1yaş oğlum sadece yanında yattığımızda uyuyor lütfen yardım

kiricisiniz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
557
368
23
kızlar merhaba, 13aylık oğlum var kendi odasında uyuyor ancak sadece babası veya ben yanında yatarsak uzun uyuyor yoksa saat bası kalkıp ağlıyor. bu düzenden nası vazgeçebiliriz basına gelip aşan var mı ben 32haftalık gebeyim doğumdan sonra yatamam yanında eşim de vardiyalı calısıyor gececiyken ne yapıcaz bilmiyorum lütfen bir akıl verin

yok mu böyle uyuyup çözüm bulabilen

burda anında cevap verilen konular
kv beni dövdü
görümcemle saç baş girdik
kocam beni aldatıyor
boşanma süreci
sevgilimle öpüştük sizce hamile miyim
artıkın burda vakit geçirmicem gidiyorum başka sitelere küstüm herkese

Eşin gececiyken yatağına alsan olmaz mı canım belli ki seni istiyor. Benim oğlum da böyleydi 3 yaşında şimdi yatıyor yatağında, bazen gece kalkıp çağırıyor yine beni gidip uzanıyorum biraz uyuyunca kalkıyorum.

daha kücük ya yataktan düşer canım dönerken falan kendi yattığı fileli kenarları korumalı ayağa kalksa bile göğsüne geliyo sarkamaz bile bizim yatak güvenli değil onun icin malesef

Yatak koruma bariyeri var ondan alabilirsin sizin yatağa, daha çok küçük ayrılmak istemeyecektir biz böyle yaptık o yüzden başka bir seçeneğim yok maalesef

3 yaşında bir oğlum var kardeşi gelince onuda yatağıma aldım. İkisini beraber uyutuyorum evet çok zor oluyor ama bunu ona yapamam. Annem kardeşimle yatıyor neden benimle yatmıyor diye düşünceye kapılmasını istemem. Zaten süreç içerisinde sizde göreceksiniz çocuğunuzun kardeş ile nasıl dönüştüğünü benden tavsiye kardeşini de yanınızdan ayırana kadar onuda yanınızda uyutun. Ben oğluma bu şekilde yaklaştım şu anda kendi bazen ben odamda uyumak istiyorum diyor. Peki anneciğim diyorum. Ara ara odasında yatıyor genelde 3 ümüz uyuyoruz

ben oğlumu bizim odaya geri alamam imkansız zaten odasında koyalı 1hafta oldu hep yanındayız nerdeyse bizim odada da yanımızda yatmıyordu kendi yatagında yatıyordu odaya alamamçünkü uykusu cok hafif çıt sesine uyanır bebek dogunca illakki gece kalkıyoruz bez emzirme gaz vs oğlum asla geri de uyumaz napcam sasırdım gerçekten ya büyk olsa yanmda uyurdu kardesi ağlasa da uyurdu ama aralaro 15ay olacak biraz o konu sıkıntılı bizim

Ama zaten siz yeni alıştırmaya başlamışsınız çok normal tek başına yatmak istememesi. Biliyorum çok zor ses gürültü vs ile ama inanın alışıyorlar. Ben telefon ışığıyla yapıyorum bez alt açma işlerini gece uyanmaları vs leri. Siz şimdi stres yapmayın daha da ters tepmesin. Başlarda zor olsada inanın bir şekilde oluyor. Diğer türlü olmasındansa beraber olmanız en mantıklısı. Zaten emin olun bende yatacağım diye gelecek

3-4 yaşına kadar beraber yattık. Araları 3 yaşdı odada hep beraber yatıyorduk. Yatak odamda bir anne yani beşik birde normal büyüyen yatak vardı .bir bizim yatak .Büyük kıza yatak aldık artık büyüdün dedim kucugrde büyüyen beşiği kurdum.küçük 2 yaşını gelçti öyle ayrıldılar ufakdan odalarına gitti yataklar. 10 yıl aradan sonra Şuan 3.bebegim Yanımda 1 yaşında. Ablaları büyük olduğundan allahdan bizde senle yatalim demiyorlar

Benimkiler uzun sure bizimke yatti.
Ihtiyaclari vardir diyerek tadini cikardim sonra zaten istemiyorlar.
evet ben de istiyorum birlikte uyuyalım ama ilk baslarda mümkün olmayabilir oğlum sese hemen uyanır yenidoğanla da ses yapmamak mümkün değil

ya ben de istiyorum öyle hele eşim gececiyken ben evde cok korkarım tek uyuyamam diyorum sağıma biri soluma biri oh mis uyurum ama baslarda zor oğlum mesela kolikti kızım da öyle olursa telefon ısıgını geç tüm evin ışıklarını açıp gezmemiz gerekiyor ilkte böyle kötü bi tecrübe yasadık o yüzden her sey zor olcak gibi korkuyorum cok korkuyorum hatta yetememekten

ya bana kalsa oğlum bizim odada yatagı ortada zaten park yatak gibi büyük filede uyuyor kızımı da yanıma besikle alırım ama işte gece oluşacak seslerden dolayı biri uyusa biri uyanır diye korkuyorum yoksa ben de cok istiyorum birlikte uyumak ilerde zaten istemezler git derler

Oda ayırmak için yaşı çok küçük maalesef. Yalnız kalmak istememesi sizce de çok normal değil mi? Evet şartlarınız ayrı yatmasi için daha müsait çünkü bebek geliyormuş ama büyüğün de bir suçu yok ki ayrılmak istemiyor:/ yapacak bir şey yok alın yanınıza tekrar bence

İnşallah böyle olmaz şimdiden bunu düşünmeyin. Benim ilk çocuğumun ilk birkaç ayı öyle kolaydı ki gaz sorunu, emme sorunu elhamdülillah hiçbir şey yaşamadım. Belki de böyle olur iyi düşünmeye çalışın, şimdiden bunun stresine girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…