ay-she benimde ilk haftalarda midem inanılmazdı bulantı kusma ve kreker yedim boş kesinlkle bırakma meyve ye aferdersin çıkarcağını bilsen bile sürekli bişeyler ye mide problemi çok kötü seni çok iyi anlıyorum .ama ben 16 haftadan sonra atlattım şükür eskisi kadr acıkma ve bulantım azaldı yok denecek kadr hemde sende biraz sabret canım tek sağlıklı olsunlarda
ne güzel işte canım ye bnde iş yerindeyim ilk zorlandım sürekli mide bulantısı açıkma arkadaşlar şaşıryor bu ne kadr yeme hiç boş durmuyosun bu gidişle 5 kilo doğurursun diye yorumlar yapıyolar ama 52 ile başladım gebeliğe şuan 56 19+5 haftalığım normal dedi doktror hatta bebk bile çok iyi dedi çok sevndim o kadr çıkarmama rağmen abur cubur yememe rağmen maşallah diyelim iyiyim bol süt içiyorum yoğurt yumurta yiyorum .şimdi 21.haftada renkli ultrason çektrcem bakalım.sende kendimi gördüm bi an canım 16 haftadan sonra daha rahatlıycaksın bnde çok acıkıyordum şimdi o kadr değil
ne güzel 6+5 günlük hamilyeim. her sabah düzenli istifra ediyorum. akşamları ağzıma su koyamıyorum. sadece öğlenleri biraz yiyiorum. 52 ile başladı 49 civarıyım. seri bir şekilde kilo veriyorum bakalım sonrası ne olacak. aşermemek, tiksinmemek, mide bulantısı olmaması ne büyük nimet kıymetini bilin keyfini çıkarın..
ay-she aşeriyosan 1 tane ye olmaz öyle şimdi canın çok istyorsa vallaha bnde çok severim ama hiç istemedim bugüne kadr ne hikmetse diyorum ya annemler hergün ne yiyosun bakmıyosun diye beni tükettiler artık daraldım yeeeeteeeeerrrrr diyip patlıycam allah kilo vermedim bak diğer arkadaşlar vermişler ama belli olmuyor anne alıyor kilo bebk almıyor o zmanda bişeye yaramıyor.allahım çok merak ediyorum bebişimi pıt pıt tekmeliyor daha kaç ay bekliycem :)