• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 temmuzdan itibaren uygulanacak sigara yasağı hakkında düşünceleriniz nelerdir?

mervealt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
158
1
96
Diğer
ilk ben söyliyim bazı kapalı mekanların tamam hoş karşılarım ama barlarında yasak olması tuhaf geldi. zaten çoğu kimse barda içkinin yanında sigarada içiyor. bende önceden çok içiyordum bi ara bıraktım şimdi ara sıra içiyorum ama yinede dokundu bana siz neler diyorsunuz:uhm:

banada çok saçma gelio özellikle nargile kafelerde yasak olması bikere oraya sadece nargile içmek için gidilio rahatsız olanın ne işi var?

Bu konunun evlilik hazırlığı bölümüyle alakası nedir anlamadım.
Ama soruya cevap vereyim.ısabet oldu dumanına bile gıcığım var.:1ninca:

diloomun dedigi gibi evlılık hazırlıgı topişinde işi nedir bu konunun :1closedeyes:
cvp olarak ;
yeşilaycıyım turkbayragi
bu yasaga en çok sevınenlerdenım.. zemuszemus
tek cafemı resmı dairelerde ustumuz basımız felaket kokuyordu..
içenin yanında içmeyen daha çok zehırlenıyor bu bir gercek..
saglıklı bir toplum için iyi oldu diyorum.. a.s. a.s.

benim gibi sigarayı ağzına sürmemiş kişiler için çk güzel bir uygulama olacak ama tam olaak uygulanbilecğini düşünmüyorum..

arkadaşlar bende sıgara içmiyorum ancak uygulamada kesinlikle mantıksızlık olduğunu düşünüyorum. doğruya doğru sigara içmemek ve sigaradan hoşlanmamak içeriğindeki mantıksızlığı görmemek anlamına gelmemeli bence.

ben çok memnun olucam bu yasaktan milletin keyfi yüzünden üstümüz başımız sigara kokuyordu
çok güzel olacak bu yasak geç bile kalındı

bende şu anda sigara içmeyen biri olarak yasağı saçma buluyorum.erkekler kahvehanede sigara içmeyecek evde hanımlar içirmeyecek napacak zavallılar.bence çok saçma.

zaten çok fazla bara giden biri değildim,bu yasaktan sonrada pek tercih etmem artık...yazın neysede kışın napcaz bakalım...
restoranlarada keyfi olarak,zevk için gideriz ama sigara da olmayıca yemek ye hemen kalk ..ee ne anladım ben o işten....yemeği de zorda kalmadıkça dışarda yemem artık...

Bilindiği gibi çoğu yerde yasak gelmeden önce sigara için ayrı bölümler bulunuyordu,ya da yoktu bile.
Ama yasak cafelere,kahvehanelere geldi yasak yasak olmaktan çıktı bence mantıksızlık oldu.Kısacası bu kısmını saçma buluyorum:S

Back