İlk gebeliğinizse geç hissedebilirsiniz diyor doktorlar sırt üstü yatıp tatlı bişeyler yiyip uzanın ve dinleyin kendinizi ben 17 de hissetmiştim ama vücut yapısıyla da alakalı olabilirArkadaşlar merhaba 19 haftalık gebeyim hareketlerini hiç hissetmedim var mı daha geç hisseden
İlk gebelik yani aslında bazı şeyler hissediyorum ama bebiş olup olmadığından emin olamıyorum endişe ediyorum hissetmedikçe deİlk gebeliğinizse geç hissedebilirsiniz diyor doktorlar sırt üstü yatıp tatlı bişeyler yiyip uzanın ve dinleyin kendinizi ben 17 de hissetmiştim ama vücut yapısıyla da alakalı olabilir
İlkte öyle bildiğiniz hareketleri hissetmiyorsunuz zaten çok hafif gıdıklar gibi içten içe kendinizi dinleyin endişelenmeyinİlk gebelik yani aslında bazı şeyler hissediyorum ama bebiş olup olmadığından emin olamıyorum endişe ediyorum hissetmedikçe de
22.haftamda hissetmeye başlamıştımArkadaşlar merhaba 19 haftalık gebeyim hareketlerini hiç hissetmedim var mı daha geç hisseden
İşte buna mutlu oldum bir tek ben değilmişim22.haftamda hissetmeye başlamıştım
Çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım birazİlkte öyle bildiğiniz hareketleri hissetmiyorsunuz zaten çok hafif gıdıklar gibi içten içe kendinizi dinleyin endişelenmeyin
Rica ederim insan stres yapıyor hissetmek istiyor bir an önce ama daha çok minikler sabır sadeceÇok teşekkür ederim gerçekten rahatladım biraz