- 10 Haziran 2022
- 557
- 368
- 23
- Konu Sahibi kiricisiniz
-
Eşin gececiyken yatağına alsan olmaz mı canım belli ki seni istiyor. Benim oğlum da böyleydi 3 yaşında şimdi yatıyor yatağında, bazen gece kalkıp çağırıyor yine beni gidip uzanıyorum biraz uyuyunca kalkıyorum.kızlar merhaba, 13aylık oğlum var kendi odasında uyuyor ancak sadece babası veya ben yanında yatarsak uzun uyuyor yoksa saat bası kalkıp ağlıyor. bu düzenden nası vazgeçebiliriz basına gelip aşan var mı ben 32haftalık gebeyim doğumdan sonra yatamam yanında eşim de vardiyalı calısıyor gececiyken ne yapıcaz bilmiyorum lütfen bir akıl verin
daha kücük ya yataktan düşer canım dönerken falan kendi yattığı fileli kenarları korumalı ayağa kalksa bile göğsüne geliyo sarkamaz bile bizim yatak güvenli değil onun icin malesefEşin gececiyken yatağına alsan olmaz mı canım belli ki seni istiyor. Benim oğlum da böyleydi 3 yaşında şimdi yatıyor yatağında, bazen gece kalkıp çağırıyor yine beni gidip uzanıyorum biraz uyuyunca kalkıyorum.
ben oğlumu bizim odaya geri alamam imkansız zaten odasında koyalı 1hafta oldu hep yanındayız nerdeyse bizim odada da yanımızda yatmıyordu kendi yatagında yatıyordu odaya alamamçünkü uykusu cok hafif çıt sesine uyanır bebek dogunca illakki gece kalkıyoruz bez emzirme gaz vs oğlum asla geri de uyumaz napcam sasırdım gerçekten ya büyk olsa yanmda uyurdu kardesi ağlasa da uyurdu ama aralaro 15ay olacak biraz o konu sıkıntılı bizim3 yaşında bir oğlum var kardeşi gelince onuda yatağıma aldım. İkisini beraber uyutuyorum evet çok zor oluyor ama bunu ona yapamam. Annem kardeşimle yatıyor neden benimle yatmıyor diye düşünceye kapılmasını istemem. Zaten süreç içerisinde sizde göreceksiniz çocuğunuzun kardeş ile nasıl dönüştüğünü benden tavsiye kardeşini de yanınızdan ayırana kadar onuda yanınızda uyutun. Ben oğluma bu şekilde yaklaştım şu anda kendi bazen ben odamda uyumak istiyorum diyor. Peki anneciğim diyorum. Ara ara odasında yatıyor genelde 3 ümüz uyuyoruz
Ama zaten siz yeni alıştırmaya başlamışsınız çok normal tek başına yatmak istememesi. Biliyorum çok zor ses gürültü vs ile ama inanın alışıyorlar. Ben telefon ışığıyla yapıyorum bez alt açma işlerini gece uyanmaları vs leri. Siz şimdi stres yapmayın daha da ters tepmesin. Başlarda zor olsada inanın bir şekilde oluyor. Diğer türlü olmasındansa beraber olmanız en mantıklısı. Zaten emin olun bende yatacağım diye gelecekben oğlumu bizim odaya geri alamam imkansız zaten odasında koyalı 1hafta oldu hep yanındayız nerdeyse bizim odada da yanımızda yatmıyordu kendi yatagında yatıyordu odaya alamamçünkü uykusu cok hafif çıt sesine uyanır bebek dogunca illakki gece kalkıyoruz bez emzirme gaz vs oğlum asla geri de uyumaz napcam sasırdım gerçekten ya büyk olsa yanmda uyurdu kardesi ağlasa da uyurdu ama aralaro 15ay olacak biraz o konu sıkıntılı bizim
keşke ben de yanımda yatırabilsem zTen ben de cok seviyorum onunla uyumayı3 yaştan selam ahha
evet ben de istiyorum birlikte uyuyalım ama ilk baslarda mümkün olmayabilir oğlum sese hemen uyanır yenidoğanla da ses yapmamak mümkün değilBenimkiler uzun sure bizimke yatti.
Ihtiyaclari vardir diyerek tadini cikardimsonra zaten istemiyorlar.
ya ben de istiyorum öyle hele eşim gececiyken ben evde cok korkarım tek uyuyamam diyorum sağıma biri soluma biri oh mis uyurum ama baslarda zor oğlum mesela kolikti kızım da öyle olursa telefon ısıgını geç tüm evin ışıklarını açıp gezmemiz gerekiyor ilkte böyle kötü bi tecrübe yasadık o yüzden her sey zor olcak gibi korkuyorum cok korkuyorum hatta yetememektenAma zaten siz yeni alıştırmaya başlamışsınız çok normal tek başına yatmak istememesi. Biliyorum çok zor ses gürültü vs ile ama inanın alışıyorlar. Ben telefon ışığıyla yapıyorum bez alt açma işlerini gece uyanmaları vs leri. Siz şimdi stres yapmayın daha da ters tepmesin. Başlarda zor olsada inanın bir şekilde oluyor. Diğer türlü olmasındansa beraber olmanız en mantıklısı. Zaten emin olun bende yatacağım diye gelecek
ya bana kalsa oğlum bizim odada yatagı ortada zaten park yatak gibi büyük filede uyuyor kızımı da yanıma besikle alırım ama işte gece oluşacak seslerden dolayı biri uyusa biri uyanır diye korkuyorum yoksa ben de cok istiyorum birlikte uyumak ilerde zaten istemezler git derler3-4 yaşına kadar beraber yattık. Araları 3 yaşdı odada hep beraber yatıyorduk. Yatak odamda bir anne yani beşik birde normal büyüyen yatak vardı .bir bizim yatak .Büyük kıza yatak aldık artık büyüdün dedim kucugrde büyüyen beşiği kurdum.küçük 2 yaşını gelçti öyle ayrıldılar ufakdan odalarına gitti yataklar. 10 yıl aradan sonra Şuan 3.bebegim Yanımda 1 yaşında. Ablaları büyük olduğundan allahdan bizde senle yatalim demiyorlar
İnşallah böyle olmaz şimdiden bunu düşünmeyin. Benim ilk çocuğumun ilk birkaç ayı öyle kolaydı ki gaz sorunu, emme sorunu elhamdülillah hiçbir şey yaşamadım. Belki de böyle olur iyi düşünmeye çalışın, şimdiden bunun stresine girmeyinya ben de istiyorum öyle hele eşim gececiyken ben evde cok korkarım tek uyuyamam diyorum sağıma biri soluma biri oh mis uyurum ama baslarda zor oğlum mesela kolikti kızım da öyle olursa telefon ısıgını geç tüm evin ışıklarını açıp gezmemiz gerekiyor ilkte böyle kötü bi tecrübe yasadık o yüzden her sey zor olcak gibi korkuyorum cok korkuyorum hatta yetememekten
Yapma Allah aşkına yapma benim eşim 12 yıldır geceli gündüzlü çalışıyor 11 yaşındaki kızımı 3 yıl oldu ayirali oda yeni bebek geldi diye ahahha polis çocuklar problemikeşke ben de yanımda yatırabilsem zTen ben de cok seviyorum onunla uyumayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?