Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence fark etmiyorsundur.tatlı birşeyler ye birkaç saat sessiz ortamda dinlenip kendini dinle hissedersin diye düşünüyorum.yine de 24. Haftaya kadar hissetmeyen de var belki usludur senin bebiş
ilk bebegim kiz sanirm bu zamanlar hissetmistim esimde diyo kizimiz hareketliydi oglan uslu olcak heralde diyo :) ama normalmi bilmiyorm dr 2. gebelikse hissedersin demisti ama hala net bise yok
Bence plesentan ve bebeğin ona göre yerleşiminin etkisi var. Kızımı 16 da tık tık o kadar hafif hissettim bunu 11 haftada n beri net hissediyorum tam göbek hizamda. Benim plesentam tamamen aşağıda
Bence plesentan ve bebeğin ona göre yerleşiminin etkisi var. Kızımı 16 da tık tık o kadar hafif hissettim bunu 11 haftada n beri net hissediyorum tam göbek hizamda. Benim plesentam tamamen aşağıda
19 haftaligim cok hafifcbor iki tik tik edio gun icinde yatarken bu hafta zorlanmaya basladim done done duruyorum normalde yattigim gibi kalkardim simdi carsaf yerindenccikio