• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1_2 saat sonra çıkan ikinci çizgi

Hatticeee32

..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
1.865
891
73
36
Arkadaşlar ogle saatlerinde idrar testi yaptım sonuç negatifti testi kenara koydum sürekli kontrol ettim. Bisi yoktu 2 saat kadar geçti bı baktım ikinci çizgi çıkmış. Daha önce çok test yaptım hepsini beklettim hiçbiri degismedi. Düne kadar belirtilerinde vardı ama dün ve bugün hiçbir belirti yok. Böyle durumla karşılaşan var mı?? -10 dk sonrasini dikkate almayın yaziyor- demeyin biliyorum ama umut işte bir ışık

Arkadaşlar ogle saatlerinde idrar testi yaptım sonuç negatifti testi kenara koydum sürekli kontrol ettim. Bisi yoktu 2 saat kadar geçti bı baktım ikinci çizgi çıkmış. Daha önce çok test yaptım hepsini beklettim hiçbiri degismedi. Düne kadar belirtilerinde vardı ama dün ve bugün hiçbir belirti yok. Böyle durumla karşılaşan var mı?? -10 dk sonrasini dikkate almayın yaziyor- demeyin biliyorum ama umut işte bir ışık
Aynı durumu bende yaşıyorum çok silik çizgi yalnız benimkisi senin de öyle mi ?

Aynı durumu bende yaşıyorum çok silik çizgi yalnız benimkisi senin de öyle mi ?
Evet silik çizgi. Hiç böyle olmamıştı belirtilerim vardı ama dün ve bugün yok. Adetime 3 gün var. Sabah ilk tuvalette yapmadım ama öğleyin yaptım. Yarın sabah hemen yapacağım. Siz ne zaman yaptiniZ

Benimde 5 gün var adetime 2 gün önce sabah yaptım hiç birşey çıkmadı ama saatler sonra baktım çok çok silik çizgi vardı testi kırıp açıp baktım evet vardı ama şimdide cesaret edip yapamıyorum adeti bekleyeceğim sanırım? Belirtilerin nelerdi peki?

Goguslerim çok acıdı özellikle uçlarına dokunamiyordum adet olacakmisim gibi belin kasiklarim ağrıyordu uyku huysuzluk yorgunluk vardı. İki pazartesi günü bende yaptım idrarimda tortular vardı. Ben 4 ay önce dusuk yaptım hamilelik belirtilerini az çok o gebeligimde görmüştüm. Bu belirtilerim onlara benziyordu.

Goguslerim çok acıdı özellikle uçlarına dokunamiyordum adet olacakmisim gibi belin kasiklarim ağrıyordu uyku huysuzluk yorgunluk vardı. İki pazartesi günü bende yaptım idrarimda tortular vardı. Ben 4 ay önce dusuk yaptım hamilelik belirtilerini az çok o gebeligimde görmüştüm. Bu belirtilerim onlara benziyordu.
Benimde her adetime 1 hafta kala ağrımaya başlayan göğüslerimde şuan tık yok birde dün sabah şiddetli sol kasık ağrım oldu ayağa kalkamadım 2-3 saat sürdü başka belirti yok

Benimde her adetime 1 hafta kala ağrımaya başlayan göğüslerimde şuan tık yok birde dün sabah şiddetli sol kasık ağrım oldu ayağa kalkamadım 2-3 saat sürdü başka belirti yok
Olabilir ama adetin yaklaşıyor onun belirtiside olabilir.hamileligimde Belirtiler adetle aynıydı farkli olarak goguslerim hiç olmadığı kadar aciyordu agriyirdu ve kasiklarim çok ağrıdı yuruyemedim bile.

Olabilir ama adetin yaklaşıyor onun belirtiside olabilir.hamileligimde Belirtiler adetle aynıydı farkli olarak goguslerim hiç olmadığı kadar aciyordu agriyirdu ve kasiklarim çok ağrıdı yuruyemedim bile.
Seninde olabilir bekle bakalım. Ben 6 ay hiç adet gormeden hamile kaldım bunun için adet günümü ilgili saptama yapamıyorum. Dusukten sonra biraz düzenlendi gibi

Adete yakın başlayan ağrı gibi değildi kasık sancısıydı sanki birşey patlayacakmış gibi haa o tortular bende de var belirti olabilir mi ki ?

Adete yakın başlayan ağrı gibi değildi kasık sancısıydı sanki birşey patlayacakmış gibi haa o tortular bende de var belirti olabilir mi ki ?
İlkinde hiç dikkat etmemistim ama gün geçtikçe artan tortularim var pek çok yorumda belirti olduğunu okumuştum kimisi enfeksiyon demiş ama

Evet işte bu cevaplar için konuyu açtım n'olursun bizi aydinlat seni dinliyoruz. Testi yaptığında hangi donemdeydin günün hangi saatinde yaptın ne kadar zaman sonra çizgi çıktı aklımda deli sorular
5 dk icin de falan degil bi saat iki saat hatta bir gece sonra gordugumde bile hamileydim. Kizimda adetten bi kac gun once yapmistm 2 3 saat sonra cikti. Dusuk yaptigim hamilelikte adet olacagim gun yaptim aksam,sabah cikti silik cizgi. Bi de dis gebelik gecirdim onda da adetten yinebi kac gun once yaptim bi 4 5 saat sonra cikmisti silik cizgi

Back