19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar nasılsınız ben doktora gittim buğün yumurtlama takibi için 5 tane yumurtam oluşmuş biri 20mm diğerleri 16-19mm arası... Doktorum memmun kalmadı bu durumdan... Sana çatlatma iğnesi vurumam dedi... Gün aşırı ilişkiye devam... Eğer yumurta çatlamasa kiste dönüşme riski var dedi... Adetin 3.günü muhakkak gel önlem alalım dedi... Karmaşık haldeyim... Sağlam olan vücut dengemide ilaç yüzinden bozdum

bnce dr abartmis evet kist olusturabiliyo ama duzenli adet oluyosan sorun degil ve gebe kalma sansin cok yuksek 2 gun icinde yumurtalarn catlar 21 22 mm de catliyo kafana cok takma derim benimde senin gibi 5 6 tane belki daha cok yumurtam olmustu solda kist olusturmus ama yumurtalat guzel buyuyup cok oldugu icin sansin yuksek 1 hafta duzenli iliski demisti onu uyguluyoruz suan ve kist ler dogumla vucuttan disari atiliyo panik yapma canim sen duzenli iliskini yasa bebis gelebilir her an

aaa niye ki 20mm yumurta catlarsa biseyler olabilir.neyi begenmedi anlamadim.
boyutlari ayni olmadigin icin boyle demis olabilir ama sen moralini bozma degerlendir
bu ay bakalim insallah dogal yolla olur.
(benim bir tedavimde 6 yumurtam vardi ikisi 20mm olunca catlatma ignesi kullandim.
digerleri kiste donustu.catlayan yumurtalarda dollenmemisti. diger ay kistler icin 1 hafta sogan kuru uyguladim.
sonraki kontrolumde doktorum bile sasirdi.icin temiz dedi.ve asilamaya gecmistik hemen.kist cozumu zor degil cnm.)

canım benim durumumda seninkiyle aynıydı aşılama bide çatlatma iğnesi yapamadık ilişki önerdi doktr 3 gün sonra gittim yumurtam çatlamıştı 30 aralık ta söylemişti 15 oçakta ta adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha acaba kist mi oldu yine bende normalde kist olunca geçikmem oluyor ve söktürücü vermeden adet olamıyom

göğüs acım hala var geçmesi gerekmezmiydi yada adetm geç olucak o yüzden olurmuki
catlatma ignesini vuruldugun gun 20mm ise hemen catliyor cnm.14uncu gunde adet olunuyor.
ama 18mm de vurulduysan 2 gun gec catlamis olabilir.bu da 16inci gunu beklemen anlamina gelir.
kararsiz kaldim simdi yaa bekle bakalim 1 gun daha.insallah bebis vardir cnm

canım ben çatlatma iğnesi vurmadan benimki 30 aralıkta normal yolla çatlamıştı üzerinden 19 gün geçti bide 15 ocakta adet olmam gerekiyordu daha olmadım ama sürekli su gibi bişey akıyor sanıyorum adet oldum wc ye gidiyom bişey yok

katiliyorum.doguma bile kalmadan adetle birlikte kucuk kistler dusuyor.
her kadinda olur kucuk kistler .biz buyuk olan yumurtalara bakalim onlari degerlendirelim
bazi doktorlar neden bu kadar dusuncesiz konusuyor anlamiyorum

yumurtalarımın ne kadar büyüdüğünü doktor söylemedi ama 3 tane çok güzel yumurtalarn olmuş dedi çatlatma iğnesini o gün hemenn yaptı

katiliyorum.doguma bile kalmadan adetle birlikte kucuk kistler dusuyor.
her kadinda olur kucuk kistler .biz buyuk olan yumurtalara bakalim onlari degerlendirelim
bazi doktorlar neden bu kadar dusuncesiz konusuyor anlamiyorum
canım benimde yumurta 22 mm olmuştu en büyüğü 3 gün sonra normal yolla çatladı

stresten gecikiyordur cnm yumurta catladiysa 14 veya 16inci gun adet olunur.
sogan kuru uygula adetinle birlikte.akinti normaldir cnm adet oncesi bendede cok olur.
hamislikte olur mu akinti onu yasamadigim icin hic bilmiyom

canım benimde yumurta 22 mm olmuştu en büyüğü 3 gün sonra normal yolla çatladı
boyutu super ya tam zamaninda catliyorsa sorun neymis ki acaba cnm.
yumurtayi gelistirmek icin ilac kullanmismiydin? ilacsiz bu kadar buyuyor mu?
ben klomen kullandigim ay hic iyi gelmedi bana ve birakmistim.(6 yumurta olmustu .)
doktorum demisti ki yumurta sorunu yok catlamasi biraz erken oluyordu benim ki.bide hic tutunamiyor dedi esimde hareket sorunundan suphelenmisti.onu duzellttik .simdide tup icin gidicez normal yollada ,ilaclada, asilamaylada olmadi.

Cevabınız için tşkler kızlar... İnş en azından 1 çatlarda tutunur ... Adetimin 11.günü diğerlerinde büyüme ihtimali var dedi doktorum.... Düşünsenize birde beşiz oluyormuş.... Aboooo hayatlar ve hayaller işte

canım ben öncessinde puregon 900 iğnesi kullandım sonra çok sayıda yumurtam büyüdüğü için aşılama yapacaktım çok yumurtdan dolayı yapmadı doktorum canım normal yollla çatladı dahada adet olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…