Daha 6 günün var belirtiler belki bat tarihinde olur iyi düşünelimBen de hiçbir belirti yok ya negatif sanki sadece dün gece kasıkta bir ağrı vardı o kadarbakalım adet 3 gün gecikirse kan veririm direkt
Daha 6 günün var belirtiler belki bat tarihinde olur iyi düşünelimbenim karın ağrısı ve bugün biraz bulantım vardı ilaç yapıyormuş duphastonda kullanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
O zaman belirti ilk zamanlarda olmuyor bat zamanını bekleyelim bakalım . Test yaparsan haber ver banadaBenim ilk hamileliğimde sadece göğüs ağrısı vardı o da zaten adetten önce mutlaka oluyordu bir de hiç sivilcem çıkmamıştı normalde çıkardı başka da hiç belirtim yoktu ne karın ağrısı ne kasık ağrısı ne mide bulantisi hatta midem bulanmaya 7. Haftadan sonra başlamıştı
İnşallah tutar ben de haftaya çatlatma vurulcam inşallahİnşallah tutar canımkimisi 20 mm'den itibaren vurmuş da acaba dedim küçük müydü yumurta:)
Yumurta geliştirici iğneler mi canımBanada doktor 36 saat sonra dedi ama biz 24 ve 48 saat sonrasını değerlendirdik. 36 saat sonrasında gün aşırı 1 haftaya tamamlayın demişti . 5. Günüm benim bugün iğnenin , 2 3 gün dür kasığımda ara ara sızı gibi kasılma oluyor . Bide iğneden sonra aşırı şişkinlik oldu ve bağırsaklarım bozuldu çok garip anlayamadımsizlerde iğneden sonra bu tarz şeyler oldu mu
Merhaba . İnşallah mutlu haberler alırız . Benimde 9. günüm . Heyecanla test tarihini bekliyorum bendeMerhaba kızlar ben de yumurta takibi yapıyorum bu ay. Şu an yumurta geliştirici iğnelerin 9. Günündeyim inşallah hepimiz bu ay bebişlerimize kavuşuruz
Ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldu göbektenYumurta geliştirici iğneler mi canım
İnşallah tutar ben de haftaya çatlatma vurulcam inşallah
O zaman belirti ilk zamanlarda olmuyor bat zamanını bekleyelim bakalım . Test yaparsan haber ver banada
Merhaba kızlar ben de yumurta takibi yapıyorum bu ay. Şu an yumurta geliştirici iğnelerin 9. Günündeyim inşallah hepimiz bu ay bebişlerimize kavuşuruz
Değişiyor demek herkeste farklıGöğüs ağrısı olmadı bende kızlar o belirti herkeste olmuyor .hatta hiç belirtim olmadı konu bile açmıştım belirtisiz gebelik olur mu diye ,geçmiş konulara hep bakıyordum neden bende belirti yok diye
Bende ara ara kasıklarda iğne gibi batma var ama belirti mi bilmiyorum kistimde var çünkü oda ağrı yapıyor olabilir çatlatılan yumurta ve kistte o tarafta çünkü . Şişkinlik hazımsızlık oldu stres kaynaklı da olabilir yaNe durumdasın canım belirtilerin nasıl?:)
Bende ara ara kasıklarda iğne gibi batma var ama belirti mi bilmiyorum kistimde var çünkü oda ağrı yapıyor olabilir çatlatılan yumurta ve kistte o tarafta çünkü . Şişkinlik hazımsızlık oldu stres kaynaklı da olabilir yabilmiyorum Senin nasıl belirtiler var mı
Bel ve göğüs ağrısı belirti bence erken gebelik testi yapmalısın çıkar artık senin sonuç canımBen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum1 gün önce gece çok belim ağrıdı ve göğüs ağrım başladı yavaştan ama hiç hamile gibi değil enerjim yerinde
Bel ve göğüs ağrısı belirti bence erken gebelik testi yapmalısın çıkar artık senin sonuç canımbata yakınsın diye hatırlıyorum
Ben senin bat 3 ünde diye yanlış görmüşüm ya aynen daha belli olmazAynen ama benim geç yumurtam büyüdü sadece iğne kullandım şuan iğnenin 8.gunundeyim doktor adet gecikmesi yaşarsan yap test dedi bir de onların hepsi aynı xamanda adet belirtim benim:)
BenimKızlar yumurtalarını iğne ile büyüten var mı aranızda
Benim kendi 19 mm büyümüştü öyle çatlatma yapıldıKızlar yumurtalarını iğne ile büyüten var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?