Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu 2+1 yeni gelin evi.. yorumlarınızı bekliyorum.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Ben teşekkür ederim kendi adıma allahım tamamına erdirsin şimdiden Güle güle oturun inşallah bir oturma odası birde solon en iyisi bence
amiin inşallah sağolun..
ben de beğeneceğim mobilyaları yaptırma taraftarıyım aslında o zamanlar gelsin araştıracağım detayıyla bir de ben Bursada olduğum için mobilya yönünden şanslıymışım gibi geliyor o zamanlar gelsin göreceğiz tabi durumu

Teşekkür
ederim arkadaşım sende bu mobilya işlerinden anlıyorsun

Benimde evim kucuk salonda hem oturma odam gunluk kullanisli acilan alti bazali takimlar aldik yemek odasi takimi aldim
Yatak odasi aldik
Kucuk odada ise sandik utv masasi kurutmalik mevcut
Camasir olayi cok rahat
Az eşya cok huzura inananlardanim
Bu arada tv unitesi kadar sacma baskawbir sey yok bence alisamadim almadim gozu yoruyor

bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ödemelerde de kolaylık saglıyorlar

siteden de bakmak istersenızz www.gurmobilya.com.tr

Küçük odayı giyinme ve ütü odası yapın. Küçük odaya gardırop koyduktan sonra minicik kalmayacaksa yatak odanıza az eşya koyun yatak ve tuvalet masası. Küçük odaya da ayaklı ayna, gardırop, etajer gibi şeyleri bir de ütü masasını ütünüzü koyun. Hem yatak odanızı rahatça kullanırsınız isterseniz ayak ucuna puf bile koyarsınız hem evin kalabalığı dağınıklığı bir odada kalır, hem de ütü yaparken aşırı rahatlık olur. Fazladan bir odam olsa ben bunun için planlardım :) İleride çocuk olduğunda da eşyalardan en fazla ayaklı ayna fazla olur onu da dekorasyona yedirirsiniz bir şekilde.

Ayrıca misafir için evin bir odasını müze haline getirmeye ben karşıyım, ev sizin eviniz en güzel odası sizin olmalı misafirin değil :)
Oturduğunuz odaya gümüşlükleri koymazsanız muhtemelen hem yemek masası ve büfesi sığar hem de koltuk takımlarınız.

Güle güle oturun, evinizin tadını çıkartın :)

Son düzenleme:
haklısınız sanırım sağolun fikirleriniz içiin :)

çook sağolun fikirleriniz için teşekkür ederiiimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…