• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 19 ay iştahsızlık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SZAsza

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
19
3
16
33
Arkadaşlar merhaba
19 aylık bir kızım var çok iştahsız hiç bir şey yemiyor sadece emmek istiyor uzun süre emzirmiyorum sabah uyanınca mesela uyandıktan üç saat sonrasına hazırlıyorum kahvaltısını ve o süreçte emzirmiyorum yine de yemiyor. Ezcazı balomega diye bir şurup verdi ama öyle aman aman bir etkisini görmedim. Ben bebeğimi tek başıma büyütüyorum sorabilceğim kimsem yok tavsiyeleriniz tecrübeleriniz benim için önemli teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba
19 aylık bir kızım var çok iştahsız hiç bir şey yemiyor sadece emmek istiyor uzun süre emzirmiyorum sabah uyanınca mesela uyandıktan üç saat sonrasına hazırlıyorum kahvaltısını ve o süreçte emzirmiyorum yine de yemiyor. Ezcazı balomega diye bir şurup verdi ama öyle aman aman bir etkisini görmedim. Ben bebeğimi tek başıma büyütüyorum sorabilceğim kimsem yok tavsiyeleriniz tecrübeleriniz benim için önemli teşekkür ederim.
He birde şöyle birşeyi car mesela bi lokma ağzına koyuyorum onu saatlerce ağzında tutuyor yutmuyor 😞😞

Back