Bebek İkinci El 2-3-4yaş erkek hepsi sıfır ayarında

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Bunların hepsi 3-6 ay
Kahve kapşonlu kullanılmadı, ayakkabılar 1 kez kullanıldı
Asker pantolon 1 kez kullanıldı. Örme Yelek kızıma ve oğluma birer kez toplam 2 kez kullanıldı :)
Bu grubun tamamı 20₺

3 yaşlar ile ilgilenirim cnm tabi yetişebilirsem yeni topiğin hayırlı olsn şimdiden bol satışların olsn inş.:46:

$image.jpg $image.jpg Eki Görüntüle 998085 $image.jpg $image.jpg

Bu grubun tamamı 1,5-2 yaş
Atkı bere Italyadan çok kaliteli incecik triko çok şık duruyo 10₺
Pijama takımı Amerika'dan hediye oğlumun yaşına tutmadı orjinal 10₺
Gömlek wenice 7₺
Panduf 22 No 3₺

Burası tamamı 30₺ toplu alıma 25₺

$image.jpg $image.jpg $image.jpg

Hindistan'dan geldi :) valla bunu sünnet yapacaklar için düşündümde koydum :) 2-3 yaş erkeğine uygun tahminim. Pantolonun ağı çok geniş. Terletmez ince keten kumaş. Yıkanması lazım, hiç dokunulmadı. Oğlum doğar doğmaz sünnet olduğu için biz kullanamıcaz. 10₺

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Gömlek baby muz özdilekten 3 yazıyor 2-3 yaş oluyor 7,5₺
Pantolonlar 2-3 yaş. Ikiside çok güzel ve kullanışlı 7,5 ar tl :)

Eki Görüntüle 998137 22 numara gezer sorunsuz 3₺

$image.jpg $image.jpg $image.jpg

Bücürük 3 yaş içi penye astarlı sonbahar ve ilk baharlık :) 2 yaşa da olur ama 4 yaş giyemez.. 15₺

$image.jpg $image.jpg

Bu ayakkabılara fiyat yazmışım ama alana istediği indirimi yapıcam :)) tanesi 3 liradan olmaz tabi :)))) ikiside 26 numara

$image.jpg $image.jpg

Çok güzel yazlık bi takımdı ama oğlum düğünde pantolonu halletmişti :( Yelek keten siyah yerleri hafif parlak kumaş 7,5₺

$image.jpg 3 yaş Sevenhill çok severek giydi oğlum. Kaç kere bilemicem :) ama tertemiz 5₺

$image.jpg $image.jpg lcw 3-4 yaş 5₺

$image.jpg $image.jpg 5-6 yazıyo ama sanırım 18 kg ve üstü olur. Oğlum koca kışı penyelerle geçirdiği için asla giydiremeyeceğim bir süveter. 5₺

$image.jpg $image.jpg $image.jpg şuncaazımı satamadım gitti :)) alan çok mutlu olucak ama alan yok :) 3-4 yaş Sevenhill yağmurluk rüzgarlık çok kaliteli.. 20₺ yaptım fiyatı son fiyattır. Alan olmazsa hatıra saklıcam genede fiyatı düşmücem :)))))

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Bu bizim en kıymetlimiz :))) çok seviyorum oğluma çok yakıştırıyorum. Ayrı bi havası var bu montun. Şiddetle tavsiye ederim. 3-4 yaş.. Oğlum bu kışta giydi 18 kg ve 114 cm ama hala oluyo etiketine aldanmayın.. CA mont 25₺
5 çocuk daha eskitir :))))))

Benden bu kadar arkadaşlar.. Alan memnun satan memnun olsun inşallah :) herkese sevgiler :16:

ebrucum kırmızı gömleği beğendim ama başka bişeyler yokmu koysan :34: tek gömleği alsam zarar ederim kargo vs :1:
başka varmı bi kurcalasan :34:

ebrucum kırmızı gömleği beğendim ama başka bişeyler yokmu koysan :34: tek gömleği alsam zarar ederim kargo vs :1:
başka varmı bi kurcalasan :34:

Aslında bi eşofman takımımız var 4-5 yaş. Çok güzel tertemiz yeni gibi.. Ama küçüldü mü küçülmedi mi tam anlayamadığım bi durumda hala :9:

Oğlunun ölçüleri ne? Bazı 3-4 yaş 4-5 yaşla uyumlu olabiliyo..

Aslında bi eşofman takımımız var 4-5 yaş. Çok güzel tertemiz yeni gibi.. Ama küçüldü mü küçülmedi mi tam anlayamadığım bi durumda hala :9:

Oğlunun ölçüleri ne? Bazı 3-4 yaş 4-5 yaşla uyumlu olabiliyo..

canım yaa benim oğlanın boyu biraz uzun, 4 yaşına yeni girdi ama genelde 5 yaş kıyafeti satın alıyorum alırken...
ben bi dolanayım topiklerini :34:

Arkadaşlar Çarşamba günü kargoları vericem. Sonrada memlekete gidicem. Yaklaşık 10 gün olamıcam. Beğendiğiniz ürünlere 3-5 bakmayalım, anlaşalım çıkarayım elimden vapur param çıksın :1::1:

Birkaç ürün beğenen arkadaşlarım var netleştirelim adres vs halledelim ki yarın paketleri hazırlayayım Çarşamba kargoyaaa :10:

$image.jpg
Elimde böyle bir su Matarası var arkadaşlar. Sıfır paketinde ve lisanslı ürün. Kaliteli. Bizde ihtiyaç fazlası oldu. Belki almak isteyen biri çıkar. 15tl..

Son düzenleme:
Back