hihoyyyt günaydınnnnn ... profilonun bende cok büyük bir anısı var kızlarr.. eşim beni bir nişanda görmüş begenmişti fakat buluşup tanışma kararırı profiloda olmuştu yıl 2004 dü vayyy be o günden sonra bu günler evlendik 1 yıl oldu evleneli... ayy maziye gittim orda sinemaya gitmiştik ayyyy bi tuhaf oldum.. o günden sonrada hiç profiloya gitmedik eger sizlerle buluşursam bi daha gitmiş oluccam:)) genelde cevahire giderizde :))
havalar güzelken bu hafta içi olsaymış keşke bi dahaki hafta işallah yağmur falan olmaz. hastalık, yağmur v.s olmazsa gelmeye çalışırım kesin söz veremiyorum yinede gelemezsem sitem etmeyin :)
kaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Canım buluşma çekti yaaaawwww gelsem mi kiiiii
Gelebilirsem eğer işim çıkmazsa :Saruboceq::Saruboceq:
Benden kurtuluşunuz yoooooooookkkkkkk
işin çıksa bile gel bir mola verirsin sonra yine gidersin zaten öğle saatinde buluşucaz öğle saati bankalar bile kapalı sırnaşık şey şaka bi yana inşallah işin çıkmazda gelirsin deryacık:Saruboceq:
Ya şişli meecidiyeköy kağıthane levent dedik ama sarıyerde yakın burdaki arkadaşlarımızda gelebilir aslında evet buluşma gününe az kaldı inşallah listede ya zan isimlerin çoğu gelir tanışmak arkadaş olmak isterim kendi adıma ..........
deryacık sen kesin gelecekmisin valla ben isterim sayı artsın yeni dostluklar kurulsun ben kk da edindiğim dostlarımı asla sanal olarak görmedim öğlede kalmasın isterim.
evet bayanlar yokmu sayıyı arttıran =))
Canım gelmeyi çok istiyorum ama işim çıkabilir
Zaten çıkmazsa benden kurtuluşunuz yoooookkkkk:sm_cool::teytey::lepi:
Söz vermiyorum kızlar sonra sitem etmeyin
Ama gelmeyi istiyorumşutarafagittiişim çıkmazsa:Saruboceq:[/QUO
gel kıs işte işi gücü bırak gelkaydirigubbakcemile
ee başka kim geliyorhihoyyyt
19 KASIM ÇARŞAMBA MECİDİYEKÖY PROFİLO ALIŞVERİŞ MERKEZİ SAAT 12 MC DONALDS ÖNÜ( EN ÜST KAT) BULUŞUYORUZ!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?