2-3-4-5 tl ye Temiz Ürünler...

Harikasınnn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) ölesin öle :) tesekkr ederim hersey için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ürünler geldi. Teşekkür ederim. İtinayla paketlemişsin cüzdanlar sıfırdan farksız özellikle siyahı beğendim eldivenler keza öyle oğluma ve bana koyduğun küçük hediyeler için teşekkür ederim. Eldivenlerde oğlanın eline tam oldu. Hayırlı satışlar.

Özelden 3 kere msj yazdım önceki gün fakat msj kutunuz doluydu :) Ben de pek ilgilenemedim sonra kusura bakma :) Güle güle kullanın rica ederim :)

Özelden 3 kere msj yazdım önceki gün fakat msj kutunuz doluydu :) Ben de pek ilgilenemedim sonra kusura bakma :) Güle güle kullanın rica ederim :)

Sen kargoya verdim diyince bende gelir elbet dedim evet doluymuş bende sonradan öğrtendim. Yazın üç ay yaşadığım şehir balıkesirin kokusu çıktı poşetten ayrı bir mutlu oldum :)

Sen kargoya verdim diyince bende gelir elbet dedim evet doluymuş bende sonradan öğrtendim. Yazın üç ay yaşadığım şehir balıkesirin kokusu çıktı poşetten ayrı bir mutlu oldum :)

Memnun olduysanız sorun yok :)

canım açık pembe dantelli olan elbisemi tunikmi çok anlayamadım ama o duruyormu ben 34 düm ama üst kısımda çok bol durucak şekildemi yoksa dökümlü gibimi durur bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…