19 mm yumurta ve ovitrelle iğne

Doktorunuz iğneden sonra kaçıncı saatte iliiki önerdi S simerayyy

36 saat sonra dedi ama biz 24 saat ve 48. Saatte değerlendirdik sonra gün aşırı
İnşallah olumlu sonuçlanır biz de 36.saati değerlendiremiycez ister istemez insanın içinde korku oluyor

Merhaba benim prolaktin hormonum yüksek çıktığı için 1 ay önce ilaç kullandım o yüzden göğüs hassaiyetim geçen ay adette hiç olmadı normalde 1 hafta öncesinden ağrım olurdu göğsümde ama ilaç o etkiyi tamamen yok etti diyebilirim. Herkeste değişiyor bence bu etkiler kiminde göğüs ağrısı veya akıntı olurken kiminde bu belirtiler hiç olmuyor. Benim hiçbir belirtim yok sadece dün gece 12 gibi sol kasığımda ağrı oldu ve birkaç saat sürdü yumurtamda sol kasığımdaydı :)

Bu arada testi iğne gününden 14 gün geçtikten sonra yapın çünkü hcg hormonu vücuttan anca o zaman atiliyormus hatta bana doktorum adet gününe kadar bekle dedi :) erkenden test yapma dedi

İnşallah olumlu sonuçlanır biz de 36.saati değerlendiremiycez ister istemez insanın içinde korku oluyor
İnşallah hepimizin olumlu olur bizimde 36. Saate denk gelmedi o yüzden 24 ve 48 düşündük ama 24 36 48 bu zamanlarda çatlıyormuş zaten araştırdım da. 2 3 gün kalıyormuş ilişki sonrası . Sizin yumurtanız kaç mm de çatlatma oldu ?

Benim ilk düşüğümde göğüs ağrım çoktu dokunamıyordum sızlama da vardı ama adet 2 3 gün geciktikten sonra olmuştu . Şuan erken zaten haklısın herkeste değişiyor belirti

Bu arada testi iğne gününden 14 gün geçtikten sonra yapın çünkü hcg hormonu vücuttan anca o zaman atiliyormus hatta bana doktorum adet gününe kadar bekle dedi :) erkenden test yapma dedi
O kadar dayanamam galiba . En azından 1 kere bakayım dedim sonra adeti beklerim duruma göre . Erken gebelik testi alacam

İki gün önce 17mm yumurtam vardı bugün tekrar kontrole gidicem muhtemelen iğneyi verecek. Eşim yarın gece evde olmayacağı için burda bi araştırma içine girdim

İki gün önce 17mm yumurtam vardı bugün tekrar kontrole gidicem muhtemelen iğneyi verecek. Eşim yarın gece evde olmayacağı için burda bi araştırma içine girdim
Büyümüştür bugün bencede çatlatma yapılır artık. 24 . Saatte de değerlendirince kalır sperm zaten

Büyümüştür bugün bencede çatlatma yapılır artık. 24 . Saatte de değerlendirince kalır sperm zaten
Doktor da aynısını söyledi, sperm hem yaşıyor hemde ilerlemesi gereken yer var ilişkiden hemen sonra olmuyor zaten dedi içimi ferahlattı

9 unda . Cuma günü sabah bakarım muhtemelen zaten anca gelir gebelik testi siparişim :) senin ne zamandı bat ?

Benim 3 Haziran bat. İlk gebe kaldigimda erken öğrenmiştim sürekli kan verdim yükselmiş mi diye yine öyle olsun istemiyorum bat tarihi birkaç gün gecikirse test yaparım:)

Doktor da aynısını söyledi, sperm hem yaşıyor hemde ilerlemesi gereken yer var ilişkiden hemen sonra olmuyor zaten dedi içimi ferahlattı
İyi süper o zaman :) çatlatma yapıldı o zaman

Benim 3 Haziran bat. İlk gebe kaldigimda erken öğrenmiştim sürekli kan verdim yükselmiş mi diye yine öyle olsun istemiyorum bat tarihi birkaç gün gecikirse test yaparım:)
Senin daha yakınmış tarihin pozitif olursa kan testini 1 kaç gün sonrasında verirsin olmazsa . Durabilirsen bakmadan 14. Günde bakarsın o zaman

Senin daha yakınmış tarihin pozitif olursa kan testini 1 kaç gün sonrasında verirsin olmazsa . Durabilirsen bakmadan 14. Günde bakarsın o zaman

Ben de hiçbir belirti yok ya negatif sanki sadece dün gece kasıkta bir ağrı vardı o kadar bakalım adet 3 gün gecikirse kan veririm direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…