19 Mayıs yasaklanırken, TC kaldırılırken, PKK bayrağı serbest bırakılmadı mı?

koalaseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
366
124
34
Bayrak - Yılmaz ÖZDİL

Elim varmıyor.

Yazmıyorum.
İlla ısrar ediliyor...
“Bayrağı yaz!”

Nesini yazayım birader... PKK’nın tanık, TSK’nın sanık olmasına şaşmadınız da, bayrağımızın indirilmesine mi şaştınız?
Habur’da havayi fişekle karşılamalarını, UEFA kupası kazanmış gibi otobüsün üstünde tur attırmalarını yadırgamadınız da, bayrağın indirilmesini mi yadırgadınız?
Diyarbakır’a karışırız diyen Barzani’yi AKP kongresinde onur konuğu yapıp, Türkiye seninle gurur duyuyor diye alkışlamalarından rencide olmadınız da, bayrağın indirilmesinden mi rencide oldunuz?

Saçılıma karşı çıkanlara “iki cihanda lekeli” demediler mi?
Türkülerinde “barutun kokusu düştü burnuma, dört bir yana istiyorum dibinden patlatayım, adamlar gibi dağlara düşeyim, tutmak istiyorum Kürdistanımı” diyen Şivan Perver’e, barış güverciniymiş gibi, düet yaptırmadılar mı?

DEP kongresinde, HADEP kongresinde, DEHAP kongresinde, DTP kongresinde, BDP kongresinde, Ankara’nın göbeğinde, bayrağımız indirilmedi mi?
BDP milletvekilleri, kameralar önünde, göstere göstere, Kalaşnikoflu teröristlerle sarılıp kucaklaşmadı mı?
Tayyip Erdoğan’ın akıl hocalarından olan AKP milletvekili “PKK’nın zulme karşı mücadele ettiğini” söylemedi mi?
AKP yöneticisi “Türk yoktur” demedi mi?
“Ulus devlet Allah’ın belasıdır” diyeni, “Türk üst kimliği bölücüdür” diyeni, “devletten yana değil, dağdakiyle birlikte yaşamak isterim” diyeni, “Türk bayrağı demeyelim, Türkiye bayrağı diyelim” diyeni... “Akil adam” yapmadılar mı?

“PKK’yla masaya oturduğumuzu iddia edenler şerefsizdir” diyen Tayyip Erdoğan, kiminle masaya oturdu?
Apo’ya Diyarbakır meydanında “Ulusa Sesleniş” konuşması yaptırmadılar mı?
“TSK cami bombalayacaktı” iftirasını aylarca manşet yaparlarken, “isteklerim yerine getirilmezse 50 bin kişiyle halk savaşı olur, bundan önce yaşananlar devede kulak kalır” diyen Apo’nun, İmralı tutanaklarını sansürlemediler mi?
Apo açık açık “AKP’yle ittifaka gireceklerini, kendi isteklerinin yerine getirilmesi karşılığında Tayyip Erdoğan’ın başkanlığını destekleyeceklerini” söylemedi mi?
Bizim yalaka basın, koşa koşa gidip, Kandil’deki basın toplantısını naklen yayınlamadı mı?
Devletin valisi “Abdullah Öcalan’ı takdirle karşılıyorum” demedi mi?

Apo posteri taşımak suç olmaktan çıkarılırken, otomobiline Atatürk posteri yapıştıranlara trafik cezası kesilmedi mi?
19 Mayıs yasaklanırken, TC kaldırılırken, PKK bayrağı serbest bırakılmadı mı? PKK bayrağıyla alakalı suç duyurusunu inceleyen savcılık, “sarı kırmızı yeşil renkler, PKK sembolü manasına gelmez, Senegal’in Gana’nın Kamerun’un bayrağı da yeşil kırmızı sarıdır” deyip, takipsizlik vermedi mi?

PKK kurşunuyla tekerlekli sandalyeye mahkûm olmuş, şeref madalyalı subayımız, PKK itirafçısının yalanlarıyla intihar ettirilmedi mi?
Oslo kepazeliği yüzünden MİT Müsteşarı’nı ifadeye çağıran savcı, anında uçurulmadı mı?

İsmet İnönü’ye “Hitler” denmedi mi?
Sabiha Gökçen’e “soykırımcı” denmedi mi?
Şehitlere “kelle” Apo’ya “sayın” denmedi mi?
Şehitlere kelle dediği için Tayyip Erdoğan’ı “üç kuruş” tazminata mahkûm ettiren avukatı, Silivri’ye göndermediler mi? Bu tarihi kararı veren kadın hâkimi, adalet bakanının talimatıyla yargılamaya kalkmadılar mı?
Gazilere haciz gelmedi mi?
Şehit babasının kapısına icra dayanmadı mı?
10 şehidimizin toprağa verildiği gün, Tayyip Erdoğan şarkıcılarla beraber Somali’ye gitmedi mi? 8 şehidimizin toprağa verildiği gün, dışişleri bakanımız, başbakanımızın eşi ve kızıyla beraber Myanmar’a gidip, Myanmarlılara ağlamadı mı? 15 şehidimiz varken, AKP milletvekili stadyumda sünnet düğünü yapmadı mı, bakanlar kirve olmadı mı? 25 şehidimiz varken, AKP’nin valisi AKP’nin Necdet beyine sucuk hediye etmedi mi?

Libyalıları, Filistinlileri, Yemenlileri, Mısırlıları, Suriyelileri ambulans uçaklarla Türkiye’ye getirip, özel hastanelerde ücretsiz tedavi ederken, Cumhurbaşkanına hediye edilen beygiri bile özel uçakla Ankara’ya getirirken... Şehitlerimizin tabutlarını kamyonet kasasında taşıyıp, gazilerimizi şehirlerarası otobüsle göndermediler mi? Gaziler, otobüs biletlerini bile kendi cebinden ödemedi mi?

“Parası olan var, olmayan var, parası olan bastıracak parayı, askerlikten kurtulacak, parası olmayan askerlik yapacak, ben şahsen Tayyip Erdoğan olarak böyle bir sorumluluğun altına girmem, referandum yaparım, çünkü biz kimsesizlerin kimiyiz” dedikten sonra, şak diye, bedelli çıkarmadılar mı?
“Ensesi kalınsa, canı sağ olsun, garibansa, vatan sağ olsun” demediler mi? Analar ağlamasın ayağıyla, kaçanın anası ağlamaz’a getirmediler mi?

Anayasa Mahkemesi önündeki “adalet nöbeti”nden tek kelime yayın yapmayan şerefli(!) basınımız, Diyarbakır belediyesi önündeki anneler nöbetinden 7 gün gün 24 saat canlı yayın yapmıyor mu? Diyarbakır’daki anneler anne de, Ankara’dakiler kelaynak sürüsü mü? Diyarbakır’daki annelerin evlatları PKK’nın elinde esirken, subay annelerinin evlatları kendi ordusunun elinde esir değil mi?

Hukuku eğip büküp, İmralı’yı Kandil’i meşru hale getirirlerken... Anayasa Mahkemesi gayrimilli ilan edilmedi mi?

TÜSİAD’a vatan haini diyenlerin, PKK’ya vatan haini dediğini duydunuz mu?

PKK cirit atarken, ömrünü terörle mücadeleye adamış Genelkurmay Başkanı terörist suçlamasıyla müebbet hapse mahkûm edilmedi mi? “Bayrağı korumaya yeminli” kuvvet komutanlarımız, pırıl pırıl subaylarımız hapse tıkılırken, AKP’nin cankuşu Hilmi efendi “kasaptaki ete soğan doğramam” demedi mi?

İmralı’yla muhabbete gıkını çıkarmayan Necdet bey, Hasdal’da söyledikleri afişe edildi diye CHP’yi mahkemeye vermedi mi? İmralı legal de, Hasdal illegal mi?

Kışlaya molotof atıp, askeri üsteki bayrağımızı indirdiklerinde, Necdet bey’in sabrı taşmazken... Aynı Necdet bey, sessiz çığlık eylemine katıldı diye, emekli tümgeneralin eşi Derya Beştepe’ye “orduevine giriş yasağı” koymadı mı?

Ve, hâlâ diyorsunuz ki, indirilen bayrağımızı yaz... Neyini yazayım birader? Sıkmayın canınızı, Hindistan’da Pakistan’da olur böyle şeyler mi diyeyim?

Bayrak düşerse...
Vatan düşer.

Saklı gizli yok, her şey gözünün önünde cereyan ediyor... Bir daha oy ver, Türk bayrağını indirdikleri askeri üsse Kürdistan bayrağı diksinler mi diyeyim?

$ba1.jpg Onur konuğu Barzani !

Daha dün bayrak konusunda çıklama yaparken yarım saat önce söylediğini unutup savunmayı değiştirdi:KK1::KK1::KK1:
Çok normal bunlar:KK14:

Aynen insan yalan söyleyince ne söylediğini unutur bir dediği diğerini tutmaz :KK19: Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyip,resmi bayramlarımızı yasaklayıp,teröristleri davul zurna karşılayıp vs.vs. sonrada bayrak edebiyatı yaparsan yemezler canım ! Herkesi kendi seçmen kitlesi gibi sanması da ayrı bir trajedi.

Sabah okudum bende yaziyi.Eksiksiz ve daha guzel anlatilamazdi.Gercekleri okumak cok aci surata tokat gibi carpiyor ama cok koyuyor insana..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ULUSLARARASI PLATFORMLARDA, YERE EGILIP , GOSTERMELIK BAYRAGI ALIP CEBINE KOYMAKLA OLMUYOR BU ISLER... ONEMLI OLAN O BAYRAGI ZATEN YERE INDIRTMEMEK...Arkadas, acilim ( koske cikmak icin giden yol ) bozulmasin diye polisi, askeri getirdigin hale bak. Sonra da cikip "BAYRAK INDIRILME OLAYINDA SORUMLULARI GOREVDEN ALACAGIZ, CEZALANDIRACAGIZ" diyorsun. EMRI VEREN SENSIN, EE BIZIMLE DALGA MI GECIYORSUN.Ve ayrıca hala kendini aklama çabasında.Pkk çocukları kaçırır,yol keser suçu bdp ye atar o çocukları siz getireceksiniz bla bla.Sanki bu ülkenin başbakanı değil sorumlusu o değil.Terörist bayrağı indirir suçu askere atar.Sanki dışarda asker bırakmış hepsini balyoz kumpasıyla içeri tıkmamış gibi.Ekonomi kötü gider faiz lobisi.Nasıl ülkeyi soyup soğana çevirdiklerinin kayıtları ortaya çıkar paralel yapı.Taksime avm yapamayıp rantını kaybeder dış mihraklar,ataist,teröristler.Somada maden faciasında işçilerimiz ölür kader,fıtrat,takdiri ilahi...Oldu canım başka ?

Bende sabah okudum paylaşılmadıysa paylaşacaktım. Herkesin savunmak için bir sözü var ya gezi de gezi tutturmuşlar ya şu yazıyı okuyupta acaba hala ne diyebilirler kendi ülkemizde 2. sınıf vatandaş olduk daha ne diyelim dediğiniz gibi resimler açıklamalar ortada Barzani hakkında neler diyenler sonra ağırladılar şeref konuğu yaptılar şehitlerimize gram ağlamayanlar anlamını bile bilmedikleri anlamadıkları şarkıda ağladılar. Biz eylem yaptık çapuldu terörist olduk polis fişeğiyle öldük ama gerçek teröristlere davullu zurnalı karşılama yapıldı, pkk bayrağı açtılar gıkları çıkmadı, standlar açtılar apoya özgürlük diye polis kılını kıpırdatmadı ama gezi de sadece oturup kitap okuyorlar diye çadırlar yakıldı. Türk bayrağı elinde olanlara silah doğrultuldu su sıkıldı zorla alındı ama görmek istediklerini görüyorlar tabi ne başbakanmış yahu adam ülkeyi satsa bir bahane bulur savunurlar.

Bende sabah okudum paylaşılmadıysa paylaşacaktım. Herkesin savunmak için bir sözü var ya gezi de gezi tutturmuşlar ya şu yazıyı okuyupta acaba hala ne diyebilirler kendi ülkemizde 2. sınıf vatandaş olduk daha ne diyelim dediğiniz gibi resimler açıklamalar ortada Barzani hakkında neler diyenler sonra ağırladılar şeref konuğu yaptılar şehitlerimize gram ağlamayanlar anlamını bile bilmedikleri anlamadıkları şarkıda ağladılar. Biz eylem yaptık çapuldu terörist olduk polis fişeğiyle öldük ama gerçek teröristlere davullu zurnalı karşılama yapıldı, pkk bayrağı açtılar gıkları çıkmadı, standlar açtılar apoya özgürlük diye polis kılını kıpırdatmadı ama gezi de sadece oturup kitap okuyorlar diye çadırlar yakıldı. Türk bayrağı elinde olanlara silah doğrultuldu su sıkıldı zorla alındı ama görmek istediklerini görüyorlar tabi ne başbakanmış yahu adam ülkeyi satsa bir bahane bulur savunurlar.

Çok güzel özetlemişsin içinde bulunduğumuz durumu.Malesef ne yapsa savunacak herşeye rağmen oy verecek bir kitle var.Kendisi de bunun farkında ve yapmadığını bırakmıyor açıklamaları bile dalga geçer gibi,insanı aptal yerine koyar gibi...15 yaşında elindeki sapanı kanıt gösterip teröristti zaten o çocuk diyenler davul zurna dağdan inen gerçek teröristleri çabuk unutmuşlar anlaşılan.Neresinden tutsan elinden kalıyor savunulacak bir tarafı yok.Gençlerimiz ölürken onu bile haklı çıkardılar kendilerine göre.İnsan öldürmenin haklı tarafı mı olurmuş ? 3-5 ağaç için diye kendi vicdanlarını rahatlatanlar taksimin göbeğinde avm nin ne işi varmış diye soramadılar.Şimdide vatansever kesildiler bayrak edebiyatı yapıyorlar çünkü başlarındaki ne derse o kukla gibi tekrar ediyorlar.Kendi akılları fikirleri yokmuş gibi.Allah onlara aklı bize sabır versin ne diyim...

işlerine gelmeyen konulara da yorum yapmazlar zaten farkındaysanız. Sağduyuymuş filan o sağduyu acaba bizim çocuklarımız öldürülürken neredeydi bazı insanlar burada onların ölümünü savunurken burada bu teröristlere arka çıkıyorlar. Soruyorum madem Erdoğan o kadar iyi niyetli ya önceden de terör varmışta Erdoğan mı getirmiş sanki de filan ya. İlk iktidara geldiğinde o kadar şehit verdiğimizde yapsaydı çözüm sürecini yapamazdı çünkü ona her halukarda inanacak kitle lazımdı yeri ve zamanı vardı. Bakın istatistiklere Erdoğan gelince şehit sayısı nasıl artmış. Neden danışıklı dövüş. Erdoğan'ın umrunda bile değil bayrak, toprak. Bu ülkeyi savaşarak kelle koltukta alanlara iki ayyaş diyenden ne beklersin. O sınırlar kabul edilsin diye Lozan'da İsmet paşa uykusuz sabahlardı. Atamın kesin emri vardı çünkü o maddeleri hallettirmeden gelme! Kaç tane ülkeyi karşımızda el pençe divan ettik istediğimiz herşeyi kabul ettirdik hem de o yoklukta. Ama şimdi bunlar için ülkemizi bölüyoruz. Tel bizim verdiğimiz, tek bizim fedakarlık yaptığımız bir barış süreci öyle mi.

Başbakan dokunulmazlığı kalktığı an bu ülkeden kaçar. Üzerinde hala davalar var. Ülkeyi kin ve düşmanlığa sevketmek, bölmeye teşebbüs, polise kendi görevini aşan emirler vermek, anayasa kurallarını ihlal etmek saymakla bitmez Erdoğan kaçınca ona oy verenlerde bir zahmet onunla gitsin. Gittiği yerde de desteklersiniz.

işlerine gelmeyen konulara da yorum yapmazlar zaten farkındaysanız. Sağduyuymuş filan o sağduyu acaba bizim çocuklarımız öldürülürken neredeydi bazı insanlar burada onların ölümünü savunurken burada bu teröristlere arka çıkıyorlar. Soruyorum madem Erdoğan o kadar iyi niyetli ya önceden de terör varmışta Erdoğan mı getirmiş sanki de filan ya. İlk iktidara geldiğinde o kadar şehit verdiğimizde yapsaydı çözüm sürecini yapamazdı çünkü ona her halukarda inanacak kitle lazımdı yeri ve zamanı vardı. Bakın istatistiklere Erdoğan gelince şehit sayısı nasıl artmış. Neden danışıklı dövüş. Erdoğan'ın umrunda bile değil bayrak, toprak. Bu ülkeyi savaşarak kelle koltukta alanlara iki ayyaş diyenden ne beklersin. O sınırlar kabul edilsin diye Lozan'da İsmet paşa uykusuz sabahlardı. Atamın kesin emri vardı çünkü o maddeleri hallettirmeden gelme! Kaç tane ülkeyi karşımızda el pençe divan ettik istediğimiz herşeyi kabul ettirdik hem de o yoklukta. Ama şimdi bunlar için ülkemizi bölüyoruz. Tel bizim verdiğimiz, tek bizim fedakarlık yaptığımız bir barış süreci öyle mi.

Başbakan dokunulmazlığı kalktığı an bu ülkeden kaçar. Üzerinde hala davalar var. Ülkeyi kin ve düşmanlığa sevketmek, bölmeye teşebbüs, polise kendi görevini aşan emirler vermek, anayasa kurallarını ihlal etmek saymakla bitmez Erdoğan kaçınca ona oy verenlerde bir zahmet onunla gitsin. Gittiği yerde de desteklersiniz.

merak etme başbakanımız , cumhurbaşkanımız 2023 yılına kadar burda. tahammülünüz yok size güle güle ....

merak etme başbakanımız , cumhurbaşkanımız 2023 yılına kadar burda. tahammülünüz yok size güle güle ....

Siz biiz kovmaya iyi alıştınız ama heveslenmeyin bu ülkede bizim dedelerimizin de kanı var sen önce konuya yorum yap kişisel yorum yapacağına. Çok seviyorsanız başbakanınızı ve size göre geleceğin de cumhurbaşkanını buyrun kefenle karşılamayı biliyorsunuz ya alalım Irak'a sizi öyle boş sözle seviyoruz kefenimizle geldik olmuyor dimi. Ben demokratik bir ülkede yaşıyorum bu hakkı da Atatürk verdik bize oy vermedim diye ülkeden gitmek sizin zihniyetinizin düşüneceği bir şey benim maaşımdan vergimi alıyor mu alıyor, kullandığım elektriğin suyun faturasını ödüyor muyum ödüyorum, çalışıp üretime katkı sağlıyor muyum sağlıyorum daha ne! Unutmayın Erdoğan'a oy vermeyenler zaten çoğunlukta hani azınlıkmışız gibi davranıyorsunuz da komik oluyorsunuz. İndirilen bayrak için, MHP milletvekili başkonsolosluk tehdit altın derken atma delilin var mı diyen akp li milletvekili için konuş burada!

Siz biiz kovmaya iyi alıştınız ama heveslenmeyin bu ülkede bizim dedelerimizin de kanı var sen önce konuya yorum yap kişisel yorum yapacağına. Çok seviyorsanız başbakanınızı ve size göre geleceğin de cumhurbaşkanını buyrun kefenle karşılamayı biliyorsunuz ya alalım Irak'a sizi öyle boş sözle seviyoruz kefenimizle geldik olmuyor dimi. Ben demokratik bir ülkede yaşıyorum bu hakkı da Atatürk verdik bize oy vermedim diye ülkeden gitmek sizin zihniyetinizin düşüneceği bir şey benim maaşımdan vergimi alıyor mu alıyor, kullandığım elektriğin suyun faturasını ödüyor muyum ödüyorum, çalışıp üretime katkı sağlıyor muyum sağlıyorum daha ne! Unutmayın Erdoğan'a oy vermeyenler zaten çoğunlukta hani azınlıkmışız gibi davranıyorsunuz da komik oluyorsunuz. İndirilen bayrak için, MHP milletvekili başkonsolosluk tehdit altın derken atma delilin var mı diyen akp li milletvekili için konuş burada!

kovmayı sen başlattın dikkatini çekerim. sen kendi kişisel yorumuna bak. ondan sonra buraya yaz. hepimizin dedesi ordaydı. senin benim değil.

kovmayı sen başlattın dikkatini çekerim. sen kendi kişisel yorumuna bak. ondan sonra buraya yaz. hepimizin dedesi ordaydı. senin benim değil.

Ben kovmadım sen öyle anladıysan o başka. Ben buyrun madem başbakanınızı seviyorsunuz siz savaşın dedim bunun ülkeden kovmakla ne alakası var kefenle karşılamaya gitmeyi biliyorlardı öl de ölürüz diyorlardı hani. Sanki saha önce demediğiniz şeyler de şimdi siz bana dediniz ondan dedim diyorsunuz.

Bu ülkede nice cumhurbaşkanları başbakanlar geldi geçti. Erdoğan mı payidar kalacak 2023 filan hadi tamam istediğiniz oldu elbet bir gün o koltuktan çekilecek herkes gibi ama biz burada bu topraklarda olucaz bu ülkeyi yönetenler el değiştirir bir gün ama millet vatan payidar kalın önce bunu idrak edin. Kimse ülkesini sen ben gibi hem de bu vatandaki kişilerin oyları olduğu sürece o koltukta kalabilecek olan biri için terketmez terketmemeli de. O bize hizmet etmek, o bize saygı göstermek zorunda biz ona değil. Başbakan kim yani olağanüstü, insanüstü bir varlık gibi söz ediyorsunuz.

Son düzenleme:

Ben kovmadım sen öyle anladıysan o başka. Ben buyrun madem başbakanınızı seviyorsunuz siz savaşın dedim bunun ülkeden kovmakla ne alakası var kefenle karşılamaya gitmeyi biliyorlardı öl de ölürüz diyorlardı hani. Sanki saha önce demediğiniz şeyler de şimdi siz bana dediniz ondan dedim diyorsunuz.

Bu ülkede nice cumhurbaşkanları başbakanlar geldi geçti. Erdoğan mı payidar kalacak 2023 filan hadi tamam istediğiniz oldu elbet bir gün o koltuktan çekilecek herkes gibi ama biz burada bu topraklarda olucaz bu ülkeyi yönetenler el değiştirir bir gün ama millet vatan payidar kalın önce bunu idrak edin. Kimse ülkesini sen ben gibi hem de bu vatandaki kişilerin oyları olduğu sürece o koltukta kalabilecek olan biri için terketmez terketmemeli de. O bize hizmet etmek, o bize saygı göstermek zorunda biz ona değil. Başbakan kim yani olağanüstü, insanüstü bir varlık gibi söz ediyorsunuz.

ne olur dejavu sinire gelemiyorum yazma bana. kim başbakana olağanüstü sıfatı yüklemiş nerenizden uyduruyorsunuz . başbakan ebediyen kalmayacak herhalde şuan onun arkasındayız. o gider başka biri gelir. hayır ne bu kadar düşmanca yazıyorsun. hükümeti destekliyorum seviyorum . of yeter ya

2023 yılını görecekmi acaba o çok usta başbakanınız...

Onlara göre görecek abla herşey bitti kader okumacılığı da başladı. Yaşından dolayı Büyükerşen'e laf edenler kulp bulmaya çalışıp nasıl Cumhurbaşkanı olur diyenler Erdoğan'ın 2023 hedeflerinden söz ediyor. Bir de öyle kesin konuşuyorlar ki sanki ne kadar yaşayacağı onlara söylenmiş gibi. İleride ne olacağını biliyorlarmış gibi hayır yani ben şunu anlamıyorum padişah gibi bu adama bu kadar eğilmek, kayıtsız şartsız her yaptığını söylediğini kabul etmek hangi mantığa sığıyor bir kere ya bir kere şurada da yanlış yaptı desinler yani ama yok o insan değil çok olağanüstü bir varlık hiç yanlış yapar mı roller değişmiş başbakan halkının önünde eğilip halka göre hareket edeceğine oy aldığı halka saygı göstereceğine halk ona el pençe oluyor nasıl iş anlamadım.

X