- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Benim de aklım sürekli orda. Uyuyunca da rüyamda görüyorum.Gunaydin canimm son günlerin tutar mi uyku :))) benim de uykum gelmiyo ya çok heycanliyim ne olcak diye merak ediyorum tuttu mu acaba bebisim :)
Canim bat 5 ocaktı ya 7 ocakta kan tahlili yaptirdim birsey cikmadiCanımmmmm sen hala test yapmadın mı?
Canim sana da iyi pazarlar benim bilgim yok ama o kasılmalar bende de var doktora söyledim acilde kan verdigimde gaz sıkısması olabilir dediKızlar iyi pazarlar hepinize. Ben Dünden beri adet olacakmışım gibi kasılmalar hissediyorum. Adet tarihim en erken 17 en geç 21 ocak. Bu ilaçlardan mı oluyor acep? Bilen var mı? Sabah akşam duphaston kullanıyorum 3 gündür.
Canim yazdigin gibi insallah Rabbim umudunu bosa cikarmazKizlar merhaba nasilsiniz? ☺ benimde adete on gun var sabah itibari ile 9 gun kalicak.. Benimde dun geceden ve bugub sabahtan beri sag kasigimda bi sanci var bacagima kadr vuruyordu.. Ovu testi kullandim bu ay degerlendirdik hic boa gecirmedik bakalim... İnsaallah tutmustur agrilarim ondandir☺ cunku normal de benim bu kadr agrim olmaz hatta hic olmaz..adet olcagimi adet olcagm gün olmadan bi kac dk once agriyla hissederim. O kadrcik yani.. Umutlandim iyice ama rabbim insaallah bosa cikarmaz..hayirli ise nasip eder insaallah..sizinle paylasayim istedim... Takip ediorm ne zanandri ama yazmak tekrar bugune nasip oldu ve bayagi uzun oldu☺☺
Yerim seni hassas kız :) Allah büyük canim ya hic belli olmaz birsey anlatasim geldi kizlar bi ablam var 5 senelik musterim ve eczacim kendisi 1 kizi var 4 yasinda onunla kaldi saha 30 lu yaslarda menpoza girmis ilacla adet olmus ve cocuk sahibi olamiyor ben cok uzuluyordum kendime o da uzulme Allah gercekten cok buyuk bi cocuk ile kalicam saniyordum ama suan hamileyim ve dogal yoldan dedi bize umut olsun boyle seyler Rabbim ol der ve olur insallah:)))) hahaha kız 6 güne kadar anca dolleniyo benim rahimim çok hassas hemen sanciyo rahim filmi cektirmistim bir hafta sancim oldu hatta 8-9 gün surdu lekelenmem bir hafta surdu çok hassasim demek ki :)))
mrb cnm.evet bu kasilmalar ilactan dolayi oluyor.Kızlar iyi pazarlar hepinize. Ben Dünden beri adet olacakmışım gibi kasılmalar hissediyorum. Adet tarihim en erken 17 en geç 21 ocak. Bu ilaçlardan mı oluyor acep? Bilen var mı? Sabah akşam duphaston kullanıyorum 3 gündür.
Canim düzenli degil maalesef o yuzden pekte umutlanamiyorum ama 2 aydır ilacla gayette düzel adet oldum yine kullandim ilaci ama bu ay olmadim 7 ocakta cikmayinca bende yapmadim bi daha ama kanda negatif cikip 1 hafta sonra pozitif cikanlarda var onlar da umut veriyor icime of ne uzun yazdim hic bilmiyorum napcagimi olsa 7 ocakta kanda cikardi herhalde yaHERSEYDUAUZERINE50 cnm gozun aydin.hayirlisi olsun
I imeraFera24 cnm baya gecmis gunun.tekrar bi test yap.normalde adetlerin duzenlimi?
Benim de aklım sürekli orda. Uyuyunca da rüyamda görüyorum.
rahat ol cnm o zaman birak ne zaman gelirse gelsin beklenmeyen kirmizi kart.Canim düzenli degil maalesef o yuzden pekte umutlanamiyorum ama 2 aydır ilacla gayette düzel adet oldum yine kullandim ilaci ama bu ay olmadim 7 ocakta cikmayinca bende yapmadim bi daha ama kanda negatif cikip 1 hafta sonra pozitif cikanlarda var onlar da umut veriyor icime of ne uzun yazdim hic bilmiyorum napcagimi olsa 7 ocakta kanda cikardi herhalde ya
Yerim seni hassas kız :) Allah büyük canim ya hic belli olmaz birsey anlatasim geldi kizlar bi ablam var 5 senelik musterim ve eczacim kendisi 1 kizi var 4 yasinda onunla kaldi saha 30 lu yaslarda menpoza girmis ilacla adet olmus ve cocuk sahibi olamiyor ben cok uzuluyordum kendime o da uzulme Allah gercekten cok buyuk bi cocuk ile kalicam saniyordum ama suan hamileyim ve dogal yoldan dedi bize umut olsun boyle seyler Rabbim ol der ve olur insallah
rahat ol cnm o zaman birak ne zaman gelirse gelsin beklenmeyen kirmizi kart.
ama insallah hamissindir.bu ay berfinin listesinde hamisler cogalacak gibi geliyor bana.
Ağzin bal yesin camim keske oyle olsa yaaarahat ol cnm o zaman birak ne zaman gelirse gelsin beklenmeyen kirmizi kart.
ama insallah hamissindir.bu ay berfinin listesinde hamisler cogalacak gibi geliyor bana.
RABBIM ol derse olur insallah.Yerim seni hassas kız :) Allah büyük canim ya hic belli olmaz birsey anlatasim geldi kizlar bi ablam var 5 senelik musterim ve eczacim kendisi 1 kizi var 4 yasinda onunla kaldi saha 30 lu yaslarda menpoza girmis ilacla adet olmus ve cocuk sahibi olamiyor ben cok uzuluyordum kendime o da uzulme Allah gercekten cok buyuk bi cocuk ile kalicam saniyordum ama suan hamileyim ve dogal yoldan dedi bize umut olsun boyle seyler Rabbim ol der ve olur insallah
cane benim sancim cok var yaa.bide 5 yil olmadi hic.simdi hic olacagini sanmiyom.Kuzum öyle mi dersinnn inşallah yaaa senin de az kaldı günün çok merak ediyorum inşallah hamislerimiz cogalirrre :))
cane benim sancim cok var yaa.bide 5 yil olmadi hic.simdi hic olacagini sanmiyom.
son bi ay sonra tup yapicaz artik adet gecikmesi beni uzuyor umutlandirmiyor.gelsin diye dort gozle bekliyorum.
ayy evet dogru valla ya izliyorum surekli.nasil bi mucize yaa.Çok ilginç kızlar gerçekten bi netten spermin ana rahmine girip nasıl gebelik oluştuğunu izleyin inanılmaz bi mucize yanı ne desek ne yapsak nafile Allahın kudretii kuvveti
ayy evet dogru valla ya izliyorum surekli.nasil bi mucize yaa.
sasiriyorum ilk gece hamile kalanlar ne kadar sukretse azdir bence....
Merhaba arkadaşlar bende 15 yaşında evlendim 28 yaşındayım 7 negatif denemem var halada bebiş yok malesefSen öyle diyince ben de üzülüyorum çünkü benim de 6 ay sonra 5 yılın bitiyo ve hiç olmadı ben de kaç defa dediğini dedim bu zamana kadar olmamışsa bundan sonra hiç olmicak diyorum ama Allah nelere kadir nasibimizde varsa her turlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?