Bir 19kiloyla insan bu hale gelemez bence 19kilo vermiştir artı bölgesel yağ aldırma vs. Yaptırmıştır..Ama medyaaaa:)Ünlü şarkıcı ve oyuncu Serengil, 19 kilo verip incecik oldu.
Eki Görüntüle 1839852
Ünlü isimler Pelin Öztekin, Okan Karacan, Işın Karaca, Hakan Aysev derken Seren Serengil de tüp mide ameliyatı oldu.
19 KİLO VERDİ
Bir ay önce özel bir hastanede ameliyat olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Serengil, 19 kilo verip incecik oldu.
İşte tüp mide ameliyatı sayesinde 19 kilo veren Seren Serengil'in son hali...
(acun)
Basit mi? Almak istiyorsan ye demişsiniz de siz hiç iştahsizlik çektiniz mi? Ağzınıza attığınız bir lokma ekmek yüzünden mideniz kalktı mi? Kilo vermeye çalışmadım hiç, zor mu kolay mi bilmiyorum da kilo almak çok çok zor.. Bir doktor da aynı şekilde almak vermekten daha zor demişti. Yani bu işler o kadar kolay değil.Aslinda cok basit bu isler. almak istiyorsan yiyeceksin vermek istiyorsan bogazini tutacaksin. Beynimiz bize verilen bir cevher, onu kullanip neleri ne kadar nasil yemen gerektigini düsüneceksin.
Aslinda insanlarin problemi desteksiz yapamamak.
Inaniyorum ki tek basina cok basarili olan insanlar da vardir.
Ama illa ki yardima ihtiyaci olanlar da var. Misal mide ameliyati, misal yasam kocuna milyarlari bayilmak gibi..
Sonuca bakarsak hersey psikolojik. Ben beyin gücüne cok inaniyorum. Komutu gercekten verirsen o hallediyor.
Maşallah size, darısı başımaDoktorların yaptıgı etik mi acaba !!! Benim bildiğim obez olup belirli bi kilo ustunde ve diyetle zayıflayamayanlara yapılmıyırmu bu ameliyatlar. . 19 kilo ne ya okadar zenginliğin içinde nasıl veremiyorlar... ben sporsuz kendi imkanlarımla 16kg verdim demekki aletlere masaj vs girip spor yapsam ne olurdum pehpehh
aynen ben de kilo almak isteyip alamayanlardanım. herkes ye ye diyor.Basit mi? Almak istiyorsan ye demişsiniz de siz hiç iştahsizlik çektiniz mi? Ağzınıza attığınız bir lokma ekmek yüzünden mideniz kalktı mi? Kilo vermeye çalışmadım hiç, zor mu kolay mi bilmiyorum da kilo almak çok çok zor.. Bir doktor da aynı şekilde almak vermekten daha zor demişti. Yani bu işler o kadar kolay değil.
Ben yaşamak için yiyorum valla, az az.. Fazlasını kabul etmiyor mide..aynen ben de kilo almak isteyip alamayanlardanım. herkes ye ye diyor.
midem küçük diyorum ye de miden büyüsün diyorlar.
halbuki mide kabul etmiyor fazlasını alınca içim dışıma çıkacak gibi oluyor midem bulanıyor
çok kolay dışarıdan bakana
15 mi:) 30 desen gülmezdim ama:)Seren de 45 yaşında aslında ama 15 yaşında gösteriyor
Basit mi? Almak istiyorsan ye demişsiniz de siz hiç iştahsizlik çektiniz mi? Ağzınıza attığınız bir lokma ekmek yüzünden mideniz kalktı mi? Kilo vermeye çalışmadım hiç, zor mu kolay mi bilmiyorum da kilo almak çok çok zor.. Bir doktor da aynı şekilde almak vermekten daha zor demişti. Yani bu işler o kadar kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?