaş. Çok güzel tertemiz yeni gibi.. Ama küçüldü mü küçülmedi mi tam anlayamadığım bi durumda hala

Oğlunun ölçüleri ne? Bazı 3-4 yaş 4-5 yaşla uyumlu olabiliyo..

canım yaa benim oğlanın boyu biraz uzun, 4 yaşına yeni girdi ama genelde 5 yaş kıyafeti satın alıyorum alırken...
ben bi dolanayım topiklerini

Arkadaşlar Çarşamba günü kargoları vericem. Sonrada memlekete gidicem. Yaklaşık 10 gün olamıcam. Beğendiğiniz ürünlere 3-5 bakmayalım, anlaşalım çıkarayım elimden vapur param çıksın

Birkaç ürün beğenen arkadaşlarım var netleştirelim adres vs halledelim ki yarın paketleri hazırlayayım Çarşamba kargoyaaa

Elimde böyle bir su Matarası var arkadaşlar. Sıfır paketinde ve lisanslı ürün. Kaliteli. Bizde ihtiyaç fazlası oldu. Belki almak isteyen biri çıkar. 15tl..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…