19 yaşındayım adet düzensizliği normal mi ?

berenix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
49
21
25
ergenlıkten fln kaynaklanıyor olabılır mı 5 yada 6 gun fln oynuyor sizdede boyle olmusmuydu korkudan doktorada gıdemıyorum

Kaç yıldır regli oluyorsun?
Ilk bir kaç yıl duzensizlikler normal.
Ama 2 ya da 3 ayda bir oluyor isen, sürekli böyle ise o zaman mutlaka doktora gitmelisin ...
Korkulacak bir şey yok... Sandığın gibi geçmiyor emin olabilirsin

ergenlıkten fln kaynaklanıyor olabılır mı 5 yada 6 gun fln oynuyor sizdede boyle olmusmuydu korkudan doktorada gıdemıyorum
5-6 günden bişey olmaz bence. Ayrıca neden korkuyorsun ki bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsan mutlaka doktora git bir rahatsızlığın varsa ilerlemeden tedavi olursun

Kaç yıldır regli oluyorsun?
Ilk bir kaç yıl duzensizlikler normal.
Ama 2 ya da 3 ayda bir oluyor isen, sürekli böyle ise o zaman mutlaka doktora gitmelisin ...
Korkulacak bir şey yok... Sandığın gibi geçmiyor emin olabilirsin
yok hyr Allahıma sukur her ay oluyorum da sadece 5 yada 6 gun oynuyor ondan bısey olmaz dımı

Normal. Her yaşta normal. Adet her insanda her zaman tıkırında olmaz. Ki daha sen çok gençsin normal bu. Benim adetim 23 yaşında düzene girmişti

Kanaman başladığı günden itibaren 28 gün sonra tekrar regl oluyorsan bu olması gereken. Bazı insanlar döngüyü yanlış hesaplıyor her ayın kaçında oldularda o gün olacaklar biliyorlar.

5-6 gün farketmesi adet düzensizliği olduğu anlamına gelmez. Her ay düzenli adet oluyosan sıkıntı yok

Normal. Merak etme. Ben liseye başladığım yıl adet olmuştum. Bazen 3 ay bazen 5 ay da bir oluyordum. Dr gittik. Dr birşey yok zamanla düzelir demişti. Ki 20 yaşındaydım o zaman. İki üç sene böyle sürmüştü. Senin ki normalinde normali :KK66:

X