Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaç yıldır regli oluyorsun? Ilk bir kaç yıl duzensizlikler normal. Ama 2 ya da 3 ayda bir oluyor isen, sürekli böyle ise o zaman mutlaka doktora gitmelisin ... Korkulacak bir şey yok... Sandığın gibi geçmiyor emin olabilirsin
5-6 günden bişey olmaz bence. Ayrıca neden korkuyorsun ki bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsan mutlaka doktora git bir rahatsızlığın varsa ilerlemeden tedavi olursun
Kaç yıldır regli oluyorsun? Ilk bir kaç yıl duzensizlikler normal. Ama 2 ya da 3 ayda bir oluyor isen, sürekli böyle ise o zaman mutlaka doktora gitmelisin ... Korkulacak bir şey yok... Sandığın gibi geçmiyor emin olabilirsin
Kanaman başladığı günden itibaren 28 gün sonra tekrar regl oluyorsan bu olması gereken. Bazı insanlar döngüyü yanlış hesaplıyor her ayın kaçında oldularda o gün olacaklar biliyorlar.
Normal. Merak etme. Ben liseye başladığım yıl adet olmuştum. Bazen 3 ay bazen 5 ay da bir oluyordum. Dr gittik. Dr birşey yok zamanla düzelir demişti. Ki 20 yaşındaydım o zaman. İki üç sene böyle sürmüştü. Senin ki normalinde normali