• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 1Yaş kız bebek için mont arıyorum!

aysunnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
247
7
68
Mont ve şişme yelek ihtiyaçlarımız. İlk tercihim etiketli ve mümkünse markalı olması. Aradığım gibi olursa fiyat sorun değil. 12/18 ay olması gerekir. Elinde olanlar varsa ilgileniyorum arkadaşlar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mont ve şişme yelek ihtiyaçlarımız. İlk tercihim etiketli ve mümkünse markalı olması. Aradığım gibi olursa fiyat sorun değil. 12/18 ay olması gerekir. Elinde olanlar varsa ilgileniyorum arkadaşlar...

Merhaba Bende bunlardan var. Biz antalya da olduğumuz için kışın en fazla kıyafetlerinin üzerine polar vb montlar giydirdim. Eğer siz çok soğuk bir yerde iseniz bunlar size ince kalabilir.

$no 32.jpg $no 12.jpg

canım astronot mont istersen bende var 12 18 bedeni lcw markali

Merhaba Bende bunlardan var. Biz antalya da olduğumuz için kışın en fazla kıyafetlerinin üzerine polar vb montlar giydirdim. Eğer siz çok soğuk bir yerde iseniz bunlar size ince kalabilir.

Eki Görüntüle 1190682 Eki Görüntüle 1190683

Merhaba, ben İstanbul'dayim. Antalya buraya gore daha ılıman tabi haliyle :) Soguk havada giydirebilecegim turden montlar bakiyorum. Yoksa sizin urunleriniz cok cici. Tesekkur ediyorum.

canım astronot mont istersen bende var 12 18 bedeni lcw markali

Astronot mont dusunmuyorum simdilik. Eger fikrimi degistirirsem, tekrar gorusuruz, tesekkur ederim..

Slm canm bendede lcw nin bir yasicin kase kabani var cok az kullanilmis sifir ayarindadir

selam,
bende bu var. içi penye dışı kadife. oldukça kalın ve sıcak tutar. ben bütün kış giydirdim. etiket olarak 1 yazıyor ama rahat 1,5 yaşa kadar giyer. fiyat 10 tl.

$20140629_170428.jpg

ist/b.düzü

selam,
bende bu var. içi penye dışı kadife. oldukça kalın ve sıcak tutar. ben bütün kış giydirdim. etiket olarak 1 yazıyor ama rahat 1,5 yaşa kadar giyer. fiyat 10 tl.

Eki Görüntüle 1190972

ist/b.düzü

Tesekkur ediyorum. Daha ziyade şişme mont ve yelek ariyorum. Bu tarz kiyafetler, alternatif olabilir sadece. Çok mersi..

Bende bu var lcw 12/18 ay istersen $20140716_214914.jpg $20140716_214914.jpg

Back