- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi Hatticeee32
-
Aynı durumu bende yaşıyorum çok silik çizgi yalnız benimkisi senin de öyle mi ?Arkadaşlar ogle saatlerinde idrar testi yaptım sonuç negatifti testi kenara koydum sürekli kontrol ettim. Bisi yoktu 2 saat kadar geçti bı baktım ikinci çizgi çıkmış. Daha önce çok test yaptım hepsini beklettim hiçbiri degismedi. Düne kadar belirtilerinde vardı ama dün ve bugün hiçbir belirti yok. Böyle durumla karşılaşan var mı?? -10 dk sonrasini dikkate almayın yaziyor- demeyin biliyorum ama umut işte bir ışık
Evet silik çizgi. Hiç böyle olmamıştı belirtilerim vardı ama dün ve bugün yok. Adetime 3 gün var. Sabah ilk tuvalette yapmadım ama öğleyin yaptım. Yarın sabah hemen yapacağım. Siz ne zaman yaptiniZAynı durumu bende yaşıyorum çok silik çizgi yalnız benimkisi senin de öyle mi ?
:))) adete daha 5 gün var canım geçsin tarihi uçarak gideceğim kan vermeye
Benimde her adetime 1 hafta kala ağrımaya başlayan göğüslerimde şuan tık yok birde dün sabah şiddetli sol kasık ağrım oldu ayağa kalkamadım 2-3 saat sürdü başka belirti yokGoguslerim çok acıdı özellikle uçlarına dokunamiyordum adet olacakmisim gibi belin kasiklarim ağrıyordu uyku huysuzluk yorgunluk vardı. İki pazartesi günü bende yaptım idrarimda tortular vardı. Ben 4 ay önce dusuk yaptım hamilelik belirtilerini az çok o gebeligimde görmüştüm. Bu belirtilerim onlara benziyordu.
:))) adete daha 5 gün var canım geçsin tarihi uçarak gideceğim kan vermeye
Ben sabah tekrarlayayim çizgi çıkarsa uca uca gideceğim internetten baktım kimisi olur demiş kimisi olmaz demiş arada kaldım
Ben sabah tekrarlayayim çizgi çıkarsa uca uca gideceğim internetten baktım kimisi olur demiş kimisi olmaz demiş arada kaldım
Olabilir ama adetin yaklaşıyor onun belirtiside olabilir.hamileligimde Belirtiler adetle aynıydı farkli olarak goguslerim hiç olmadığı kadar aciyordu agriyirdu ve kasiklarim çok ağrıdı yuruyemedim bile.Benimde her adetime 1 hafta kala ağrımaya başlayan göğüslerimde şuan tık yok birde dün sabah şiddetli sol kasık ağrım oldu ayağa kalkamadım 2-3 saat sürdü başka belirti yok
Seninde olabilir bekle bakalım. Ben 6 ay hiç adet gormeden hamile kaldım bunun için adet günümü ilgili saptama yapamıyorum. Dusukten sonra biraz düzenlendi gibiOlabilir ama adetin yaklaşıyor onun belirtiside olabilir.hamileligimde Belirtiler adetle aynıydı farkli olarak goguslerim hiç olmadığı kadar aciyordu agriyirdu ve kasiklarim çok ağrıdı yuruyemedim bile.
Tamam canım sabah tekrarlayayim sonucu bildiririm kahvaltıyı bile sonraya bırakıyorumSonuçtan haberdar et bizi canım.
Adete yakın başlayan ağrı gibi değildi kasık sancısıydı sanki birşey patlayacakmış gibi haa o tortular bende de var belirti olabilir mi ki ?Olabilir ama adetin yaklaşıyor onun belirtiside olabilir.hamileligimde Belirtiler adetle aynıydı farkli olarak goguslerim hiç olmadığı kadar aciyordu agriyirdu ve kasiklarim çok ağrıdı yuruyemedim bile.
İlkinde hiç dikkat etmemistim ama gün geçtikçe artan tortularim var pek çok yorumda belirti olduğunu okumuştum kimisi enfeksiyon demiş amaAdete yakın başlayan ağrı gibi değildi kasık sancısıydı sanki birşey patlayacakmış gibi haa o tortular bende de var belirti olabilir mi ki ?
Evet işte bu cevaplar için konuyu açtım n'olursun bizi aydinlat seni dinliyoruz. Testi yaptığında hangi donemdeydin günün hangi saatinde yaptın ne kadar zaman sonra çizgi çıktı aklımda deli sorularHamileliklerimi teste saatler sonra cikan silik cizgilerle ogrendim :) umarim hamilesindir
5 dk icin de falan degil bi saat iki saat hatta bir gece sonra gordugumde bile hamileydim. Kizimda adetten bi kac gun once yapmistm 2 3 saat sonra cikti. Dusuk yaptigim hamilelikte adet olacagim gun yaptim aksam,sabah cikti silik cizgi. Bi de dis gebelik gecirdim onda da adetten yinebi kac gun once yaptim bi 4 5 saat sonra cikmisti silik cizgiEvet işte bu cevaplar için konuyu açtım n'olursun bizi aydinlat seni dinliyoruz. Testi yaptığında hangi donemdeydin günün hangi saatinde yaptın ne kadar zaman sonra çizgi çıktı aklımda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?