19 kız çocuğunu aynı yöntemle kandırdı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Adana’da 66 yaşındaki adam, 9 yaşındaki kız çocuğunu "Seni babana götüreyim" diye kandırıp hem kaçırmaya çalıştığı hem de yanağından öperek taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakılan zanlının Diyarbakır’da 2, Mersin’de 17 olmak üzere çocuğa cinsel istismardan 19 kaydı olduğu öğrenildi.
Sitene Ekle

İHA

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi Obalar Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 9 yaşındaki F.K., 6 yaşındaki kardeşi ile birlikte mahalle bakkalından deterjan almaya gitti. F.K. bakkaldan deterjanı alıp dönerken Mersin’den Adana’ya Gülbahçesi Mahalle’sine kırık-çıkıkçıya gelen 66 yaşındaki Mehmet A. ile karşılaştı. Mehmet A., F.K.’nin kolundan tutarak, "Ben senin babanın yeni ortağıyım gel seni babana götüreyim" dedi. Bunun üzerine F.K., "Ben seni tanımıyorum seninle gelmem" diyerek kolunu çekti. Bunun üzerine yaşlı adam F.K.’nin yanağından ısırarak öpüp, "Sen de beni öpsene" dedi. Bunun üzerine kız çocuğu bağırırken 6 yaşındaki kardeşi de adamın bastonunu alıp kafasına vurup eve doğru ağlayarak kaçtılar.

Eve gelen kız çocuğuna annesi P.K. ne olduğunu sorduğunda çocuk başından geçenleri anlattı. Anne hemen aşağı inerek yaşlı adamı bulmak istedi ancak yaşlı adam motosikletle olay yerinden uzaklaştı. Bir gün sonra F.K. annesi ile birlikte Kıbrıs Caddesi Dumlupınar Mahallesi’ne gittiği sırada burada dün kendisini kaçırmak isteyen ve öpen yaşlı adamı görüp annesine gösterdi. Bunun üzerine anne de eşine haber verdi. Olay yerine gelen kocası M.K. yaşlı adamı darp etmeye başladı.

Çevredeki vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis tarafları polis merkezine götürdüğünde yaşlı adamın kız çocuğunu taciz edip kaçırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Bunun üzerine yaşlı adam Ahlak Büro Amirliği’ne teslim edildi. Aile yaşlı adamdan şikayetçi oldu. Yaşlı adam ise savcılığa verdiği ifadede kendisinin ayağında kırık olduğu için Gülbahçesi Mahallesi’ndeki tanıdığı kırık-çıkıkçıya Mersin’den geldiğini belirterek, "Obalar Caddesi’nde kırık çıkıkçının yerini ararken iki çocuğun geldiğini gördüm, kız çocuğunun kolundan tutarak kardeşine dikkat et, kaldırımdan yürüyün yoksa araç çarpar diye uyardım. Bana geçmişte olduğu gibi yine iftira atıyorlar. Daha önce de aynı suçlardan Diyarbakır ve Mersin’de iftira attılar" dediği öğrenildi. İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen yaşlı adam çıkarıldığı mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı. Zanlının Diyarbakır’da 2, Mersin’de 17 olmak üzere çocuğa cinsel istismardan 19 kaydı olduğu öğrenildi.

ilkokulda çocuğu olan bilir, hayat bilgisi dersinde yaşlılara yardım etmek falan öğretilir, haberi okuyunca öğretilmesemi acaba dedim

denetimli serbestlik nedir ya kaçtır haberlerde rastlıyorum, suçtan alıkoymadığı gayet açık

arkadaş adam ayakta duramıyor bu nedir ya.. ne kadar çok bu tür haberler insanın kanı donuyor resmen.

:KK20:ben den önce açmışsın konuyu , okumuycam işteeee :KK47:

Şaka bir yana; iyilikler böyle böyle azalıyor işte. Herkese şüpheyle yaklaşmaktan bir çok değerimiz kayboluyor, hani yaşlılarımız var ya bize küçükken yardım etmemiz tavsiye edilen. Gel de şimdi iç huzuruyla yardım et.

Şerefsiz adam halen ortalarda geziyor ,güya müslüman ülkesiyiz
sapıkları koruyorlar kadını öldürenlerde yakalanamıyor
ama simit çalanı hapse atıyorlar kapitalizm düzeni işte

azgın teke diye bunlara diyorlar sanırım:-) ihtiyacın varsa ya evlen hayret yaa

denetimli serbestlik nedir ya kaçtır haberlerde rastlıyorum, suçtan alıkoymadığı gayet açık
aksine suça sevk ediyor bence. nasıl olsa denetimliden yararlanıcam diyerekten herkes küçük mafya oldu. bir kaç ay yatıp çıkıyorlar. sonra ev hapsi, imza falan derken ceza bitiyor.

Adalet , kanun diye birşey olsaydı 17 çocuğumuz da ciğeri beş para etmez insan tarafından tacize uğramazdı. Ne günlere kaldık ya , herkes kendine göre adalet koyar oldu memlekette; biri çıkar burası kürdistan der, diğeri çıkar aldatılıyorum silahı çeker vurur , diğeri tahrik etti der tecavüz eder , diğeri çıkar maden kazası olağan der, asansörde canlar verilir ört bas yapılır , torpilin varsa memur olursun... O zaman neymişş devletin halkına değeri 'sıfır'mış... Türkiye'nn çivisi çıkmış ne ala... Herkes havalimanın da memnun mu heyy ???

azgın teke diye bunlara diyorlar sanırım:-) ihtiyacın varsa ya evlen hayret yaa

Kusura bakmada, bu sakayi çok yersiz ve migde bulandirici buldum. Bu adam 19 kiz çoçuguna istismar etmis ve halen serbest. 15 yasindaki kiz tecavüz ediliyor ve "rizasi ver" deniliyor. Bu ne biçim ülke ya. Sonrada millet pembe otobüs istiyor. Pembe otobüs yerine böylelerini ömür boyu hapise tikasalar! Ay çok kizdim! Kim bilir o anne hangi duygular içindedir :(

Kusura bakmada, bu sakayi çok yersiz ve migde bulandirici buldum. Bu adam 19 kiz çoçuguna istismar etmis ve halen serbest. 15 yasindaki kiz tecavüz ediliyor ve "rizasi ver" deniliyor. Bu ne biçim ülke ya. Sonrada millet pembe otobüs istiyor. Pembe otobüs yerine böylelerini ömür boyu hapise tikasalar! Ay çok kizdim! Kim bilir o anne hangi duygular içindedir :KK43:
bende kızdığım için yazdım canım şaka değil..

ne tesadüf ne tesadüf başka şehirlerde başka aileler de aynı iftirayı atmış...

İlla tecavüz edecek öyle tutuklayacaksınız değil mi...

Bu adamın salınmasına sebep artık savcı mı hukuk sistemi mi polisler mi iktidar mı her neyse, iş kendi kuyruk acılarına gelse de bi el atsalar buna da. Anca ülkeyi sömür kanunlarla, çoluk çocuk hakkı boş.

Back
X