Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 75 metre karede oturan bir kk üyesiyim.önceleri hevesten tabi küçücük salona masayı illaki koyacam diye eşimin başının etini yiyip son iki aydır o masayı kaldırıp diğer küçük odaya alıp ohh bee yemek odam oldu salonum ferahladı aklım nerdeymiş diyenlerdenim:) yatak odam, oturma odam ve yemek odam ayrıca yemek odama koyduğum pembe şirin bir kanepe tarzı yemek odasına uygun misafir geldiğinde açıp ağırlamam adına çok kullanışlı oldu benim için...yemek odası yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım:) hee oturma odamda da salon kıvaımda sadece konsol oturma grubu var. tv nerde dersen konsolun üstünde. şık duruo gibi gelio bana.Rabbim bizede şöle doya doya döşeyebileceğimiz evler nasip eder inşallah:)
Kendi evimiz olacagı için küçük de olsa çok hevesliyim istediğim yere çivi çakabileceğimbu arada evinide merak ettim doğrusu :)
( ''Rabbim bizede şöle doya doya döşeyebileceğimiz evler nasip eder inşallah '') AMİN
küçükde olsa eviniz olduğuna şükredin kızlar ..okadar isterdimki bir göz olsun benim olsun bile demeyi...
konu sahibi salonun büyükse oraya koy masanı canım yeme için ayrı odaya geçmek garip yaaa