Merhabalar. 19 haftalik hamileyim. 10 güne yakın hafif hareketler hissediyorum. Tekme tarzı çok değil bir kaç defa öyle hissettim genelde karnımda dolaşıyormus hissi var. Ama mesela bir hissediyorum, bir gün hissetmiyorum. Mesela bugün sabahtan beri tık yok. İşten geldim çikolata falan yedim yattım bekledim ses seda yok. Bu hareketler ne zaman rutine dönüşürler? Bu sefer de emin olamıyorum belkide gaz helareketleriydi ben kendimce bebek yorumladım diye düşünüyorum.
28.haftaya kadar düzenli olmaması normal kabul ediliyor. ben 23.haftada dahi bir gün boyunca hiç hissetmediğim olmustu. doktorum hep normal demisti.
ama 28.haftadan sonra artık doktorum hareketlere odaklanmamı ve uzun süre hissetmezsem acile gitmemi istemişti. yani su an bir düzen veya süreklilik beklemeyin.
28.haftaya kadar düzenli olmaması normal kabul ediliyor. ben 23.haftada dahi bir gün boyunca hiç hissetmediğim olmustu. doktorum hep normal demisti.
ama 28.haftadan sonra artık doktorum hareketlere odaklanmamı ve uzun süre hissetmezsem acile gitmemi istemişti. yani su an bir düzen veya süreklilik beklemeyin.
Çok teşekkür ederim. Geçen hafta sağlık ocağında kalp atışını duyamadilar başka cihaz getirdiler kalbi yine duyulmadı doktora gidene kadar panik atak geçirdim. Meğer benim kız poposunu karnıma dayandığı için duyulmamış. Ama o günden sonra geçti dediğim tedirginligim yine artti. İçime su serptininiz
bir gün çok hareketli hiç durmuyor gerçekten bir günde kımıldamadan öyle duruyor sanki sağlıkla geçseydi inşallah haftalarımız sağ salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Düzensiz olması çok normal çoğunlukla uyuduğunu düşünüyorum , bende daha yeni hissettim , özellikle sırt üstü uzanınca hissettiriyor. Ama günde 1-2 sefer anca hissediyorum. Tekme gibi değil sanki dönüyormuş gibi kayıyormuş gibi olduğu yerde