19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

sendemi çatlatma iğnesiyle hamile kaldın
hayir cnm ben evlendikten 7 ay sonra hamile kaldim ilac kullanmadan kalmistim gec dollenmeden dolayi testte 8. gunde ve silik cikmisti 1 hafta sonra da dusuk yaptim malesef aradan 1 bucuk yil gecti simdi sadece yumurtlama hapina basladm gelecek ay ignede dusunuyoruz hayirliso bakalim

çok üzüldüm insallah yine tadarsın o duyguyu bnde 1 senedir uğraşıyorum yumurtalarım tembel olduğu için klomen ve çatlatmaiğnesibu ikinci tedavim ama klomeni sabah 2 akşam 2 kullandım baya yoğundu tuttumu diye düşünmekten kendimi alakoyamıyorum

sagol canim allah herkese yasatsin annelik duygusunu birde sana tavsiyem oldumu olacakmi die dusunme boyle dusunursen olmaz ben 6 ay dusundum sonra bosverigim anda olusmus kafani cok takma olur illaki dusuncem dersende bebegim olacak bir gun sorunum yok die olumlu dusun

çok sağol canım inşallah en kısa zamandaa :)

Kilo Için özel birşey yapmıyorum inş bakarım tabi siz gönderin. Ama şöyle yapalım ben bi kreş açayım onlar da biraz daha büyüsün. Benim okulda bakarım onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…