Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayakkabıda Bot ta 19 numara yeni yürümeye başladığında giymişti.ayakkabının içi dışı yumuşacık deri Bot'un içi kumaş dışı yumuşak deri.ikiside tam ilk adım ayakkabısı tam ortapedik.kaçırmayın derimEki Görüntüle 1009050 Eki Görüntüle 1009051
Bunları yeleği aldıgımda ekleseydiniz alırdım
Fiyatı ne
Ayakkabıda Bot ta 19 numara yeni yürümeye başladığında giymişti.ayakkabının içi dışı yumuşacık deri Bot'un içi kumaş dışı yumuşak deri.ikiside tam ilk adım ayakkabısı tam ortapedik.kaçırmayın derimEki Görüntüle 1009050 Eki Görüntüle 1009051
valla bende ihtiyacım olmasa bazı özel eşyalarımı satmazdım ama bebeğimin ayakkabılarına kıyamam :)
Ayakkabı sayısı 20 yi geçipte artık bir yerlere sığdıramadığınızda kıymaya başlıyorsunuz
içi kç cm ölçebilir misiniz?marka ve fiyat nedir?
içi kç cm ölçebilir misiniz?marka ve fiyat nedir?