ewt canım incir benımde aklımda bu aksam eşim alıcak hergün iki-üç tane alırım saban aç karnına :) inş olumlu netice alırsın :) doktorum banada 2 ay sonra aşılama tavsiye etti... ben çok kararsızım... çünkü aşılamada işe yaramazsa tüp bebek kalıyor geriye buda ümidimin git gide azalmasına neden olacakk diye düşünüyorumBi kaç gundur inciiiiirr dyip duruyorum gerçekten alabilirsen al sabah 2 tane AC karınla ye gerçekten coooook faydalı kendin de hissedeceksin:)) ben aşılama oldum bu gün 8. Gunum 6 gün sonra test yapmam gerekiyo :))) ama çok asiiiriii sancim var bu gün dün yoktu
Bu sebepsiz infertilite çok yorucu çokBen de senin gibi sebepsiz infertilite :) özel bi problem dışında bence hemen pes etme iğneyi de ilacı da kullan sonra biraz kağanı dagitirsin dinlenerek :) ben de 3 defa catlatma iğnesi oldum birliktelik olmadığı için gebelik oluşmadı :)
insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine rabbim en hayirlisini versincanım femara aslında meme kanseri olan kadınlarda kullanılıyor daha sonra yumurtayı kaliteleştirdiği için inferlitede de kullanılmaya başlandı ... klomene göre yan etkisi daha az ve daha iyi yumurtayı kaliteleştiriyor... inferlite konusunda uzman olan doktorlar genellikle femarayı tavsiye ederler... doktoruma çok güzveniyorum... inş faydasını görürüm
KuZm bir şey demek için erken daha. Azıcık sabırla ve kendimize dikkatle bakalım. Hayırlısını dileyelim. Belli gebelikte de böyl oluyordur biz hiç yaşamadık ki o hali.Öyle mi dersin öğretmenimbilemedim vallah iki gün önceki sancı kuru kuruydu şimdi ki sanci adetimin habercisi ben onu tanıyorum :)
katılıyorum size ben tedaviye başladığıma bile sevinemiyorum... çünkü bir sebeb yok neye göre ilaç kullanıyorum, yada iğne yada aşılama olacagım...Bu sebepsiz infertilite çok yorucu çok
napim ya cay iciyorum gel birlikte icelim burda hirkam var onu giyiyorum :) aksam su istmaya gerek kalmadi yattim uyumak icin tam uyudum esim geldi..trip atarak adamin icindeki atesi koruklemisimGunaydin tatliskiooommnapiosun bakalım evden kendine battaniye alsaydin kimse yokken ayaklarına sarıp takılırdn :)))))
Ve kullandıkları ımız bu hormon tedavileri ilerde bize neler yapacak diye merak ediyorumkatılıyorum size ben tedaviye başladığıma bile sevinemiyorum... çünkü bir sebeb yok neye göre ilaç kullanıyorum, yada iğne yada aşılama olacagım...
ewt canım incir benımde aklımda bu aksam eşim alıcak hergün iki-üç tane alırım saban aç karnına :) inş olumlu netice alırsın :) doktorum banada 2 ay sonra aşılama tavsiye etti... ben çok kararsızım... çünkü aşılamada işe yaramazsa tüp bebek kalıyor geriye buda ümidimin git gide azalmasına neden olacakk diye düşünüyorum
Bu sebepsiz infertilite çok yorucu çok
napim ya cay iciyorum gel birlikte icelim burda hirkam var onu giyiyorum :) aksam su istmaya gerek kalmadi yattim uyumak icin tam uyudum esim geldi..trip atarak adamin icindeki atesi koruklemisim
Aynen öyle yap boza dönüyor vücudumuzEvet çünkü sebebini bilmiyorlar ve en ufagindan başlayıp en ağır işleme kadar deniyolar hangisi tutarsa :)
O pozisyonda çok rahatsız edici geliyor bana dayanamıyorum kuzumİyi giy canım sıcak tut kendini dikkat et :) wiiihuuu :))))) çok etkileyici bi darbeymis :)))) iyi sukur bacaklarını duvara daha sırtına yastık köy 30 dk bekle sonra o vaziyette uyu :))))
KuZm bir şey demek için erken daha. Azıcık sabırla ve kendimize dikkatle bakalım. Hayırlısını dileyelim. Belli gebelikte de böyl oluyordur biz hiç yaşamadık ki o hali.
O pozisyonda çok rahatsız edici geliyor bana dayanamıyorum kuzum
bacaklari duvara yaslamadim ama yukari kaldirip uzunca bekledim sonra surekli sagima soluma dondum sag yumurtaliktaki yumurtalar daha saglikli soldakiler kucuk die bi sag bi sol sabah a kadarİyi giy canım sıcak tut kendini dikkat et :) wiiihuuu :))))) çok etkileyici bi darbeymis :)))) iyi sukur bacaklarını duvara daha sırtına yastık köy 30 dk bekle sonra o vaziyette uyu :))))
bacaklari duvara yaslamadim ama yukari kaldirip uzunca bekledim sonra surekli sagima soluma dondum sag yumurtaliktaki yumurtalar daha saglikli soldakiler kucuk die bi sag bi sol sabah a kadar
hahahahha ay cok guldum allah da seni guldursunKizzz spalar yollarını sasiracaklar ha :))) düşünsene tam yumurtaya gidiyorlar donuyosun geri çıkıyorlar :)))) Allahimm kurguya gel :))))
haklısın cnm senı çok iyi anlıyorum ... bende de bir kez bile gebelik hatta kimyasal gebelik bile gerçekleşmedi... doktora göre hormonlarım yumurtalıklarımın kalitesi gayet iyi, eşimin sperm sonuçları süper... doktorum bile enterasan diyor... bu değerlerde gebe kalmaman şaşırtıcı... ama ben biliyorum kı muhakkak bizimde gebe kalamamamızın bir sebebi var ama daha tıp bunu çözmüş değil ... inan çevremde kist olan yada eşinde problem olanlar daha çabuk hamile kaldılar... onların adına cok seviniyorum... ama kendi adımada hayal kırıklığı hissediyorum... doktorumda aşılamadan korkma , ümidini kaybetme diyor... bakalım canım kısmet... en kötüsü düşünüyorum ben kocamla çok mutluyum ve onu çok seviyorum... sadece onunla bile bir ömür geçirmeye razıyım... Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.... daha büyük dert vermesinÖyle deme canım kesinlikle bu konu çok derin ve uzun bi mevzu çok ağır hormonlar aldık ben de kanser tedavisinde kullanan bir hormon almıştım larensan mıydı ne iğneler ilaçlar o bu su . ama benim bildiğim bi gercek te var çok üzülüyorum hiç bir sebebi yokken neden olmadığını anlayamıyorum hamile olan arkadaşlarıma çok seviniyorum yemin ederim ama sonra canim aciyo resim gorsem birini gorsen içim parçalanıyor. 4 yıl 6 ay oldu bir kere bile gebe kalmadim elimden ne geliyorsa yapayım istiyorum. Sonra senin gibi tukendigimi umidimin azaldığını hissediyorum . aşılama çok basit bi işlem elindeki spermi alıp yıkayıp rahim boşluğuna tüplere daha yakın yere enjekte ediyolar ve 6. Kez aşılama deneyen arkadaşım var :) maliyeti uygun her yerde aynı degilma 400 e yaptım. Bence biraz daha dinlenin sonra kendin istiyeceksin asilamahi inşallah gerek kalmaz da hamiş olursun :)
Sağol canım allah bir an önce kucaklarimizi doldursun Bu ayda bunu deneyeyim :) adetim hep düzenli gelirdi istiyoruz diye 4 aydır gecikiyor pskolojik olarakCanım benim doğru diyosun çok isteyince işte sabırsızlanıyor işteben 4 yıl 6 aylık evliyim ama hiç gebe olmadım hiç korunmadigimiz halde. Adetinin 4. Günü başla sabah AC karınla iki tane kuru incir ye :) yumurtanı geliştirir
bebis icin hersey feda dusuk de dogum yapar gibi oluyo en agiri oydu gerisi hic rahatsiz etmiyoO pozisyonda çok rahatsız edici geliyor bana dayanamıyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?