- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Doğrudur tabi herkes yaşadığını biliyor, ben en çok acı ve sıkıntıyı HSG de çektim canımbebis icin hersey feda dusuk de dogum yapar gibi oluyo en agiri oydu gerisi hic rahatsiz etmiyo
evet cnm herkes yasadigini bilir allah daha kotulerini yasatmasin en kisa zamanda bebislerimizi kucagimiza vermeyi nasip etsinDoğrudur tabi herkes yaşadığını biliyor, ben en çok acı ve sıkıntıyı HSG de çektim canım
hahahahha ay cok guldum allah da seni guldursunneresi dogru yerse oraya ileri adim marş marş
haklısın cnm senı çok iyi anlıyorum ... bende de bir kez bile gebelik hatta kimyasal gebelik bile gerçekleşmedi... doktora göre hormonlarım yumurtalıklarımın kalitesi gayet iyi, eşimin sperm sonuçları süper... doktorum bile enterasan diyor... bu değerlerde gebe kalmaman şaşırtıcı... ama ben biliyorum kı muhakkak bizimde gebe kalamamamızın bir sebebi var ama daha tıp bunu çözmüş değil ... inan çevremde kist olan yada eşinde problem olanlar daha çabuk hamile kaldılar... onların adına cok seviniyorum... ama kendi adımada hayal kırıklığı hissediyorum... doktorumda aşılamadan korkma , ümidini kaybetme diyor... bakalım canım kısmet... en kötüsü düşünüyorum ben kocamla çok mutluyum ve onu çok seviyorum... sadece onunla bile bir ömür geçirmeye razıyım... Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.... daha büyük dert vermesin
cok oynaklar kipir kipir durmuyolar isi bilip ise gitmiyolarOnlarrr laff dinlemiyo anacim :)))) dinleselerdi şimdi 4. Çocuğumu doğurmak üzereydim :))))))
Sağol canım allah bir an önce kucaklarimizi doldursun Bu ayda bunu deneyeyim :) adetim hep düzenli gelirdi istiyoruz diye 4 aydır gecikiyor pskolojik olarak
cok oynaklar kipir kipir durmuyolar isi bilip ise gitmiyolar
dogru yol icin bacaklari yukari dikiyoruz ama sanirim yolu sasiriyolar giderken ayak dikmeye devam edicezNapsak acaba ya :)))) nasıl doğru yolu gosterip hedefe ulastirsbiliriz ki :)))
bizim birazdaha zamanımız var canım Rabbim ol derse olucak inşAyyyy ben deeeeeee kocisiminn asigiyim Allahım onu benden almasın inşallah Rabbimden diledigim kabul olan tek duam o çok mutluyuz elhamdülillah ama çok eksik geliyo ikimize de bana omur boyu tek yaşarız ne olmuş diyip teselli veriyo ama ben onun içini bilirim nasıl yandığını bilirim gece teeccud namazına kalkıp elleri yukarda boynu bükük ağlayıp çocuk için dua ettiğini bilirim biz tamamiz ama onu da çok istiyoruzevet bak öyle dedin de benim iki kuzenim 12 yasında regl oldular sonraki regl bi sene sonra oldu senede bir ya da iki defa regl oluyorlardı doktor 4 yıl hormon ve adet düzenlemek için tedavi etti 20 yasında evlendiler biri ilk ay diğeri 4 ay sonra hamile kaldı ;( ben de tik yok :)
Gittim canım yatırım ama bi tanesi kaldı bakalım 10 gün sonra gel demişti gidecem yine kadın doğumda gidecem simir testi icin şiir testi nasıl bişe bir fikrin var mı canimEvet canım olabilir bunun için doktora gorunmen lazım aksatma gebelikte de sorun da olurne zaman gideceksin doktora?
olabilir canim o sigiller bebegin sakat dogmasina kadar gidebiliyomus biraz arastir iyi bi dr gidip o sigilleri ikinizde aldirin derim buda bi cozum olabilir yumurta takibin yapildimi her ay duzenli adet olurmusun
Evet canım düzenli adetim simir testi yaptıracak adetim bittikten sonraolabilir canim o sigiller bebegin sakat dogmasina kadar gidebiliyomus biraz arastir iyi bi dr gidip o sigilleri ikinizde aldirin derim buda bi cozum olabilir yumurta takibin yapildimi her ay duzenli adet olurmusun
simir testi onemli evli her bayanin yaptirmasi gereken bi test hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun hormon testi yaptirdinmi peki hastayken yapiliyoEvet canım düzenli adetim simir testi yaptıracak adetim bittikten sonra
dogru yol icin bacaklari yukari dikiyoruz ama sanirim yolu sasiriyolar giderken ayak dikmeye devam edicezya int. bi ara bisey okumustum temiz bi kagida 100 kez bismillahirrahmanirrahim yazip uzerindeyken iliskiye girilmesi bebek icin yapilan dualardandir gibisinden ne kadar dogru bi bilgin varmi bana cok dogru gibi gelmedi acikcasi
bizim birazdaha zamanımız var canım Rabbim ol derse olucak inş
Gittim canım yatırım ama bi tanesi kaldı bakalım 10 gün sonra gel demişti gidecem yine kadın doğumda gidecem simir testi icin şiir testi nasıl bişe bir fikrin var mı canim
Yaaaa kuzummm ben kime ne diyorum olumsuz düşünmeyin daha erken oluruna bırak üzülmek için sebep aramayıinnnn zaten sonuç ne ise birkaç gün sonra öğreneceksin niye şimdiden geriyorsun hem kendini hem bebişiiii valla dövecemmm artıkHic ateşimi olcmedim ama sanırım hasta oluyorum oksurup duruyorum eşim grip ondan bulaştı sanirim. Daha yataktayim kalkmadim kaynanamin uyanmasını bekliyorum :) bu gün aşırı sancim var bence ben erkenden adet olcamçünkü adet olmadan bir hafta oncesi basliyo sancim
Yaaaa kuzummm ben kime ne diyorum olumsuz düşünmeyin daha erken oluruna bırak üzülmek için sebep aramayıinnnn zaten sonuç ne ise birkaç gün sonra öğreneceksin niye şimdiden geriyorsun hem kendini hem bebişiiii valla dövecemmm artıkyazmayın olumsuz mu acaba diye valla döverim hem ben sizin ablanızım dinleyin lafımı pozitif düşünün pozitif olsun
internette arastirmalara dalmistim o ara buldum oyle yaziyodu valla birsuru sey duyuyoruz buluyoruz uyguluyoruz nasip olacagi zaman olcak demekkiAaaa ilk defa duydum benben de şey biliyorum iliski zamanında elini karnına koyup 100 kere besmele çekilsin diye ay ne çok şey duyuyoruz
Canım benim o senin yüreğinin temizliği burda iyi hissediyorum kendimi iyi ki varsınız beeeee asık surat yok bu topikte hep olumlu hep olumlu düşün benim bile umudum varYaaa yerim ben seniii yaaa ne kadar yuregin temizz canimmm beniiii seni cooook sevdimm bennnn
Olumsuzluga hayır o zamaaaaan burda kim aşık surat gönderirse dovelim yardim ederim
O rahimden sıvı alınan şey mi ben 4 sene evvel yaptirmistim rahim öncesi tarama ama aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum başka alınmamıştı bendenAynen arkadaşın dediği gibi senden sıvı aliniyo canın acimicak her kadının senede 1 vermesi gereken birşey her turlu hastalık için araştırılıyor inşallah bir sorun çıkmaz bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?