Bebek İkinci El 1yaştan 3 yaşa kadar cocuk taytları tanesi 1 tl

lavinyaa01

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
46
0
16
34
Adana
arkadaşlar kızımın giymiş ve hiç giyilmemiş taytları var ilgilenen olursa 1 tl den verecem ve bunun gibi çok yeni bir cok kıyafetlerı var kadınlar klubune yenı uye oldum onun için fotograf nasıl eklenıyor bılmediğim için şuan fotolara koyamadım ama en kısa zamanda fotograflarını yükleyecem

merhaba, kızım 21 aylık şu an. ona uygun olan taytlardan almak istiyorum fotolarını eklermisiniz. yukarıda foto var ama çok detay görünmüyor. birde 18-24 ay ne gibi ürünler var başka ekleyebilirseniz sevinirim.

arkadaşlar özel mesaj hakkım olmadıgı için bana özelden yazan arkadaşlara cevap veremıyorum malesef burdan yazmak istiyorum elimde bunlar gibi çok tayt var şimdi diyeceksiniz bukadar taytı neden aldınız benim ailemin tekstil atolyesi oldugu için kızımın ölçusune göre dikildi taytları ya bir giydirdim yada 2 ben kadınlar klubune yeni uye oldum internette gezınırken arkadaşların paylaştıgı 2 el çocuk eşyaları takas bölümünü görünce çok hoşuma gıttı bende dedimki madem boyle bi paylaşım var bende paylaşımda bulunayım dedim....

2.ci sorunuza gelınce elinizde başka kıyafetler varmı evet elimde kızımın dogudugu gunden berı olan butun kıyafetlerı var ve kızım şuanda 37 aylık şimdi diyeceksiniz neden sakladınız kızım ilk çocugumuz oldugu için ilerde 2.cı bi çocugumuzdaha olursa ona gıydırırız düşüncesiyle sakladım takıı bu dusuncem burda sizleri tanıyınca saklama fıkrim sona erdı ve satma kararı verdım çunku burda okadar titiz duzenlı anneler olduguna inanıyorumkı bende onlardan alışveriş yaparım düşüncesiyle satıyorum

şimdi şöyle bi sorunum var arkadaşlar ben eşimin işinden dolayı şuanda yurt dışındayım fotografların hepsini koymak isterim yalnız kargo ücreti buradan çok tutacagı için fotografları eklemedım taytları alacak arkadaşlarda aldıkları urunlerı ayırırım ocagın son haftasm turkıyede olacam ozaman yollayabilirim bu şartlarla almak isteyenler veya çocugumun başka urunlerınıde ekle gorelım dıyenler olursa eklerim benım amacım burda herkes bırbırınden faydalansın çunku cocuklarımız alınan kıyafetı buyuduklerı ıcın ya bır ya 2 gıyıyor ve sonrası buyudugu için olmuyor biz annelerde çocuklarımız için en ıyısı olsun dusuncesıyle kalıtelı guzel kıyafetler alıyoruz umarım yazım uzun oldugu için okurken vaktınızı aldıgım için özur dilerim bana ulaşmak isteyen arkadaşlar olursa lavinyaa01@hotmail.com adresıne mj yolllayabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…