ayyy ben bu kuralı çok sevdimtammm birdaha üzgün suratta yok üzülmekte yok :)))
alemsin kiz tmm dedin gibi olsnSen bir gün erken doğ erken doğum oluyor ama geç doğum olmuyor
tebrikler sekerayyy ben bu kuralı çok sevdimtammm birdaha üzgün suratta yok üzülmekte yok :)))
Ohhh missss hele biri üzgün surat koysun koyun görüyümaynen bende katilirim cnm size
ayyy seni isiririm kiz aramizda birinin not almasi lazimdi o da sen ciktin piyangodanyaparim
siz yazin dogum tarihlerinide toparliycam.not aliyom ona gore.
saygilar efendim....
alemsin kiz tmm dedin gibi olsn
umutsuzluga neden kapiliyorsun bak ayniymis dogum yillarimiz bu nedenle yastan kurtariyoruz biz birde umutsuz vaka olarak asla dusunmeyin yasiniz genc dedi cok asama varmis daha uzulme burda uzuntuye yer vermiyoruz
tam dogum tarihin ne cnmBen 26 yasindaym☺
Ben 26 yasindaym☺
Hehe tamam moralim yuksek artik
iste boyle umut dolu ol ya cnm benim uzme sikma o tatli canini daha cok gorecegimiz guzel gunlerimiz var allahin izniyleUmudumu kaybetmedim hiçbir zaman cnm sadece ara ara dayanamıyıp üzülüyorum, sonra geçiyor, yine içim kıpır kıpır oluyor.... sankı ilk denemem gibi umut dolu oluyorumewt kızlar bizim en büyük avantıjımız yaşımızın genç olması :) 26 ve 30 yaş arasında en kaliteli yumurtalıklar tüplere atılıyor ve döllenme şansları daha yüksek oluyor bizimde öyle olur inş
haaahhhaaaa kiz ne bilsinler seniii.Biyoloji ogretmenimmmm benim biyolojimde ne gibi bi problem var da hamiş olamiyom :))))
Wiiihuuuhahaha böyle işte bak çok uzun yıllardır evli arkadaşlarımız var umutsuzluk yok güzel kardeşim Allah var verecek ben eminim birimiz hamis.olsa da umut olsa :)
Biyoloji ogretmenimmmm benim biyolojimde ne gibi bi problem var da hamiş olamiyom :))))
haaahhhaaaa kiz ne bilsinler seniii.
kelin ilaci olsa basina surer demisler.
ama terzi kendi sokugunu dikemezde derler.
sanirim kendine cozum bulamaz ama bize bulabilir sorak en iyisi
Ahahah... Biyolojik olarak bir sikintin oldugunu dusunmuyorum canim☺ sabredersen hamis olabolirsin..☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?