Bugün kavuşamadığım özlemlerim varsa eğer ve yakalayamadığım umutlarım,bunların tek suçlusu sensin.Sevgi insanların mantıkları doğrultusunda ilerleseydi sevmeye asla cesaret edemezdi;
Böylesine büyük bir sevgi,cesur bir yüreğin imtihanıdır;seni bu derece sevdikten sonra bir şeyler gönderebilecek olsaydım eğer,bir demet sarı gül arasınaserpiştrilmiş sitemlerimi yollardım.......
Çok zaman ümitlerimle beslediğim hayellerimin bir anda yıkılması çok acı,yıkılan manevi değerlerin yenilenmesi çok zor hatta imkansızdır.Seni bana imkansızlıkları yaşatmakla yargılıyorum,duygusalım,duygusal olduğum kadar cesur ve kararlı bir yüreğe sahibim;
duygusalım,çünkü sevmeyi öğrendim...
cesurum,çünkü kaybetme korkusunu yaşadım...
şimdi dünyalara sığdıramadığım seni,şu acizane kalbime sığdırıyorum,sen benim seni bu kadar sevmemi layık görüyormusun acaba???
Bir gün yapayalnız kalacağım ve seni düşünerek yalnızlıktan bir lahza sıyrılacağım ve hatıralarla avunacağım hala bir burukluk olacak sana karşı yüreğimde,mutluluklarımda bir eksiklik;Hani kabuk bağlayan yaralar vardır,aynı yaranın üstüne ikinci kez düşersen hissedersin acısını işte benim içimdede sen kabuk bağlamış yarasın artık sana olan hislerimin bana verdiği acıyı ancak böyle tasvir edebilirim...
Anlatmak istediğimden değil anlaman gerektiği için anlatıyorum bunları çünkü ben seni çooook seviyorum!!!!
Kalpten kalbe yol vardır derler ancak senin bana karşı açık olmayan kalbine ulaşmanın yolu yok!
Senden bir tebessüm kar çiçeği gibidir,en eşsiz musikidir senden gelen seda ve senin bir bakışın BİR ÖMRE BEDELDİR.....
Senin geçtiğin yerlerde göz yaşım baktığın yerlerde hayellerim var....Gece olup yattığımda gözlerim rüyada olsa dahi seni görmenin umuduyla kapanır.Ben sana mimarın eserine gösterdiği kadar itina kutup yıldızının gök yüzüne göstediği kadar sadakat ve leylanın mecnuna bahşettiği kadar muhabbet besliyorum.Senin bana yakınlığın ise sadece bir tebessümden ibarettir...
SEVİYORUM!!!!!.....evet ama karşılığını göremiyorum. olsun bu sevginin solmasına asla izin vermiyeceğim.....
Artık tek arzum ahirette........senağlama
Ne aşkmış beeeenaniknanikalıntı DEĞİLDİRşakkıdı