5-6 günden bişey olmaz bence. Ayrıca neden korkuyorsun ki bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsan mutlaka doktora git bir rahatsızlığın varsa ilerlemeden tedavi olursunergenlıkten fln kaynaklanıyor olabılır mı 5 yada 6 gun fln oynuyor sizdede boyle olmusmuydu korkudan doktorada gıdemıyorum
yok hyr Allahıma sukur her ay oluyorum da sadece 5 yada 6 gun oynuyor ondan bısey olmaz dımıKaç yıldır regli oluyorsun?
Ilk bir kaç yıl duzensizlikler normal.
Ama 2 ya da 3 ayda bir oluyor isen, sürekli böyle ise o zaman mutlaka doktora gitmelisin ...
Korkulacak bir şey yok... Sandığın gibi geçmiyor emin olabilirsin
Olmaz tabi ki canım .yok hyr Allahıma sukur her ay oluyorum da sadece 5 yada 6 gun oynuyor ondan bısey olmaz dımı
teşekkürederim canım içimi rahatlattınNormal. Her yaşta normal. Adet her insanda her zaman tıkırında olmaz. Ki daha sen çok gençsin normal bu. Benim adetim 23 yaşında düzene girmişti
Normal ben 4 ay olmayıp 1 ay hasta gezdiğimi biliyorum17 yaşındayken hormonlarına baktırmnanı tavsiye ederimergenlıkten fln kaynaklanıyor olabılır mı 5 yada 6 gun fln oynuyor sizdede boyle olmusmuydu korkudan doktorada gıdemıyorum