hayir cnm ben evlendikten 7 ay sonra hamile kaldim ilac kullanmadan kalmistim gec dollenmeden dolayi testte 8. gunde ve silik cikmisti 1 hafta sonra da dusuk yaptim malesef aradan 1 bucuk yil gecti simdi sadece yumurtlama hapina basladm gelecek ay ignede dusunuyoruz hayirliso bakalimsendemi çatlatma iğnesiyle hamile kaldın
Nezamandiki adetin cnmBenden önceleri var ama bakalım hayırlısı olsun inşallah totem yaptık bakalım gebelik olacak mi :))))
Insallah canim aminyarismamiza hos geldin cnm sipalar boolll boooll
kac tane istersin ben ikiz ucuz fark etmez allah ne verdiyse gelsin artik diyenlerdenim.
çok üzüldüm insallah yine tadarsın o duyguyu bnde 1 senedir uğraşıyorum yumurtalarım tembel olduğu için klomen ve çatlatmaiğnesibu ikinci tedavim ama klomeni sabah 2 akşam 2 kullandım baya yoğundu tuttumu diye düşünmekten kendimi alakoyamıyorumhayir cnm ben evlendikten 7 ay sonra hamile kaldim ilac kullanmadan kalmistim gec dollenmeden dolayi testte 8. gunde ve silik cikmisti 1 hafta sonra da dusuk yaptim malesef aradan 1 bucuk yil gecti simdi sadece yumurtlama hapina basladm gelecek ay ignede dusunuyoruz hayirliso bakalim
cnm bu silik cizgi ignenin etkisinden olabilir.sonucumda bu kızlar
inşallah rabbim herkeze nasip etsinnn herkezz hamiş olsun aminnnnnnncnm bu silik cizgi ignenin etkisinden olabilir.
ama en etkilisi sen 14uncu gun kan ver rahatla.guzel haberini bekliyoruz.
umut ol bize insallah hamissindir...
sagol canim allah herkese yasatsin annelik duygusunu birde sana tavsiyem oldumu olacakmi die dusunme boyle dusunursen olmaz ben 6 ay dusundum sonra bosverigim anda olusmus kafani cok takma olur illaki dusuncem dersende bebegim olacak bir gun sorunum yok die olumlu dusunçok üzüldüm insallah yine tadarsın o duyguyu bnde 1 senedir uğraşıyorum yumurtalarım tembel olduğu için klomen ve çatlatmaiğnesibu ikinci tedavim ama klomeni sabah 2 akşam 2 kullandım baya yoğundu tuttumu diye düşünmekten kendimi alakoyamıyorum
çok sağol canım inşallah en kısa zamandaa :)sagol canim allah herkese yasatsin annelik duygusunu birde sana tavsiyem oldumu olacakmi die dusunme boyle dusunursen olmaz ben 6 ay dusundum sonra bosverigim anda olusmus kafani cok takma olur illaki dusuncem dersende bebegim olacak bir gun sorunum yok die olumlu dusun
olucak bn inaniyorumçok sağol canım inşallah en kısa zamandaa :)
Canm senin test attni gordum konuyi anlayamdm hamis misin?efendikkkkk
belli değil bn çatlatma iğnesi oldum bugün 12. gün test yaptım erken gebelik testi ve böyle çıktıNapiosnzzz:)
Canm senin test attni gordum konuyi anlayamdm hamis misin?
Kilo Için özel birşey yapmıyorum50 kilomu???? kiz erimissin sen yaa memnunmusun kilondan?
sirri nedir acep tuyolari alabilirmiyimbu arada nerde ders veriyorsun?
(Cocuk bakiminda zorluk cekmiycen desene.yoldadir insallah ogretmencigim
bakmisken bizimkileride sana postalariz bakiver 1 yasina gelince yolla bana
Canım ümitlendirmek istemem ama bence hamilesin :) gec ay bn de igneden sonra 12.gunde yaptım boyle değildi..yani bence on gunde etkisi geciyo...belli değil bn çatlatma iğnesi oldum bugün 12. gün test yaptım erken gebelik testi ve böyle çıktı
kac dogumlular acabaKilim ve tohum @danthe buraya bekleniyorsunuz ogretmenlerimiz[/QU
Ay geç kaldım demi kusura bakmayın fıstıklar, eşim hasta ya yedir içir ders çalış :))
Evlilik tarihİm 07.09.2014vayyy harika yapmissin bebisim
Her zaman senin için bebeğim! :))Ohaaaa harikasiiin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?