19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

O ne ki ilk defa duydum :)))))) inşallah ise yarar iyice değerlendirin :)
Canımmm biliyorsun ben de kısırlık sebepsiz her şey normal eşimde de bende de. Doktor bu ay şansı artırmak adına klomen verdi içtim. Rahim duvarı kalınlaşsın diye estrofem kullandım. Dört tane yumurtam oldu. Çatlatma iğnesi vermedi. Kendiliğinden çatladılar. Değerlendirmeye çalıştık çok zor çok gergin işmiş ama. Bugünden adet günüme kadar da duphaston verdi doktorcum. Ne dese yapıyoruz.

cnm sana asilamada neden bunu vermedilerki.
kac yumurtan vardi?duphaston yumurtayi gelistirici bi ilac sanirim.

Doktor bana hiç bi ilaç vermedi sadece catlatma iğnesi oldum yumurtam zaten gelisiyomus msjda anlatmistim her iki yumurtada 5 er yumurta varmış ama ovulasyon döneminde sadece iki tanesi büyümüştü ilaçsız biri 18 mm diğeri 19 mm asilamadan sonra da ilaç vermedi: (

Benim kisirligimda sebepsiz surekli sebepsiz infertelite denildi herşey çok normal ilaç iğne almadan yumurtam büyüdü riske atmadan catlatma iğnesi oldum bi gün sonra da hemen aşılama yapıldı ama dediğin ilaçları icmedim daha önce klomen hariç o da nerdeyse bi sene önce icmistim

Umarım aşılama tutar Canımmmmm ve anne olursun. Benim de aynen yumurtluyorum çatlıyorlar, tüpler açık, spermde sorun yok. Bu ay dört yumurtam vardı kümese dönmüştüm :)) iki tanesi baskın 26 mm de çatladılar. Bir tanesi 18 mm bir tanesi de22mm

Masallaaah suphanallah çok güzel büyümüşler insallaaaah tutunur annesine güzel bebisler :)) ben de serophane kullanmistim geçen ay 6 yumurtam büyümüştü :) ama bu ay ilaçsız aşılama oldu inşallah yavrularim gelir renkli dunyama farklı bi renk katarlar

Inşallah canım hayırlısı olsun ne diyelim. ..

Merhaba canm sen bebiş istiyorsun galiba ne zamandan beri bende kızından önce uzun uğraşlarla hamile kaldm

Olsun zAten yumurtlama oluyor sende. Ki normal aralıkta çatlamışlar. Vakit geçmeden de aşılama olmuş. Yavrularımız bir yerde bize gelmek için bekliyor biz de devamlı onlara doğru yürüyoruz. Bu yol kutsal. Daima inanarak yürüyeceğiz. Bir gün mutlaka buluşacağız

Merhaba canm sen bebiş istiyorsun galiba ne zamandan beri bende kızından önce uzun uğraşlarla hamile kaldm

Merhaba hoş geldin :-* evet bebis istiyorum 23 yaşındayım 4 yıl 6 aydır evliyim hiç korunmadik istiyorum hem de çok istiyorum dün aşılama oldum inşallah dualarim Allah katında kabul duyurulur da hayiisindan sağlıklısından nasip olur Allahım aratmasin kimseye. Maşallah Allahım kızını bagislasin inşallah bi tane de yolda mi? :)

İnşallah Ya Allahın izniyle insallaaaah o gün çok erken olsun güç kuvvet kalmadı kocam yaslancak yanı başka birseyden degil :))))

Ewet canım evliyim ve 9 yıldır istiyorum. ..☺
33 oldum canım. ..
Oyy 9 yıl mi Allahimmm insallaaaaaaah Aysenin Duasını kabul eder de seni de bizi de evlat sevgisinden mahrum eylemz Rabbim
Amin bitanem amin. ..Suna inanırım RABBİM nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez. ..biliyorum olucak sizinde benimde kucagimiz dolucak. ..Bu cuma gecesinin yüzü suyu hurmetine RABBİM sesimizi duysun inşallah öncelikle sizlerin sonra tüm isteyenlerin ve daha sonra da benim kucagimizi doldursun hayırlısı ile inşallah. ..duâ larim sizlerle canım benim :). ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…