19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Aynen stres herseyi alt ust ediyor.Adet gunununun uzamasini, yüzündeki sivilceler hormonlarin degisimi gebe kalmama... neyazkki
birşey Sorucam düşükten önce göğüslerim hiç şişmezdi. Ilk defa bu ay göğüslerim büyüdü şuan ağrıyo. Nedendir bir fikri olan varmı. Bu durum normal mi sizce

birşey Sorucam düşükten önce göğüslerim hiç şişmezdi. Ilk defa bu ay göğüslerim büyüdü şuan ağrıyo. Nedendir bir fikri olan varmı. Bu durum normal mi sizce
Canmm benm ilk hamislgmde olmstu belki vardr moralni bozma

Fikrim yokki canim hic hamile bile kalmadigim icin yorum yapamiyorum

Canım Benim olmazdı. Yaklasık 2 ay önce kürtaj oldum. Arada karnımda da batma oluyor o yüzden mi böyle oldu. Yada kürtajdan sonra adet öncesi belirtilerim mi değisti????? mi değişir mi????

Canım Benim olmazdı. Yaklasık 2 ay önce kürtaj oldum. Arada karnımda da batma oluyor o yüzden mi böyle oldu. Yada kürtajdan sonra adet öncesi belirtilerim mi değisti????? mi değişir mi????
Kurtajdan sonra değişir mi hiç blmyrm ki Canm benm hamilelik belirtilerm hep adet belirtisiydi ben adet olcam diye çok önemsemedim hatta tek farklı bisey vardı oda çabuk sinirleniyodm bagiriyodm surekli eşime akintim cogalmsti bide

ya Açıkçası doktor 3 ay korun demişti.dikkat ediyorduk. Ama bu belirti kafamı karıstırıyor. Daha önce adetimde yasamadığım için. Bunların değismesi normal mi yada bir sağlık sorunum var mı bilemedim

Korun dediyse korunsaydn keşke canım rahim kendini toparlasin

Midem Bulanıyor.çok susuyorum su içsemde susuzluğum gitmiyor. Ağzımın tadı yok ve göğüslerim büyüyp sertlesti. Ne simdi bunlar

Bizde Korunuyoduk dikkat ediyoduk. Bu belirtiler sağlık problemi mi yoksa adet öncesi belirtileri hissetme eşiğim mi değisti. Ne yapmalıyım
İnşallah vardır canım kendinde hamilelik belirtisi arama ama hep buluyosun çünkü dedgm gibi benm adet belirtilerim vardı hep oldum olcam diyodm hatta onun için 8 gün test yapmadm en sonunda artk.olmayınca bi test yapiyim barı dedm çıktı sukur darısı sana isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…