19 mm yumurta ve ovitrelle iğne

Yok 3 haziranda zaten ama benim yumurta geç olgunlaştı işte adetin 19. Günü 19 mmydi işte yumurtam geç olgunlaşiyo

İğnenin kaçıncı günüydü bugün?:)

Son düzenleme:
Yok 3 haziranda zaten ama benim yumurta geç olgunlaştı işte adetin 19. Günü 19 mmydi işte yumurtam geç olgunlaşiyo

İğnenin kaçıncı günüydü bugün?:)
Anladım gecikmene göre bakarsın artık . Benim bugün 9. günü :)

Anladım gecikmene göre bakarsın artık . Benim bugün 9. günü :)
Elimde bir tane ovulasyon testi vardı onunla test yapıyım dedim ama zaten hiç koyu değildi :)

Elimde bir tane ovulasyon testi vardı onunla test yapıyım dedim ama zaten hiç koyu değildi :)
Ovülasyona ben pek güvenemiyorum çoğu kez yanılttı beni yanlış çıkıyordu USG ile takip yaptım sonra

Ovülasyona ben pek güvenemiyorum çoğu kez yanılttı beni yanlış çıkıyordu USG ile takip yaptım sonra

Yok bazıları gebeliğini ovülasyon testi ile öğreniyordu ya:) ben de denedim ama negatif:)

Yok bazıları gebeliğini ovülasyon testi ile öğreniyordu ya:) ben de denedim ama negatif:)
Daha önce onu da denemişliğim var pozitif çıktı adete yakın pikti 2 kere ama gebelik yoktu :)

Küçük değil 17 mm vuruldum ben ,tuttu çok şükür
Merhabalar ben de bu ay klomen kullandım 18 mm oldu yumurta ama çatlatma iğnesi vermedi yumurtan yüzeye gelmiş bu durumda iğneye gerek yok dedi kafam karıştı kendiliğinden çatlamasını bekleyeceğiz bu ay da demekki

Merhaba yumurtanız kendiliğinden çatlar diye vermemiştir ,yüzeye gelmiş durumda diyerek çatlamaya hazır hale gelmiş demek diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah tutar

Kızlar bugün çatlatma iğnesi sonrası 11. günüm test yaptım negatif

Merhaba yumurtanız kendiliğinden çatlar diye vermemiştir ,yüzeye gelmiş durumda diyerek çatlamaya hazır hale gelmiş demek diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah tutar
Hayırlısı inşallah bekleyeceğiz bakalım bekleyen isteyen herkes içim en hayırlısı sağlıkla kolaylıkla olsun inşallaj

Kızlar bugün çatlatma iğnesi sonrası 11. günüm test yaptım negatif

Canım ben test yapmadım ama bence benim de negatif akıntım var göğüs ağrım var bu ay da olmadı. Rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ben de. Moralini bozma. Bir de spora başlamayı düşünüyorum kilolu değilim ama hamile kaldığım zaman hep hareket halindeydim

Göğüs ağrısı ve akıntı belirti canım erken gebelik testi yap sen . Benimde bugün leke geldi çok erken daha ama adet olacam galiba bel ağrım ve adet ağrım var . Göğüs ağrım filan yok . Başka şeylerle meşgul olunca iyi olur zaten . Bakalım hayırlısı .

Canım onlar benim aynı zamanda adet belirtim adet olmadan 1 hafta önceden başlar:)

Ben de rahim filmi çektiricem ya ondan sonra hamile kalmak kolaymis

Aynı belirti oluyormuş ama test yapmadın mı hiç

Yok canım ovulasyon testi yapmıştım iğnenin etkisi geçmiş mi diye ben bu 5 aylık süreçte o kadar test yapıp negatif gördüm ki artık bıktık eşimle adet gecikmeden yapmama kararı aldık. :)

Yok canım ovulasyon testi yapmıştım iğnenin etkisi geçmiş mi diye ben bu 5 aylık süreçte o kadar test yapıp negatif gördüm ki artık bıktık eşimle adet gecikmeden yapmama kararı aldık. :)
Negatif olunca üzülüyor insan haklısın. Ben bugün yaptım tekrar( ilk idrarla değil)silik çıktı ama leke de geldi kahverengi şuanda yok ama adet sancısı ve bel ağrısı var . 2 3 gün daha bekleyip olmazsam regl tekrar test yapacam . Silik olan teste güvenmiyorum çünkü daha öncede böyle yanıltmıştı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…