19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ayyyy ben deeeeeee kocisiminn asigiyim Allahım onu benden almasın inşallah Rabbimden diledigim kabul olan tek duam o çok mutluyuz elhamdülillah ama çok eksik geliyo ikimize de bana omur boyu tek yaşarız ne olmuş diyip teselli veriyo ama ben onun içini bilirim nasıl yandığını bilirim gece teeccud namazına kalkıp elleri yukarda boynu bükük ağlayıp çocuk için dua ettiğini bilirim biz tamamiz ama onu da çok istiyoruz evet bak öyle dedin de benim iki kuzenim 12 yasında regl oldular sonraki regl bi sene sonra oldu senede bir ya da iki defa regl oluyorlardı doktor 4 yıl hormon ve adet düzenlemek için tedavi etti 20 yasında evlendiler biri ilk ay diğeri 4 ay sonra hamile kaldı ;( ben de tik yok :)

Sağol canım allah bir an önce kucaklarimizi doldursun Bu ayda bunu deneyeyim :) adetim hep düzenli gelirdi istiyoruz diye 4 aydır gecikiyor pskolojik olarak

İlk aylar tamameeen piskolojik gecikme canım benim ayın 1 inde reglim olursa bi dahaki ay yine 1 inde oluyodu evlenince 12 gün temiz kaldım sonra 15 sonra 22 sonraki ay da 37 gün boyunca regl olmadım :))) tamamen piskolojik stresten kendimi hamile hissettigimden oluyordu :)

Napsak acaba ya :)))) nasıl doğru yolu gosterip hedefe ulastirsbiliriz ki :)))
dogru yol icin bacaklari yukari dikiyoruz ama sanirim yolu sasiriyolar giderken ayak dikmeye devam edicez ya int. bi ara bisey okumustum temiz bi kagida 100 kez bismillahirrahmanirrahim yazip uzerindeyken iliskiye girilmesi bebek icin yapilan dualardandir gibisinden ne kadar dogru bi bilgin varmi bana cok dogru gibi gelmedi acikcasi

bizim birazdaha zamanımız var canım Rabbim ol derse olucak inş

Evet canım olabilir bunun için doktora gorunmen lazım aksatma gebelikte de sorun da olur ne zaman gideceksin doktora?
Gittim canım yatırım ama bi tanesi kaldı bakalım 10 gün sonra gel demişti gidecem yine kadın doğumda gidecem simir testi icin şiir testi nasıl bişe bir fikrin var mı canim

olabilir canim o sigiller bebegin sakat dogmasina kadar gidebiliyomus biraz arastir iyi bi dr gidip o sigilleri ikinizde aldirin derim buda bi cozum olabilir yumurta takibin yapildimi her ay duzenli adet olurmusun
olabilir canim o sigiller bebegin sakat dogmasina kadar gidebiliyomus biraz arastir iyi bi dr gidip o sigilleri ikinizde aldirin derim buda bi cozum olabilir yumurta takibin yapildimi her ay duzenli adet olurmusun
Evet canım düzenli adetim simir testi yaptıracak adetim bittikten sonra

Evet canım düzenli adetim simir testi yaptıracak adetim bittikten sonra
simir testi onemli evli her bayanin yaptirmasi gereken bi test hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun hormon testi yaptirdinmi peki hastayken yapiliyo

Aaaa ilk defa duydum ben ben de şey biliyorum iliski zamanında elini karnına koyup 100 kere besmele çekilsin diye ay ne çok şey duyuyoruz

Gittim canım yatırım ama bi tanesi kaldı bakalım 10 gün sonra gel demişti gidecem yine kadın doğumda gidecem simir testi icin şiir testi nasıl bişe bir fikrin var mı canim

Aynen arkadaşın dediği gibi senden sıvı aliniyo canın acimicak her kadının senede 1 vermesi gereken birşey her turlu hastalık için araştırılıyor inşallah bir sorun çıkmaz bitanem

Yaaaa kuzummm ben kime ne diyorum olumsuz düşünmeyin daha erken oluruna bırak üzülmek için sebep aramayıinnnn zaten sonuç ne ise birkaç gün sonra öğreneceksin niye şimdiden geriyorsun hem kendini hem bebişiiii valla dövecemmm artık yazmayın olumsuz mu acaba diye valla döverim hem ben sizin ablanızım dinleyin lafımı pozitif düşünün pozitif olsun

Yaaa yerim ben seniii yaaa ne kadar yuregin temizz canimmm beniiii seni cooook sevdimm bennnn
Olumsuzluga hayır o zamaaaaan burda kim aşık surat gönderirse dovelim yardim ederim

Aaaa ilk defa duydum ben ben de şey biliyorum iliski zamanında elini karnına koyup 100 kere besmele çekilsin diye ay ne çok şey duyuyoruz
internette arastirmalara dalmistim o ara buldum oyle yaziyodu valla birsuru sey duyuyoruz buluyoruz uyguluyoruz nasip olacagi zaman olcak demekki

Yaaa yerim ben seniii yaaa ne kadar yuregin temizz canimmm beniiii seni cooook sevdimm bennnn
Olumsuzluga hayır o zamaaaaan burda kim aşık surat gönderirse dovelim yardim ederim
Canım benim o senin yüreğinin temizliği burda iyi hissediyorum kendimi iyi ki varsınız beeeee asık surat yok bu topikte hep olumlu hep olumlu düşün benim bile umudum varasık surat yollayan kızlar bana yardımcı da çıktı vallah çekeceğiniz var

Aynen arkadaşın dediği gibi senden sıvı aliniyo canın acimicak her kadının senede 1 vermesi gereken birşey her turlu hastalık için araştırılıyor inşallah bir sorun çıkmaz bitanem
O rahimden sıvı alınan şey mi ben 4 sene evvel yaptirmistim rahim öncesi tarama ama aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum başka alınmamıştı benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…