• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 Aralık 2021 İkizler Burcunda Dolunay - Etkileri

19 44 (1).webp
19 44 (2).webp
19 44 (3).webp
19 44 (4).webp
19 44 (5).webp
19 44 (6).webp
19 44 (7).webp
19 44 (8).webp
19 44 (9).webp
19 44 (10).webp
19 44 (11).webp
19 44 (12).webp
19 44 (13).webp

Birşey sormak istiyorum.
Otizmli oğlum var 6 Haziran 2014 doğumlu. Bu ara gelişiminde duraklamalar yaşıyorum. Elle tutulur bir açıklama yok bu konuda. Bu ay ve gezegen hareketleri dünyayı etkilerken bizlerden uzak kalmasını düşünmek abartı geliyor. Neyse sorum şu ikizlerde öğrenme için aktif dönem atak dönem açık dönem nasıl tanimlanirsa. Nasıl takip etmeliyim

ikizler000.webp

DİJİTAL İŞLERİNİZE HIZ VERİN
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan çok güzel destekler göreceksiniz. Anlaşmalar imzalamak, dijital işlerinize hız vermek için harika bir dönemdesiniz. Yeni eğitimlere başlamak için de oldukça destekleyici etkiler mevcut.

MADDİ AÇIDAN MUHTEŞEM
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Dolunayı para evinizde karşılayacaksınız. Gelir getirecek güzel anlaşmalar yapmak, yeni müşteriler ve iş bulmak, terfi gibi şahane haberler almak mümkün. Yılı hem kariyer hem de maddi konulardan yana muhteşem kapatıyorsunuz!

HAREKETE GEÇME ZAMANI
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Yılın son dolunayı burcunuzda meydana geliyor; müthiş şanslı bir dönem. Şimdi harekete geçme zamanı! Yurtdışı, yabancılar, hukuk, eğitim, satış, pazarlama, reklam, dijital işler, medya ve ticari konulardan yana inanılmaz fırsatlar var.

YURTDIŞIYLA İLGİLİ FIRSATLAR
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Krediler, borçlar, miras, nafaka, sponsorluk, eşinizin maddi koşullarıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Diğer yandan yurtdışıyla bağlantılı konularda fırsatlarla karşılaşabilir; sağlığınız açısından da iyi haberler alabilirsiniz!

GELİRİNİZİ ARTTIRMA ŞANSI
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Enerjiniz inanılmaz yükseliyor, dostlarınızla daha sık bir araya geliyorsunuz. Bu hafta şanslı anlaşmalar yapabilir, gelirinizi arttırabilir, dostlarınızla ortak projeler üretebilir, hatta hayata geçirebilirsiniz! Sürpriz desteklere hazır olun!

İŞ BULABİLİR YA DA TERFİ EDEBİLİRSİNİZ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

İş bulabilir, terfi edebilir, güçlü işbirlikleri yapabilir, kendi işinizi kurabilir veya büyütebilir, bir rahatsızlığınız varsa sağlığınıza kavuşabilirsiniz. İş hayatınızda bir yıldız gibi parlamaya hazır olun! Tüm fikirlerinizi korkmadan söyleyin!

MUTLU EDECEK HABERLER
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Muhteşem fırsatlara hazır olun! Sizi çok mutlu edecek haberler peş peşe gelebilir! Aşk hayatınız canlanabilir, yatırımlarınız değerlenebilir, yurtdışı işlerinde fırsatlar elde edebilir, beklediğiniz hamilelik haberini alabilirsiniz.

YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK UYGUN
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Ev alma, yatırım yapma, kredi çekme, borç ödeme, tadilat işlerini halletme, aileyle barışma, ortak gelirleri arttırma, sponsor ve burs bulma konularında gökyüzü sizin için çalışacak. Eşinizin maddi durumuyla ilgili güzel gelişmeler yaşanacak.

EVLENEBİLİR, ANLAŞMA YAPABİLİRSİNİZ
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bu dolunayla bekârlığınıza son vermek, bereketli anlaşmalar yapmak, sizi çok mutlu edecek bir seyahate çıkmak, istediğiniz eğitime başlamak, yakın çevrenizden destek almak, işbirliklerine soyunmak için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

KADRİNİZ KIYMETİNİZ BİLİNECEK
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

İşinizi büyütebilir, yeni müşteriler bulabilirsiniz. İşyerinde kadriniz ve kıymetiniz bilinir, fikirlerinizle fark yaratabilirsiniz. Ekstra kazançlar söz konusu olabilir. İş arayışınız, alım-satım işleriniz tam da istediğiniz gibi gidebilir.

AŞK AYAĞINIZA GELİYOR
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Fırsatlar ayağınıza geliyor! Özellikle de aşk açısından... Yalnız olanlar bu yılı bekâr kapatmayacak! Kazançlarınız artarken eğitim, yurtdışı, yayıncılıkla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Planlarınızı ertelemeyin ve bu haftayı kaçırmayın!

AİLEDEN SÜRPRİZ DESTEKLER
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Ev, aile, gayrimenkul, sağlık ve yurtdışıyla ilgili konularda gani gani fırsatlar var. Bu dolunay zamanı ailenizden sürpriz destekler görebilirsiniz. Tüm yurtdışı bağlantılı işleriniz ve eğitimle ilgili konulardan yana da şanslı olacaksınız.

Dinçer Güner

ikizler (6).webp

Yükselen KOÇ♈
Kararlı,pratik,atik...Daha ne isteyelim,kafanı toplamak için ve kararlarında net olmak için güzel bir süreç
Aşk hayatında bu hafta rahat bir nefes al,akışa bırakmayı ögrendin. Sen ve yaşantın konusunda çok dedikodu ile karşılaşabilirsin

Yükselen BOĞA♉
Ben buraları bırakıp gideyim düşüncesi çık aklından.Akraba, komşu tartışmalarına dikkat
Aşk hayatında gelirsek duygularını bastırıp orantısız mantık kullandığın bir hafta olacak,sevdiceğinle tartışmalarda galip sensin,hadi yine iyisin

Yükselen İKİZLER♊
Balsın bal,hadi bu hafta toparlan bu gökyüzüne inat kalbini,maddiyatını korumak için önlem al
Yeni aşk,yeni parasal kaynaklar karşında bir sürü fırsat
Lütfen ızdırapsız yolu seç emi çiçeğim.
Mantıktan yana ol,sana güveniyorum

Yükselen YENGEÇ♋
Anlamıyorlar seni çiceğim,kalbin beynin fırtınalı iken çevrende senden uzaklaştı kendini yapayalnız hissediyorsun
Senden saklanan ne varsa ortaya çıkıp seninde şok olacağın süreç
Aşk hayatında degersizlik hissi ile mücadeleye devam

Yükselen ASLAN♌
Kendine gel,melankolik mi yoksa neşe kaynağı mısın?Sosyal çevren seni destekleyecek düşüncelerini açıkça dile getirmelisin
Aşk hayatında sıkılıyorsun,sevdiceğinin aklı varsa bu hafta seni darlamasın
Bu hafta kişisel hedefler öncelik

Yükselen BAŞAK♍
Kariyer yaşantında güvene ihtiyacın olacak,biraz evham,sen relax ol
İş çevren ile ilgili problemleri görmezden gelemeyip patlayabilirsin,dedikodu da cabası
Aşk hayatında kontrolu ele alacaksın,güven sorunları bu haftaya damga vuracak

Yükselen TERAZİ♎
Hiç kimse vaz geçilmez değildir prensibini benimseyip vaz geçmekten korktuğun kim yada ne düşünce varsa güle güle de
Bu haftayı iyi değerlendirmelisin,zihnin mantığın ve duyguların arasında uyumlu olacaksın. Ne karar alırsan korkma

Yükselen AKREP♏
Duysusal tezat,artan sezgisel tolerans kafa karışıklığına sebep canım Akrep'im
Bu hafta iyimser ve adil olsanda aşk hayatında anlaşılmaz ve daha fazlasını isteyebilir senden
Bireysel ve aşk hayatında maddi konular seni yıpratabilir

Yükselen YAY♐
Kim bu gözlerindeki yabancı?Para pul gündemin derken aşkın da olduğunu yeniden keşfedeceğin bir hafta,imkânsız kişiler değil de mantığına uygun değiller balım
Var olan aşk hayatında sorunlar bitecek,bitmeli ama çapkınlık yapmamalısın

Yükselen OĞLAK♑
Çalışma koşulların,gündelik hayatın ve aşk hayatında dalgalanmalar canını sıkabilir
Değişim istemiyorsun fakat bu hafta değişimin tam da ortasında olacaksın
Derin nefes al,kişisel kararların doğrultusunda bu gidişatı değiştirebilirsin

Yükselen KOVA♒
Hadi biraz neşelen,sahne senin.Uyumlu,neşeli hayatın tadını çıkarabilirsin.Çok çekicisin
İçine bir aşk yüklenecek,yeni kısmetler çıkabilir
Aşk hayatında sorunlar varsa bu hafta çözebilir,ilişkinize verdiğin önemi sevdiceğinde anlayacak

Yükselen BALIK♓
Duygusal travmaları bir kenara bırakıyoruz,ruhumuzun ne istediğini algılayıp bizi üzen herşeye veda ediyoruz.İkilemden sende yorulmadın mı?
Yeni hedefler yerine kişisel anlamda yarım bıraktıklarını tamamlamak için plan yapmalısın

Astrolog Atiye

İkizler Dolunayı’nın en güzel kısmı nedir derseniz bol haber akışından kimin ne olduğunu anlarsınız. Size de sırtınızı arkanıza yaslayıp onları hayatınızdan ayıklamak kalır.
Ayh hadi gereksizleri, ikiyüzlüleri, güvenilmezleri gülerek uğurlayalım 😊
Bir dönemi kapatalım 😎

Tuğba Karadayı

aa.webp

İletişim önemli sözlerini duyuyorum ama artık sözlerin harekete döküldüğünü görmek istiyorum..
Hani diyordu ya şair" ben artık izlemek değil tam içinde olmak ıstiyorum zira sözler yetmiyor bana" tamda o kafalardayiz. Satürn'de artık iyice baskısıni kurarken üzerimizde boş laf istemiyoruz.
İleri gitmemiz için ne gerekiyor sen ondan haber et beni!
Önümüzde süreçte bir çok ilişkinin devam edip etmemesi bu etkenlere bağlı olabilir.
Bazen susup bazen konuşmalı ama doğru kelimeler seçilerek,mantiginizi ortaya koyarak. Ne kadar istediginizi karşı tarafa hissettirerek.
Kolayı mi seciyorsun? Yoksa zoru başaranlar dan misin?

#ikizlerdolunayi #venusretrosu

Birsen İslim

aa.webp

Evet dostlar, Fatma Ana iş başında. Gökyüzünün en güçlü yıldızlarından Betelgeuse, Fatma ana ile ilişkilendirilir. Kadından fayda görmek, şifalanmaktır. İnanmazsınız belki ama bundan bir kaç gün evvel ve henüz dolunayın enerjisine bakma fırsatı yakalayamamışken, kurşun döktürmeye karar verdim. Haritasında Şiron’u Betelgeuse olan bir insan olarak, sonra bir fark ettim ki Şiron’umun üzerinde bir dolunay beni bekliyor. Gözlerime inanamadım inanın, astroloji ve gökyüzü öyle bir işliyor ki biz fark etmeden, hayran olmamak elde değil. Dolunay bende nokta atışı enerjisini çalıştırmış oldu. Size de tavsiyem, bu hafta elinizden geldiğince insanlara yardım ediniz ve özellikle de kadınlara.😍

Dolunaya bakacak olursak; 28 derece (+/-5 derece) tüm gezegenlerin direkt etki aldığı bir enerji hakim. Venüs “s”, Ay ve Merkür sınır dışında. Merkür ile Şiron birbirini dövüyor. Ama bir yandan Ay Jüpiter ile flört ediyor.

Dolunayın yöneticisi Merkür’ün Şiron’dan aldığı kare, bol acıtmalı, kırıcı, yıkıcı konuşmalara sebebiyet verecek. Merkür Oğlak’ta sert, net, mantıklı, otoriter ve duygusallıktan uzak olacak. Bir de sınır dışı olduğu için kontrolsüz davranacak. Dolunay haritanın 7.evinde gerçekleşiyor. Demek ki ilişkiler, ortaklıklar devrede. Artık mutlu etmeyen ilişkiler hayatımızdan çıkıyor. Peki nasıl? Bol tartışmalı, abartılı, kırıcı ve yanıltıcı olabilecek etkilerle. Haritanın İstanbul’a göre açıldığında MC noktasında Venüs var ve Venüs ne yazık ki “durağan”. Evet demek ki değersiz, sevgisiz hissedeceğiz ya da böyle hissettirmiş geçmiş konuları düşüneceğiz. Üstelik o Venüs Plüton ile beraber hareket ediyor. Bu üzüntüleri, değersizliği dönüştürüp şifaya çevirmek devrimsel belki biraz zor olacak. Bu önemli kararları özellikle kadınlar verecek, dişil enerji şifalanmak isteyecek, iyi hissetmediği yerde durmayacak. Ve şifalanırken Fatma ana gibi kadınlardan şifa bulacak. Kadın kadının yurdudur cinsinden. 👯‍♀️

Genel itibariyle iletişim, haberleşme, dolandırılmaya karşı dikkatli olunuz. Sözlerin karmik sonuçlarını göze alarak hareket ediniz.

Benim elim değil, Fatma ananın eli yazmış olsun. Bütünün hayrına olsun.💕

Karma Astrolog Gizem Sak

aa.webp

İkizler burcundaki dolunay 1.5 senenin kapanmasını izleyeceğiz..

1.5 senedir ne oldu? Diye düşünenler... zihnen yeni dünyaya hazırlandık. 1.5 yıl boyunca tutulmaların olduğu bir dönemi kapatırken, son bir uyanışı daha yaşayabilirsiniz.

1.5 yıldır neler oldu neler… Günlük hayatta yaptığımız rutinlerin, arkadaşlarla buluşmanın, dışarı istediğin saat(burası için maalesef daha gelişemedik…) en azından belirli saatlerde eve kapanmadan, kısıtlanmadan dışarı çıkabilmenin, bir yere gidebilmek için izin almadan rahatça gezebilmenin kıymetini daha iyi anlarken… Hayata, olan düşüncelerimiz değişirken bu dolunayda damgasını vuracak tema ikili ilişkiler ve kendimize verdiğimiz değeri ölçme, değerlendirme, mukayese etme olabilir.

Artık gerçek anlamda değişim dönüşümü hayatımızın her alamında hissettiğimiz bu süreçte, günlük alışkanlıklardan
İkizler dolunayı ilişkilerden yana vurgu yaparken, evli, bekar fark etmeden önce kendi değerimizi sorgulatacak, farkındalıklar kazandırıp ben kendime gereken değeri veriyor muyum? Bu yaşananlardan ders çıkardım mı? Zihinsel olarak bu zamana kadar yaşananları sorgulayıp... Yeni fikirlerle 2022 ye giriyor olabilirsiniz.

aa.webp

Umutların tükendiği o anda birden bir ses yükselir ve artık herkes sadece o sesi duymaya başlar…

🌒İkizler Burcu Dolunayı ile artık herkesin tek ses olmaya karar verdiği etkiler altına giriyoruz. Güneş Tutulması etkisi ile her şeye rağmen içimiz umutla dolu ve Satürn Uranüs karesi bizi kaçınılmaz değişim için hazırlıyor.

📍Dolunay’a Jüpiter’in üçgeni ve Satürn’ün 135’liği ile alanında uzman, otorite konumundaki kişilerin seslerinin yükseleceği ve bize ilham verecek farklı bakış açıları kazandıracaklarını anlatırken Retro Venüs’ün Plüto kavuşumunun 150’liği ile gerçek değerine kavuşması gereken konuları gün yüzüne çıkarıyor.

📍Dolunay artık bazı konuların yüksek sesle konuşulmaya başlanacağı önemli etkileri vurguluyor. Ancak bu dönem karşımızdaki kişilerden gelecek tavsiyeyi dikkatle dinlemeli ve gerçekten değerli olanın hakkını vermeye çalışmalıyız.

📍Retro etkisi ile bu dönem dedikodu ve manipülasyon etkisi oldukça artacak. Bu nedenle bu dönem kararlı ve net olmak yanlış anlaşılmaları önleyebilir.

📍”Her insanın kalbini ısıtan bir ses tonu vardır. “

İkili ilişkilerde kendi değerimizi belirleyeceğimiz etkiler altındayız. Gerçek sevginin görünür olacağı bı dönem karşımızdaki kişilerle önemli konuşmalar yapabilir ve hakkımızı aramak için harekete geçebiliriz.
.

aa.webp

Birbirimizi tanıdığımızı söylediğimizde gerçekten birbirimizi mi yoksa önceden tanışmış olduğumuz kişiyi mi kastediyoruz?
Dün tanıdığımız kişi bugün aslında başka bir kişi değil mi?

Birbirimizin tam şu anki halini tanıyor olabilmek için tüm dikkatimizle bakmaya, görmeye, dinlemeye ve birbirimizi olduğu gibi deneyimlemeye ihtiyacımız var.
Bir arkadaşımız mutsuzum dediğinde anılarımızdaki, kafamızdaki imajin karşılığı yerine gerçekten onun yaşadığı mutsuzluğa bağlanabilir miyiz?

Duyuyor ve duyduklarını saf bir dikkatle dinleyebiliyor olanların iyileşeceği, fırsatları keşfedebileceği, yakalayabileceği bir dolunay.

Öyle ezberden, sonunu tahmin ederek ve yargılayarak değil.
İlk defa duyuyor gibi.
Bir şeylerden emin olduğumuzda ya da endişeye yaslandığımızda gerçekten bakmış, görmüş, dinlemiş, deneyimlemiş oluyor muyuz?

Bir önceki günün yükü de var bilgeliği de.
Mühim olan biz hangisine bağlanmayı seçiyoruz!
Bilgelik güzel kelime ama hayatta pratik bir karşılığı olmayan bilgelik ne işimize yarar?

Duygularını çözemediğin, çıkacak bir yol bulamadığın yerde yetişkin, çok bilmiş gözlüklerini çıkar ve ilk defa bakıyormuş gibi izle, gör, dinle ve duy diyor bu dolunay.

Çıkmaz dediğimiz sokaklardan yeni kapılar açıldığını, çözülmez dediğimiz sıkıntıların hepsinin içinden kendi çözüm paketlerinin çıktığını görebiliriz bu süreçte.
Bırak ön göremediğin gibi olsun, bırak bilmediğin yerden iyileşsin.

Cevap verme niyetiyle dinlemediğimizde ancak kelimelerin gerçek anlamını duyabileceğimizi hatırlamak dileğiyle❤️

Serap BoraYüksel

Öncelikle yükselen burcunuza göre okuyup etkileri olumlu olarak değerlendirin lütfen

#koçburcu : Yakın çevre kardeşler eğitim ve kendinizi ifade etme şeklinizle ilgili konular gündeminizde olabilir.
#boğaburcu : Parasal konular gelirler sahip olduğunuz değerler ve yatırım konuları gündeminizde olabilir.
#ikizlerburcu : En yoğun etki tabii ki ikizler burcunda olacak ikili ilişkiler ve kendi hayatlarınız ile ilgili kararlar almak gündeminizde olabilir.
#yengeçburcu : Bilinçaltı ve sizin dışınızda gelişen gizli saklı olaylar ve iç dünyanız ile ilgili durumlar gündeminizde olabilir.
#aslanburcu : sosyal çevreniz iş ve yakın arkadaşlarınızla ilgili konular doğru iletişim kurmak gündeminizde olabilir.
#başakburcu :Mesleğiniz ve kariyer hayatınızla ilgili konular yeni iş teklifleri terfiler gündeminizde olabilir.
#teraziburcu : Uzak akrabalar yurtdışı bazlı konular akademik ve hukuki konular gündeminizde olabilir.
#akrepburcu : Kredi borçlar parasal konular davalar ve miras konuları gündeminizde olabilir.
Yay: Ortaklıklar evlilik ve ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminizde olabilir.
#oğlakburcu : Günlük yaşam sağlığınız ve çalışma hayatınızla ilgili konular ve evcil hayvanlarınız gündeminizde olabilir.
#kovaburcu : aşk hayatı hobiler ve çocuklarla ilgili konular gündeminizde olabilir.
#balıkburcu :Aile düzeni ev ,taşınma ve gayrimenkul ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

Yazar: @evrenin_sifasi

aa.webp

1.5 yıl boyunca tutulmaların olduğu bir dönemi kapatırken, son bir uyanışı daha yaşayabiliriz.

Kendinle olan ilişkin nasıl? Kendini hep değersiz hissettiren kişilere çekiliyorsan bu alanda farkındalıklar yaşayıp bitişler yaşayabileceğin zamanlar… sen-ben dengesi yerine biz diyebiliyor musun? anlaşılabilyor musun? Bu dönemde gözünün önüne çekilen sis perdesi kalkabilir..bu dönemde özellikle ilişkilerde arkadan çevrilen dolaplar ortaya çıkabilir.

Düşüncelerin geçmişte sana yapılanlara takılabilir. Bu durumu karamsar ve umutsuzluğa kapılmadan atlatırsan sana ve ilişkilerine yol gösteren Polaris sabit yıldızında gerçekleşecek bu dolunaydan en güzel şekilde yararlanabilirsin.

27 derecede gezegeni olanlar daha çok etkilenebilir..

İkizler başak yay balık en çok etkiyi alacak burçlar olup sınavlarını savdıklarını müjdeliyorum...
Koç- terazi ev aile kariyer konusunda
Boğa Aslan Akrep Kova burçları sınavınız başlıyor..

aa.webp

“Ayol durduk yerde ilişkilerde nasıl çağ atlıyoruz aaa” demeden bu yazıyı mutlaka okuyun aşkım! Çünkü bu dolunayın ardından her ilişkinin başka boyutlara doğru yöneleceği kesin ve net! 💒

Nasıl yani ya? 😱

Valla şöyle diyeyim; bazılarınız aile içindeki huzursuzluğu sona erdirmek için işlerini ilerletecek, manyak kazançlara imza atacak. Bazılarınız yurtdışıyla ilgili planlarını programlarını netleştirip tası tarağı toplayıp giderken, bazılarınız yurtdışından tası tarağı toplayıp yurda dönüş yapacak. 👀

E bazılarınız da diline hakim olup sonrasında “Ohhh iyi ki abartmamışım!” dediği hediye gibi yardımları toplayacak

aa.webp

Bu yılın son dolunayı. Bu yıl İkizler ve Yay burçları tutulmaların kendi burçlarında olmasından dolayı fazlaca zorlanıp kadersel değişimler yaşadılar.

Bu dolunaydan en çok İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları etkilenecek ve özellikle bu burçların 27° civarında gezegen yerleşimi olanlar en çok etkiyi alacak olanlar.

aa.webp

İletişimin, yolculuğun, bilginin pozitif etki edeceği bir süreç. Doğru ve dürüst bir iletişimle aşılamayacak bir sorun olmayacaktır bu süreçte. Zihinde sorun olarak duran her şey konuşulduğunda, aslında aşılamayacak sorunlar olmadığını fark ettirecek bir süreç. İkili ilişkilerde uzun süredir içinde tutulan söylemler dışa vurulabilir. Konuşulması gerekenler konuşmalı, sessizlik sona ermelidir.

Jüpiter’in olumlu yönünü belki de uzun süredir ilk defa hissedeceğiz. Yenilikçi, keşfedici bir dönem. Psikolojik gitgeller elbette olabilir, elbette gündemlerin içinde kaygılar, korkular tetiklenebilir, sinir sistemini direk etkileyen bu dolunay elbette sabrım yok dedirtebilir. Bu yüzdendir öfkenin zararından, iletişimin faydasına dönebileceğini söylemem. Bu yüzdendir bu dönem farkı yaratacak olanın, senin fikirlerini karşı tarafa doğru yansıtabilmenden geçmesi.

İkizlerin çoklu potansiyeli ile farklı yönlerinin ortaya çıkabileceği, ‘başka ne yapabilirim?’ diye sorduğun sorunum cevabının gelebileceği bir dönem. Evet, mesleğin var, bir şeylerle ilgileniyorsun, peki sadece bu musun? Farklı potansiyellerini açıp, ilerleyebileceğin ve yeni yollar keşfedebileceğin bir dönem.

Delirdim sanmıştım. Çünkü bana hiç sahte gelmemişti gösterdikleri yollar, söyledikleri, güldükleri ve hatta yargıladıkları şeyler. Demek ki bu yolda böyle yürünmesi gerekiyor demiştim. Onlar gibi yürümeye çalıştıkça, delirdiğimi fark ettim. Özür dilerim, delirmemek için kendime sahte bir yol çizdiğim için. Özür dilerim, sizin yolunuzda vakit kaybettiğim için. Kendi sahteliğimi keşfettim, kendi yoluma çıkabilmek için.

yiğitpenguen

aa.webp

🌕
İkizler, terazi, kova, aslan, koç ve yaylar için enerjiler daha akıcı olacaktır.
Başak ve balıklar ise biraz daha sancılı bir süreç ile karşılaşabilirler.
Boğa ve yengeçler akıştalar.
Oğlak ve akrepler ise beklenmedik gelişmeler yaşayabilirler.

🌑Karanlık gözüken tünelin ucunda ışık olduğunu, kendinize hatırlatın bu dolunayda.
Ve en önce, kendinize karşı dürüst ve gerçekçi olun. Zihninizin size oyun oynamasına izin vermezseniz, ışığa mutlaka ulaşacaksınız..

Astroyeliz

Back
X