19 mm yumurta ve ovitrelle iğne

Evet insan üzülüyor ben bıktım artık. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba canım. Çok mu silik foto varsa atsana. Direkt kan mi versen acaba pazartesi günü

Bilmiyorum daha önceki gebeliğimde yerleşme kanaması olmamıştı kafam karıştı o yüzden . Pztsi tam net çıkarsa erken gebelik testi öyle kan vereyim gebelik yoksa üzülmemek için. Ekliyorum fotoyu bir bak bakalım :) ilk 10 dakika çok silikti 1 saat içinde belirginleşti ne kadar doğrudur bilmiyorum

Canım ümitlendirmek istemiyorum seni ama bana var gibi geldi ya negatif olsa bence çıkmazdı en iyisi sen yarın sabah ilk idrarla yap bakalım her gebelikte aynısı olmuyor belirtileri. Bence ilk idrarla yap testi yarın
Elimde kalan son testim var pztsiyi bekleyecem o yüzden sabah ilk idrarla yapacam . Belirgin çift çizgi çıkarsa kan veririm aynı gün inşallah ikimizinde pozitiftir hayırlısıyla . Sende test yapınca mutlaka haber ver bana canım

İnşallah canım benim zaten 3ü adet tarihim bakalım. Kendimi her şeye hazırladım Rabbim her şeyin hayırlısını versin

Kızlar bu arada ilk kez bende çatlatma iğnesinin ertesi gününden itibaren kanama gibi leke gibi simsiyah çamurumsu lekelenme oluyor neden oldu bilmiyorum doktor da şaşırdı moralim çok bozuk

Kızlar bu arada ilk kez bende çatlatma iğnesinin ertesi gününden itibaren kanama gibi leke gibi simsiyah çamurumsu lekelenme oluyor neden oldu bilmiyorum doktor da şaşırdı moralim çok bozuk

Allah Allah bende hiç öyle bir şey yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…