• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19. Haftalık gebelik ve kanama

sara9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
91
19
38
32
Merhaba herkese
Çok endişeliyim , 19. Haftaya girdim. Dün belim çok ağrıyoedu bugün de akıntıyla beraber pembe kan geliyor. Çok korkuyorum yavruma bişey olacak diye. Yurtdışında yaşıyorum burda Türkiye’deki gibi imkanlar yok , herşeye normal diyorlar geçiştiriyorlar artık hastaneye bile gitmek istemiyorum. Bu durumu yaşayanlar var mı? Progestan almıştım Türkiye’den onu kullanıyorum şimdilik, ama neden böyle oluyor bilmiyorum 😓

Konunuz üstte kalsın diye yazıyorum.Kanama durumu sıradan,rutin bı durum degil.Doktora gitseniz bunu belirtseniz bile mi bakmazlar.İliski sonrası olduysa hassasiyetten dolayı olabldigini biliyorum.Doktorum söylemişti.Gecikmeden doktora gidin lütfen.

Konunuz üstte kalsın diye yazıyorum.Kanama durumu sıradan,rutin bı durum degil.Doktora gitseniz bunu belirtseniz bile mi bakmazlar.İliski sonrası olduysa hassasiyetten dolayı olabldigini biliyorum.Doktorum söylemişti.Gecikmeden doktora gidin lütfen.
Bakmıyorlar , saatlerce acil de bekliyorsunuz. Benim kanama akıntıyla geliyor çok yoğun değil ama kanlı . Pembe renkli. Yavrum Allah’a emanet , ne diyim ki çok üzülüyorum böyle durumlarda keşke Şuan Türkiye de olsam diyorum en azından rahim sıkılaştırıcı felan verirler yada neden olduğunu söylerler . Burdaki doktorlar herşeye normal diyor

Bakmıyorlar , saatlerce acil de bekliyorsunuz. Benim kanama akıntıyla geliyor çok yoğun değil ama kanlı . Pembe renkli. Yavrum Allah’a emanet , ne diyim ki çok üzülüyorum böyle durumlarda keşke Şuan Türkiye de olsam diyorum en azından rahim sıkılaştırıcı felan verirler yada neden olduğunu söylerler . Burdaki doktorlar herşeye normal diyor
Doktor görmeden de içerde ne olduğu bilinmiyor ki.Ben olsam beklesem bile giderdim doktora.Uzun süre bekleseniz de ne olduğunu ogreniceksiniz en azından.

14. Haftamda ilişki sonrası kanama oldu çok yoğun değildi 1. Koyu kırmızı 2. Pembe 3. Kahve olmak üzere yalnız lavaboda geldi. Doktora gittim hiç bir sorun yoktu sizinde öyledir içinizi rahat tutun

Back