19 yaşında boy uzar mı ? :S

Bayan_Tatlimm

-.-
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
149
16
68
19 yaşındayım 1.64 filan boyum var. Uzaması mümkün mü ? önerebileceğiniz bir şey var mı ? Doktora gitsem hangi bölümden randevu almam gerek ?

benim uzamadı:26:

bir ortopedi uzmanına görün istersen. kemik ölçümü falan birşeyler yapıyorlar

Umarım uzarsın. Benim boyum 1.67 17 yaşındayım 1.74 olmak istiyorum umarım olurum :/

tam emin değilim ama 20 ye kadar uzayabilir diye biliyorum ama boyun hiçte fena değil niye takıyosun ki...
O erkekler için geçerli degilmiydi:26:
bir kız adlerden sonra 2,3 sene ancak uzar. 19 yaşında hala uzaman zor. Ama spor yapar ve yüzersen, vücudun açıldığı için 1 cm uzaya bilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil 1.64'ü küçümsüyor :44:
10 yıl önce doğmuş olsaydın,Türkiye standartlarında olduğunu düşünürdün aslında,şimdi de aynı şeyi düşünmen gerektiği gibi :34:
Kısa değilsin,uzun da..standartsın işte...
Yeter ki kilon boyunla orantılı olsun...
Uzama konusuna gelince 19-20 yaşında,günümüzde 12-13 yaşında ergenliğe girildiğini varsayarsak uzamaya devam etmeyi beklemek pek gerçekçi olmaz
gibi geliyor bana...
1-2 cm. uzamak da... 1.65 - 1.66 olmak demektir..
Çok farklı değil...
Dediğim gibi... boy ve kilo oranı...:34:

Hehe biliyorum kiz uzamayacagini, ama seviyorum ben boyumu ufacik tefecik :)

Neydi bir soz vardi bodur tavuk her daim pilictir. İnsAllah dogru yazdim...:D

Kac yasinda adet oldunuz bu onemlidir aslinda cunku genellikle adeten sonra boy uzamasi durur eger kemik uclariniz kapanmissa uzamaz am kapanmazsa uzar boy uzatayim diye ilac falan kullanmanyin duzenli spor yapin spor boyu uzatir tabi en onemlisi kemik uclari nasil

bence adet olduktan sonra uzamıyo
en fazla bi kaç cm uzar
ayrıca boyun çok kısa değil takıntı yapma o yüzden
normalsin tr standartı bu işte
topuklu giyersin sorun olmaz
zaten çğunlukla genetik faktörler etkili bence boy uzunluğunda

benim boyum 1.68 ve çevremdekiler hep maşaallah boyun uzun filan diyolar tabi ben zayıfımda 49 kiloyum.1.64boy bence ideal..

19 yaşındayım 1.64 filan boyum var. Uzaması mümkün mü ? önerebileceğiniz bir şey var mı ? Doktora gitsem hangi bölümden randevu almam gerek ?

Kişiden kişiye değişebilir ama uzamaz diye düşünüyorum :/ şu an boyum 174 ama ilkokula giderken bile boyum uzundu hatta en uzunu bendim..Ameliyatla uzuyabiliyosun oda 1 2 cm için değmez bence.

daha ne arıyon be güzelim giyersin topuklunu şıkır şıkır kimsenin yanında ne uzun durarsın ne kısa standartsın tam uzayacagını sanmıyorum yanlış anlma beni ama ben 12 yasımda adet oldum ve 16 yasıma kadar uzadım suan da 18 yasımdayım 1 cm bile uzamıyorum 2 senedir. Benimde 171 boyum gecenlerde de ölçtüm 168 cıktı alala yanlış ölçtük kesin falan diye on kere ölçtürdüm hep aynı sonuç kısalıyom mu ne :) saka maka bende senn yerinde olmak isterdim ben cokta memnun degilim suan boyumdan hatta böyle bir konu bile açmıştım cunkü cevremdekiler hep kısa dikkat cekmeyide hiç sevmem ama malesef cekiyorum tatlım anlayacagın haline sukret

Son düzenleme:
Back
X