Negatif olunca üzülüyor insan haklısın. Ben bugün yaptım tekrar( ilk idrarla değil)silik çıktı ama leke de geldi kahverengi şuanda yok ama adet sancısı ve bel ağrısı var . 2 3 gün daha bekleyip olmazsam regl tekrar test yapacam . Silik olan teste güvenmiyorum çünkü daha öncede böyle yanıltmıştı beni
Elimde kalan son testim var pztsiyi bekleyecem o yüzden sabah ilk idrarla yapacam . Belirgin çift çizgi çıkarsa kan veririm aynı günCanım ümitlendirmek istemiyorum seni ama bana var gibi geldi ya negatif olsa bence çıkmazdı en iyisi sen yarın sabah ilk idrarla yap bakalımher gebelikte aynısı olmuyor belirtileri. Bence ilk idrarla yap testi yarın
Elimde kalan son testim var pztsiyi bekleyecem o yüzden sabah ilk idrarla yapacam . Belirgin çift çizgi çıkarsa kan veririm aynı güninşallah ikimizinde pozitiftir hayırlısıyla . Sende test yapınca mutlaka haber ver bana canım
İnşallah canım benim zaten 3ü adet tarihim bakalım. Kendimi her şeye hazırladımRabbim her şeyin hayırlısını versin
Benim 21 mm de çatlatma yapıldı biraz geç kalındı bendeBenim
Benim kendi 19 mm büyümüştü öyle çatlatma yapıldı
Büyümesi beklenmiş sende . Bat ne zamandı senin ?Benim 21 mm de çatlatma yapıldı biraz geç kalındı bende
Bat ne oluyor canım adetin bitiş tarihi miBüyümesi beklenmiş sende . Bat ne zamandı senin ?
Adetin başlangıcı ne zamanBat ne oluyor canım adetin bitiş tarihi mi
Kızlar bu arada ilk kez bende çatlatma iğnesinin ertesi gününden itibaren kanama gibi leke gibi simsiyah çamurumsu lekelenme oluyor neden oldu bilmiyorum doktor da şaşırdı moralim çok bozuk
Adetin başlangıcı 19 mayısAdetin başlangıcı ne zaman
Bende de ilk kez olduAllah Allah bende hiç öyle bir şey yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?