birşey Sorucam düşükten önce göğüslerim hiç şişmezdi. Ilk defa bu ay göğüslerim büyüdü şuan ağrıyo. Nedendir bir fikri olan varmı. Bu durum normal mi sizceAynen stres herseyi alt ust ediyor.Adet gunununun uzamasini, yüzündeki sivilceler hormonlarin degisimi gebe kalmama... neyazkki
Canmm benm ilk hamislgmde olmstu belki vardr moralni bozmabirşey Sorucam düşükten önce göğüslerim hiç şişmezdi. Ilk defa bu ay göğüslerim büyüdü şuan ağrıyo. Nedendir bir fikri olan varmı. Bu durum normal mi sizce
Ama bazi kadinlarda adet gelmeden oncede oluo bu mesela bende ama hamisken asirii hasasti bi yer deymeden durdugu yerde acioduCanmm benm ilk hamislgmde olmstu belki vardr moralni bozma
Açıkçası Ben hamile kaldığımda böyle olmustu.geçen ay reglim de de bu ağri olmamıstı. Anlam veremiyorum.Canmm benm ilk hamislgmde olmstu belki vardr moralni bozma
Bende Regl öncesi hiç olmazdıAçıkçası Ben hamile kaldığımda böyle olmustu.geçen ay reglim de de bu ağri olmamıstı. Anlam veremiyorum.
O yüzden Bu durum normal mi kiBende Regl öncesi hiç olmazdı
Normalde Böyle bu durumun var mı. Daha önce yaşamadığım için ne yapmalıyım bilmiyorumFikrim yokki canim hic hamile bile kalmadigim icin yorum yapamiyorum
Canım benimde her adet olcagm zaman goguslerim siserdi ama hamile oldgm ay baya sisti tas gbi oldu inşallah vardır seninde :)Açıkçası Ben hamile kaldığımda böyle olmustu.geçen ay reglim de de bu ağri olmamıstı. Anlam veremiyorum.
Kurtajdan sonra değişir mi hiç blmyrm ki Canm benm hamilelik belirtilerm hep adet belirtisiydi ben adet olcam diye çok önemsemedim hatta tek farklı bisey vardı oda çabuk sinirleniyodm bagiriyodm surekli eşime akintim cogalmsti bideCanım Benim olmazdı. Yaklasık 2 ay önce kürtaj oldum. Arada karnımda da batma oluyor o yüzden mi böyle oldu. Yada kürtajdan sonra adet öncesi belirtilerim mi değisti????? mi değişir mi????
Korun dediyse korunsaydn keşke canım rahim kendini toparlasinya Açıkçası doktor 3 ay korun demişti.dikkat ediyorduk. Ama bu belirti kafamı karıstırıyor. Daha önce adetimde yasamadığım için. Bunların değismesi normal mi yada bir sağlık sorunum var mı bilemedim
Valla bende de aynısı oluyordu bu nelirtilerin hepsi çok sık duvalete gidiyor musunMidem Bulanıyor.çok susuyorum su içsemde susuzluğum gitmiyor. Ağzımın tadı yok ve göğüslerim büyüyp sertlesti. Ne simdi bunlar
Bizde Korunuyoduk dikkat ediyoduk. Bu belirtiler sağlık problemi mi yoksa adet öncesi belirtileri hissetme eşiğim mi değisti. Ne yapmalıyımKorun dediyse korunsaydn keşke canım rahim kendini toparlasin
Evet . Düsükten önceki gebeliğimde yasamıstım en son bunlarıValla bende de aynısı oluyordu bu nelirtilerin hepsi çok sık duvalete gidiyor musun
Senin gördüğün bütün belirtileri gördüm ben cok yorgun oluyordum sürekli uyumak istiyordumEvet . Düsükten önceki gebeliğimde yasamıstım en son bunları
Bugün Batmadan dolayı test yaptırdım. Gebelik yok şuanSenin gördüğün bütün belirtileri gördüm ben cok yorgun oluyordum sürekli uyumak istiyordum
İnşallah vardır canım kendinde hamilelik belirtisi arama ama hep buluyosun çünkü dedgm gibi benm adet belirtilerim vardı hep oldum olcam diyodm hatta onun için 8 gün test yapmadm en sonunda artk.olmayınca bi test yapiyim barı dedm çıktı sukur darısı sana isteyen herkeseBizde Korunuyoduk dikkat ediyoduk. Bu belirtiler sağlık problemi mi yoksa adet öncesi belirtileri hissetme eşiğim mi değisti. Ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?