Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 1buçuk yaş aşısı ???

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

sevdankara

<Canımsın Oğlumm>
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
826
4
46
Ankara
Kızlar,

bugün 1buçuk yaş aşısını olduk ama ben dr.a sormayı unuttum, daha sonrada tlfla ulaşamadım maalesef..

Sizlere sorum, bugün banyo yaptırabilir miyim , herhangi bi zararı olur mu? yoksa ne kadar bi zaman beklemeliyim banyo için? :97:

Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim...

canım neden kimse cevap yazmamış bilmiyorum ama biz 1 yaş aşısını olurken hemşire o gün banyo yaptırabileceğimizi söylemişti.1.5 yaş aşısını bilemiyorum.keşke arayıp sorsaydın.

canım neden kimse cevap yazmamış bilmiyorum ama biz 1 yaş aşısını olurken hemşire o gün banyo yaptırabileceğimizi söylemişti.1.5 yaş aşısını bilemiyorum.keşke arayıp sorsaydın.

cevabın ve ilgin çok sağol specialx arkadaşım,
dr.u aramıştım ama bi türlü ulaşamamıştım maalesef, zaten aşıyı aile hekimimize yaptırmıştık.
sonra tlfa çıkan sekreter kız, ne olur ne olmaz yaptırmayın diyerek geçiştirdi.

ve oğlumunda banyo günü gelmişti,birazda burnu tıkalıydı rahatsızdı, rahatlaması açısından banyo olması gerekiyordu,
buradaki arkadaşlarında yardımcı olabileceğini düşünerek, gün boyu cevap bekledim,medet umdum ama sonuç ortada.............................................

o kadar kişi okumuş aralarında hiç mi bilen yoktu acaba çok merak ediyorum???

neyse fazla uzatmayayım.

tekrar teşekkür ederim sana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…