Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1AA Embriyo Nedir? Bilen var mı?
- Konu Sahibi Eramirs
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 2017
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- 7 Aralık 2017
- 21
- 20
- 3
- 39
- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
nerede yaptirmiştiniz?5. gün embriyosu kağıtta 1 aa yazıyordu kimse de bir açıklama yapmadı açıkcası o an sormak aklıma bile gelmedi. 2 tane transfer edildi ama tutmadı geriye de dondurulacak embriyomuz da kalmadığı için yeniden aynı süreçleri yaşayacağım
- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
şişli memorial tavsiye ederim.diğer seçeneklerinize göre daha iyi bence.bende orda yaptirdim ilk denememde tuttu fakat devam etmedi.İlki Acıbadem Maslak'ta denedim. İkincisini Florence nightingale Şişli'de.
Şimdi araştırmadayım Bahçeci mi? Memorial mi?Kalamış Tüp Bebek Merkezi mi? 3 doktora gittim üçüde PGT dedi.
- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
Valla benim bir kere 5. Gün embriyom olmuştu onda da kalite için 4cc yazıyordu tutmadı blast embriyoda en iyisi 5aa diye biliyorum5. gün embriyosu kağıtta 1 aa yazıyordu kimse de bir açıklama yapmadı açıkcası o an sormak aklıma bile gelmedi. 2 tane transfer edildi ama tutmadı geriye de dondurulacak embriyomuz da kalmadığı için yeniden aynı süreçleri yaşayacağım
- 7 Aralık 2017
- 21
- 20
- 3
- 39
Amiin insallah, allah bu yolda ilerleyen herkese yar ve yardimci olsun
Evet tüp bebek. Ben yurtdisinda kaliyorum, Avusturyada. 2 sene denemeden sonra tüp bebege karar verdik :)