Gebeliğe Hazırlık 19. GÜN VE BEN HALA OVULASYONDA ÇİFT ÇİZGİ GÖREMEDİM :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

karadenizkizi1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
4.647
3.131
83
42
Kızlar, günaydın.

Geçen ay rehin filmi çektirdim ve üstüne bir adet gördüm. Şuan 19. güne girdim ama hala yumurtlama belirtisi yok. Ovulasyon testi kullanıyorum hala tek çizgi. Normalde en geç 18. günde yumurtlama olurdu. Sizde bu normal mi? Bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Kızlar, günaydın.

Geçen ay rehin filmi çektirdim ve üstüne bir adet gördüm. Şuan 19. güne girdim ama hala yumurtlama belirtisi yok. Ovulasyon testi kullanıyorum hala tek çizgi. Normalde en geç 18. günde yumurtlama olurdu. Sizde bu normal mi? Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Normal canim bazen gec yumurtlama olabiliyo
Ben bi ay 18 gunde gordum
Bi ayda 25 gu de gordum piki
Peki sen adetin biter bitmez basladinmi ovu testine

Normal canim bazen gec yumurtlama olabiliyo
Ben bi ay 18 gunde gordum
Bi ayda 25 gu de gordum piki
Peki sen adetin biter bitmez basladinmi ovu testine
Ben adetim biter biter yapmıyorum canım testleri. Genelde 5. günü başlıyorum. Biter bitmez çok erken olur. Zaten benim adet döngüm 28. günde bir değil 32-35 gün arası değişiyor. 25. günde pik görmek de çok ilginç piki görüp 1 hafta sonra adet falan olmuşsıundur heralde.

Ben adetim biter biter yapmıyorum canım testleri. Genelde 5. günü başlıyorum. Biter bitmez çok erken olur. Zaten benim adet döngüm 28. günde bir değil 32-35 gün arası değişiyor. 25. günde pik görmek de çok ilginç piki görüp 1 hafta sonra adet falan olmuşsıundur heralde.
Yok canim 25 te yumurtlama gordum 3 gun surdu 27 catladi
Ve 14 gun sonra adet oldum adetimde gecikti tabi

Cok stres yaparsan etkilenir yumurtan

Yok canim 25 te yumurtlama gordum 3 gun surdu 27 catladi
Ve 14 gun sonra adet oldum adetimde gecikti tabi
waay 3 gün yumurtlaaman sürmüş çok ilginç yaa.. evet 14 gün sonra adet olman normal geç yumurtladığın için geç adet görmüşsün.. Belki bende de bu ay öyle olacak.. Ayyy neden böyle düzensisiz yaa :(

waay 3 gün yumurtlaaman sürmüş çok ilginç yaa.. evet 14 gün sonra adet olman normal geç yumurtladığın için geç adet görmüşsün.. Belki bende de bu ay öyle olacak.. Ayyy neden böyle düzensisiz yaa :KK43:
Canim her insanda oyle bazen gec bazen erken oluyo illa o gun olcak diye bisey yok
Evet bende sasirdim 3 gun surdu ama tutmadi yumurtam

Back