• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1yaş oğlum sadece yanında yattığımızda uyuyor lütfen yardım

Yapma Allah aşkına yapma benim eşim 12 yıldır geceli gündüzlü çalışıyor 11 yaşındaki kızımı 3 yıl oldu ayirali oda yeni bebek geldi diye ahahha polis çocuklar problemi 😀😀
hay masallah kızıma utanmasa evlendiği gün gidicekmiş 😅😅

Oda ayırmak için yaşı çok küçük maalesef. Yalnız kalmak istememesi sizce de çok normal değil mi? Evet şartlarınız ayrı yatmasi için daha müsait çünkü bebek geliyormuş ama büyüğün de bir suçu yok ki ayrılmak istemiyor:/ yapacak bir şey yok alın yanınıza tekrar bence
evet haklısınız ama bizim odada da bızım yatakta yatmıyordu yıne kendı yatagında yıne yanında babası veya ben :( yatağa yanımıza alsam baktım koruyucu bariyerler kısa hep bizim oğlan çok yaramaz ordan atlar sarkar özel yapan bü yer bulsam keşke suan yattıgı yatagın yerden yüksekliği 70cm oğlum da 78cm yani göğsüne geliyo onda bıle yastık vs barsa içerde hemen üstüne basıp sarkmaua falan calısıyor görsen canavar mübarek 🤦🏻‍♀️

ya ben de istiyorum öyle hele eşim gececiyken ben evde cok korkarım tek uyuyamam diyorum sağıma biri soluma biri oh mis uyurum ama baslarda zor oğlum mesela kolikti kızım da öyle olursa telefon ısıgını geç tüm evin ışıklarını açıp gezmemiz gerekiyor ilkte böyle kötü bi tecrübe yasadık o yüzden her sey zor olcak gibi korkuyorum cok korkuyorum hatta yetememekten
Sen şimdiden böyle stres yapıp çağırma bilemezsin sakince geçirmeye çalış hamileliğini inşallah bu bebeğin çok sakin olur🙏

Back